Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

oddvar_kjempebra

Da Busby var manager for United, og en periode etter det, så tjente de som sprang på gressmatta like mye som de som satt på tribunen. De tok samme buss til stadioen, og drakk en øl på puben sammen etter kamp.

Er det noen som er uenige med deg i det?

Men det var likevel ingen menneskerett å få se fotball.

Og grunnen til at de ikke tjente mer enn de som så på fotballen var fordi folk ikke var villige til å betale mer for å se på. Og at det ikke fantes platformer for å kunne utnytte det økonomiske potensialet.

På den tiden bestod en fotballklubb av kanskje 30 ansatte. I dag er en fotballklubb en kjempestor arbeidsgiver.

Men du liker kanskje ikke at det skapes arbeidsplasser?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...