Her lukter det litt vel stort selvbilde fra goldeste Welhaven. God journalistikk har blitt skjøvet til side for store overskrifter i lang lang tid.
Det er få eller ingen som ikke tar den rasen med en klype salt allerede.

3

Tull & Tøys. Janteloven skinner gjennom lang vei. Kanskje Welhaven vil Norge skal kjøpe et Premier League lag, vi har mer penger enn noen andre om det så skulle være. Da kunne Welhaven ha drevet klubben etter vår "perfekte" moral.

Det er ikke Haaland sin feil at systemet er som det er, han vil spille fotball, ikke drive pekefinger moral og nekte å delta i alt som kunne vært bedre.

Kjør på Viaplay, VG har mer enn nok å rydde opp i hos seg selv, før de peker fingeren mot noen andre, men må si jeg synes det er helt latterlig med 650 kr i måneden for å se Haaland spille.

3

VG skriver om troverdighet, morsomt.
Man bør kanskje rydde i egen hage før man klager på naboen sin?
Så fort man nærmer seg valg i Norge så finnes det ikke nøytralitet i VG.
Deres synspunkter skinner igjennom med en gang. Det er alltid partier som kun får dekket negative sider, noen får ingen oppmerksomhet og noen får kun positiv oppmerksomhet.

4

Fy f.. hvor lei jeg er av den evige sytingen du har Welhaven. Mot alt denne gutten og mot MC representerer. Er det ingen i VG som tør å gjøre noe med denne mannen ??? . Jeg har en annen favorittklubb, men alle disse kommentarene skinner så igjennom hvilke lag denne mannen representerer.
For meg har disse kommentarene blitt lest som en humorspalte, men nå må noen få stoppe dette.

4

Som Liverpoolsupporter, finnes det andre enn ViaplayCity som viser Premier League...?

2

Nesten morsomt når Welhaven snakker om troverdighet. Hvilken troverdighet har han og hans kollegaer? Alle har har sin egen politiske agenda og den skinner tydelig igjennom i de fleste artikler. Journalistikken burde i mye større grad ta sitt samfunnsansvar med å opplyse folket isteden for å spre sine egen propaganda. Når det gjelder Haaland og idrettsstjerner generelt stilles det altfor store krav til politisk bevissthet og standpunkter. De fleste av de har mer enn nok med å takle presset med å være stjerne og prestere på topp. Man kan ikke forvente at disse ungdommene skal ha klare synspunkter på all mulig elendighet i verden. Når det gjelder fotball spesielt er det også på tide at alt fra såkalte supportere til sportskommentatorer innser at dette er en gjennomkommersialisert del av underholdningsindustrien og har vært det mere enn 50 år. At det er økonomi og penger som setter rammene for virksomheten burde ikke være overraskende for noen.

2

Ser det nesten som en heltidsjobb å svare på borti natta tåpne spørsmål, fra, ja nettopp sportsjournalister.

2

Helt enig med Welhaven.Dette lukter det sportsvasking av! Gjelder ikke bare "Shitty",også Newcastle.Haaland hadde tilbud fra andre storklubber,men her gjaldt det Pund & Euro,og en grisk pappa(Alfie)og agent. Hadde jeg vært medlem av disse klubbene,så hadde jeg meldt meg ut på dagen!Og hvor ble det av spørsmålet om menneskerettigheter? Og ikke ett ord fra Landlagsjefen,som var veldig aggresiv i ordbruken,når det gjelder VM,og menneskerettigheter.Nei,her er det penga som rår,og blitt verre & verre,dessverre! Det sportslige er blitt borte.Haaland løper ikke no`fortere i "Shitty"enn i Dortmund?

4

Sannheten er vond å høre. Er jo media som har skapt denna "dyrkelsen" av Haaland.Her har det kun vært pengane som har spillt en rolle,som i England har gått helt BANANAS! Og de 650 kronene kan du jo spørre Haaland om,det tjener han i sekundet! Detta går over stokk & stein!

1

Det eneste som er krise, er VG sportens wannabe-journalist velhavens patetiske ignorering av hans Liverpools sponsor Standard Chartereds skandale. fyren har ikke skrevet ett eneste ord om det - men side opp og side ned om City. han har aldri vært i UAE, engang, og sammenligner dem med Saudi Arabia. Inkompetente tulling.

1
Laster...