Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

fazz

Selvfølgelig rettferdiggjør det at han tjener en milliard hvis han skaper verdier for over milliarden. Og betaler sin skatt.

Hvorfor skal noen andre som ikke har vært med på det få en del av det han har skapt? Hvem skal egentlig få disse pengene hvis det ikke er de som har skapt disse verdiene?

>>> Det er forsåvidt greit nok, men da kan en heller ikke klage over at supporterne ikke lenger betyr noe. For grunnen til at en kan betale 1 milliard for en spiller er inntekter fra de mange mange millioner av fans verden rundt som aldri kommer til å komme seg på kamp, mens de lokale 100.000 fans må betale skyhøye priser for å komme seg på stadion som de har hatt tradisjon for kanskje de siste 50 årene. Så en kan i alle fall ikke klage over at fotballen tas bort fra de lokale supporterne samtidig som en hyller og forventer å signere spillere til milliarden.

1

oddvar_kjempebra

Helt enig. Men hvem er det egentlig som klager på det?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...