Fotball - Premier League

toshboss

Til Nick-tyven

I håp om at nick-tyven som har registrert brukernavnet mitt (tosh) samt en god del andre i utgangspunktet prøvde å være morsom. Du kan rette opp noe ved å la oss få vite hvilket passord du har brukt ved registreringen, slik at vi igjen kan bruke våre nicks.

Hvis du er engstelig for å bli avslørt kunne du jo bare registrere et nytt brukernavn og gi oss den infoen vi trenger.

Tosh (som tar til orde for amnesti for nick-tyven)

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Gi meg drexl tilbake!

drexl som er trist og lei!

1
nicktyven Her kommer noen nicks som er blitt stjålet. Dette er alle jeg har stjålet : <Nick> : <passord> Vismann : guggehue Rocky : dustehue Legenden : mongo Lysglimt : 12345 Suppegjøken : l...

Dette var da storveis! Men det åpner jo for misbruk av vismann - nicket av ALLE, og ikke bare en. Men jeg skal ikke være negativ. Jeg hadde allikevel rett, MANU fans er overrepresentert blant de som har fått frastjålet nicks. Men det passer inn med mitt intrykk av en del svinep***er på denne siden..

Vismann som forblir Vismannen.(så lenge....)

1

... det oter skrev lenger oppe på siden. Disse nickene kan være brukt til noe TV-greier et annet sted hos VG! Men for all del, jeg må si den høres veldig tynn ut. Enten så er det nicktyver ute og går eller så må VG se til å forbedre systemet sitt. Det er snålt at ikke disse fotball -og sportsdiskusjonsgruppene kan ha brukernavn og passord fra alt det andre! Men noe av nickene er jo litt sjeldne vil jeg påstå. Det er jo ikke så mange som kaller seg drexl! Min personlige mening er at det er en blanding av begge deler. Litt nickstjeling og litt svakheter fra VG!

LMG, som faktisk har beholdt sitt nick, men som ikke ser poenget i å stjele andres!

1

Lignende innlegg

Laster...