Fotball - Premier League

oter

BESKJED FRA VG NETT: OM NICKTYVERI

Jeg har forandret passord på nickene

vismann rocky legenden lysglimt suppegjøken

Jeg er imidlertid litt usikker på hvordan jeg skal vite hvem av dere som er de _egentlige_ eierne av disse nickene, og ikke minst: Hvordan jeg skal få formidlet de nye passordene til disse.

Litt senere i dag kommer jeg forresten til å begrense antall innlegg i hver gruppe til ca. 250. Dere kan fortsatt søke opp eldre innlegg gjennom søkeboksen.

-oter-

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ifjor var det over 1600 innlegg på denne siden under en debatt om Robbie Fowler, mens det normale lå på et sted mellom 1200-1400. Dette tilsvarer ca 100 innlegg pr dag når vi er godt igang her inne, og med 250 innlegg tar det da ca 3 dager bare før innlegg "forvinner" slik at de må søkes opp. Dette blir litt kort tid ettersom debatter kan holde på minst en uke her inne. Jeg foreslår du i så fall setter maks innlegg til 1000 eller bare beholder to ukers systemet slik det er nå. Vi har tippekonkurranser her inne og sjefene gidder nok ikke å måtte søke etter hver eneste innlegg hvis de haar blitt dyttet ut av siden.

Forslag til forandring: La de nyeste innleggene komme øverst

Ellers er det fint å se at ting skjer :)

Lupus som synes det er fint med en ivrig oter

1
lupus Ifjor var det over 1600 innlegg på denne siden under en debatt om Robbie Fowler, mens det normale lå på et sted mellom 1200-1400. Dette tilsvarer ca 100 innlegg pr dag når vi er go...

Dette er en meget viktig påpekning fra Lupus. Tippekonkurransen legges for eksempel vanligvis ut på tirsdager. Innen fristen på lørdag kan det godt ha kommet 4-500 innlegg. Jeg foreslår at grensen settes enten ved tusen innlegg, men helst at innleggene blir fjernet etter et bestemt tidsrom. Fjorten dager er kanskje unødvendig lenge. Hva med en uke? Bare den ene Robbie Fowler-debatten hadde for øvrig over hundre innlegg.

Vet ikke hvordan Vidar stiller seg til dette, men jeg har i hvert fall ikke tid til å registrere alle tips i tippekonkurransen fortløpende. De må være tilgjengelige når en runde er ferdigspilt.

Bean.

1

Vedr. passord: Bra jobba oter! Foreslår at de som vil ha de nickene du nå har gitt nytt passord til sender deg en mail undertegnet med navn - så kan du svare på mailen og opplyse om passordet. Regner med at du bare får mailer fra de rettmessige "eierne".

Vedr. reduksjon til 250 innlegg deler jeg absolutt kommentarene om at dette blir for lite.

Tosh (som fremdeles håper at tyven til mitt nick gjør som den andre og melder seg, gjerne anonymt, på disse sider)

1
toshboss Vedr. passord: Bra jobba oter! Foreslår at de som vil ha de nickene du nå har gitt nytt passord til sender deg en mail undertegnet med navn - så kan du svare på mailen og opplyse o...

Fint.

De rettmessige eierne av nickene kan sende en mail til webmaster@vg.no, og fortelle hva saken gjelder. Be om at beskjeden blir videreformidlet til oter.

Merk dere at det kan gå en stund før dere får svar fra meg, da jeg blir bortreist en periode.

-oter-

1

I mitt tilfelle er det veldig enkelt å sjekke... Jeg har email lysglimt@hotmail.com

En ting til...er det mulig å få til en ordning sånn at vi kan lese det neste innlegget kontinuerlig ? Nå er det jo sånn at vi leser om innlegget "serie a vs p.l" og når vi har lest alle de svarene på dette må vi tilbake til alle innleggene. Dette finner jeg litt úpraktisk!

Ellers skal jeg gi VG ros for at de nå er i ferd med å skape en skikkelig debattside, vi har jo slengt litt dritt og da får vi gi ros også når dere lager disse sidene så bra :)

Oppfordrer alle til å gi Oter og de andre en takk for "work well done" :)

1

Er det noen som har stjålet ballongens nick i dag? Han virker litt rar.

Sheriff T ϊ © К Ļ Ĕ - loven vest for backstage.

bück dich - befehl ich dir

1

Lignende innlegg

Laster...