Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

oddvar_kjempebra

Men det betyr at noen andre er villige til å betale. Eller låne dem penger med den risikoen det innebærer. Det er ikke noe galt med det sånn rent prinsipielt.

1

TomBrady_12

Nei, for all del.

Men når det ikke er bærekraftig, så får de som har stått for risikovurderingen ta regningen. Jeg feller ingen tårer hvis overforbruket gjør at Real Madrid bukker under.

1

oddvar_kjempebra

Ikke jeg heller.

1

hmm

Reguleringer er fine greier, og det er ikke noe prinsipielt galt med det.

Det er mulig å lage regler for budsjettering (stramme inn) som gjør at det f.eks. ikke er mulig å kalkulere inn penger i budsjettet fra CL/EL. I Norge er det ganske vanlig, av naturlige grunner.

Rangers gikk jo som kjent på en slik smell for rundt 10 år siden

https://no.wikipedia.org/wiki/Rangers%27_konkurs_og_degradering_i_2012

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...