Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

peraleks

Gjentar denne atter en gang..

Nei, Real Madrid er ikke i dype økonomiske problemer.

Man tok opp et lån på 500 millioner euro(som utgjør ca. 80 % av den totale gjelden klubben har pdd) for oppgraderinger på SB, som igjen ventes å generere 150 millioner euro ekstra i inntekter hvert år etter at dette står ferdig. Lånet er av den særdeles langvarige sorten med årlige betalinger på 30 mill euro. Eller litt i underkant av det man betaler for å la Bale sitte på benken i Tottenham.

Man har så langt brukt Corona-situasjonen til å derfor spille kampene sine på Alfredo Di Stefano Stadium slik at arbeidet er ferdig til den tid supporterne har muligheten til å se kampene igjen.

Det er for øvrig ingenting som tyder på at ikke diverse eiere i engelske klubber har vært minst like interessert i dette.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...