Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

FrannyLee

Dette høres jo greit ut på papiret :-) Men de som skaper verdiene er jo konsumentene, de som kjøper varene de som betaler gildet. Supporterne. Om ikke vil jo varene bare ligge å rotne.

Det er jo her dere kapitalistvennene snur alt på hodet som i ett monopolspill eller noe.

1

oddvar_kjempebra

Det det gjør de jo ikke. Et monopol kan også skape verdier. Men det er jo ikke snakk om et monopol her. Det er konkurrerende ligaer. Og SL-klubbene trodde at deres produkt skulle utkonkurrere de andre produktene.

Og det er ikke konsumentene som skaper verdiene. Det er produsentene som skaper verdiene og konsumentene som setter prisene. Så det er de som til sammen sørger for at verdier blir skapt.

Man må ha en som selger og en som kjøper for å skape verdier. Men det er alltid produsenten som setter hjulene i gang.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...