Nye VGD er lansert! Mer informasjon

FA-cup finale: Chelsea - Leicester

Når: 18:15 i kveld Hvor: Sentrumshallen i Hokksund Sendes på: Viasat4 og diverse legitime og ikke fullt så legitime steder på nett

Kan Brendan overliste Tuchel, eller er tyskeren gal av hevnlyst etter å ha blitt slått av Arteta?

1
203 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Bohemis

For de som sier at VAR ødelegger feriring og spenning ved mål. Så anbefaler jeg å se Leicester-fansen sin elleville feiring etter at annuleringen kom. Kan godt ta med Chelsea-spillerne og -fansen sin feiring når målet blir scoret også. Ingen av de som legger lokk på følelsene fordi de tenker at VAR kanskje kommer inn. Og dette sier jeg som Chelsea-fan.

Ikke at det ikke finnes problemer med VAR, og jeg er fortsatt usikker på om offsiden i dag faktisk var riktig (for ikke å snakke om handsen, men det er en diskusjon om regelboka). Men argumentet med at det ødelegger spenningen, det kjøper jeg ikke.

2

Sportfreaken

Men argumentet med at det ødelegger spenningen, det kjøper jeg ikke.

Det har i hvertfall tilført en ny form for spenning. Det er ikke lenger det å få ballen i mål med påfølgende jubelscener som er spenningsmomentet lenger.

Det er om de finner grunnlag for å kunne annullere scoringen eller ikke, i ettertid.

Jeg tør å påstå at man ikke er glad i spillet fotball, om man er pro-VAR. Da kan man spille PlayStation istedefor. Denne påstanden står jeg inne for, og ingen kan endre på det.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...