Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

fazz

Men blir euorpeisk fotball det samme fremover?

Denne uka har jeg for første gang på lenge ikke sett en eneste kamp, enda Skal ikke påstå at det ikke blir til helga, men det er ikke sikkert.

>>> Skal sies at jeg sluttet å følge med på samme nivå som tidligere når VAR ble innført i PL. Kanskje det er en kombinasjon med at LFC endelig vant ligaen og at det ikke er tilskuere på kamp, men må si at jeg føler at entusiasmen har sunket betraktelig etter hvert som de siste 2 årene har gått. Spennende å se til høsten om jeg fortsatt føler det samme.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...