Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

Brezjnev

Da Busby var manager for United, og en periode etter det, så tjente de som sprang på gressmatta like mye som de som satt på tribunen. De tok samme buss til stadioen, og drakk en øl på puben sammen etter kamp.

Som 40+ er jeg selvsagt hjertens enig i at alt var bedre før. Likevel - nei, alt var ikke bedre før. Det er generelt veldig, veldig lite som ikke har blitt bedre enn på Busbys tid.

Om vi bare holder oss til temaet: Fotballen er bedre. Fasilitetene er bedre. Tilgjengeligheten er blitt bedre, både i stadionkapasitet og ikke minst gjennom mediene. Busby hadde kanskje et fullsatt stadion, Solskjær har et fullsatt stadion og noen titalls millioner i sofaen. Det er klart det blir mer penger av sånt, og da blir det neste spørsmålet altså hvem som skal få pengene.

Dem som disse titalls millioner tilskuere faktisk betaler for å se, eller eierne? De samme eierne som vi nå kollektivt er enige ville gjort seg best klynget opp i en gatelykt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...