Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

guru

Å straffe klubbene sportslig vil være vanskelig. Da straffer man like mye spillerne og fansen som har vært i mot dette hele tiden.

For min del spiller det ikke noe rolle om de får straff egentlig. Det viktigste er at en unison fanskare har blitt hørt, og dette ble stoppet umiddelbart. Men det setter også fokuset på svineriet i fotballen, og forhåpentligvis er dette starten på en større motvekt til pengegalobben i fotballen.

UEFA og FIFA er selvsagt ikke noe bedre, og jeg håper de samme kreftene som fikk stoppet ESL fortsetter å mobilisere mot UEFA og sørger for å ta fotballen tilbake. Vi har en lang vei å gå, men det var viktig å få stanset dette.

Jeg ser at britiske myndigheter jobber med å innføre den tyske eiermodellen (50+1) i Storbritannia.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...