Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tja ,hva med FN der Saudi arabia står i høysetet?FN,s menneskeretts kommisjon eller noe sånt.Er vel ikke bare PL som bør gå i seg sjøl hør,Men,men :/

2

Er mye annet som ikke henger sammen, men det nekter VG å uttale seg om. Russland sin okkupasjon er ikke mye annerledes enn det Israel har gjort i mange år. Antallet sivile drept av russland er en promille i forhold til det antallet som veslige land har stått for i midtøsten. Vestlig propagnda for å svartmale putin går sin seiersgang i media. Det blir for dumt når media er ment å være nøytrale og de første til å kalle en spade for en spade.

4

Hykleri rett og slett .
Newcastle var ett godt eksempel.
Men, hva med fks Manchester United som eies av amerikanere . U s a er jo Saudi Arabia sin sterkeste støttespiller i slakten av Jemen. Hvor ett barn dør hvert 75 sekund . En humanitær krise av dimensjoner. Eller skyldes denne ulikhetene rett og slett rasisme . At folk flest har mere sympati hvor hvite enn fargede ? Det virker sånn.

2

100% enig. At media er nøytralt er en illusjon. Det eneste sannheten angående media , er at absolutt alle ønsker å påvirke akuratt dine meninger. Å tenke selv og å trekke egne konklusjoner er i dag mere eller mindre forbudt.

1

Lignende innlegg

Laster...