Er det flere enn meg som synes det er en viss disharmoni mellom hvordan Håland og delvis Ødegård forsvares av NISO, forbundet og landslagssjef, kontra den unisone fordømmelsen av M. Normann?
Den ene må ta ansvar for, og konsekvenser av sine valg. Mens man ikke kan forvente det av de andre, de spiller jo bare fotball i drømmeklubben sin.

6

Moral,etikk, menneskerettigheter etc.
Det et faktisk et ganske fåtall i verden som bryr seg!
NFF brydde seg ikke da Qatar fikk VM, det var først når det ble klart at landslaget ikke kvalifiserte seg at "moralistene" i NFF så sitt snitt til å tjene på situasjonen.
Hadde de gått så hardt ut fra starten og trukket landslaget fra kvaliken hadde de fått min respekt.

4

Disse fotballstjernene ser kun lønnslippen sin, etikk og moral er fremmedord. De er jo kjøpt og betalt for å løpe etter en ball så kan ikke forvente det store intellektet. Lovlig menneskehandel, fritt for prinsipper.

6

Husk dette et land som Biden nærmest forguder.Stoltenberg og Støre syntes alt Bidrn gjør er riktig.så av den grunn er det ikke noe galt i dette

3

Dette går bare inn i rekken av elendig journalistikk fra VG. Hadde den artikkelen vært lagd om det andre Manchester laget var eid av arabere? Tviler, og det at han selv er Chelsea fan. Er vel ikke SÅ mye bedre med russiske blodpenger. Og stille Haaland og Ødegård politiske spørsmål blir for dumt. De 2 gutta spiller fotball og koser seg med jobben sin. Kanskje det at disse arabiske statene "menger" seg med andre kan gjøre en forskjell etterhvert? Heia Haaland, og Manchester City. Vært lyseblå siden 1973.

5

Bare tull, uansett blir det kynisk. Han selv sier at han heier på Chelsea som var eid av Abramivich i årevis. Hele den engelske halvøys er et kolonimakt .. La gutta nå spille fotball og ha det gøy ..

6

... Men alle mener M Normann er uspiselig.... Gjesp... Han blir en parantes om vi skal sammenligne litt... Nei hold spillerne utenfor konfliktene som andre har skapt.

2

Selv så valgte han både å studere og bo der i mange år, kunne sikkert valgt et annet land... Se gjennom hva vi kjøper eller bruker gjennom et liv, sikkert mye å ta tak i, dette er et politisk spørsmål som bør rettes gjennom andre organ, FN, Haag osv.

2

Om han mener at alle spillerne i slike klubber burde ha "tenkt seg om", så hva da med England som nasjon som aksepterer disse oppkjøpene, ligaene, supporterne, byenes innbyggere... og hvor går grensen for hvilke klubber som det ikke er greit å gå til? Lavmålsvinkling og stjerneeksempel på misunnelse mot noen med suksess..

2

Lurer på om Hodgers støtter sitt eget kongehus? som har stjålet og torturert i hele Verden for bli så rike som de er….

3

Det er engelske klubber Haaland og Ødegård representerer. De har ingen plikt til å undersøke hvem som eier dem. Dette blir helt fjollete og hvis noen vil dra det enda lenger finner vi noe som er verre på andre ting.

4

Dette er kanskje det svakeste stykke journalistikk jeg har sett levert av VG. Haaland gjør det han kan for å spille så god fotball som mulig. Og det gjør han bedre enn de fleste. That’s it. Og det burde norske medier hylle.

Istedet går VG hen å finner en morbid og komplett uvesentlig vinkling i den hensikt å generere klikk og oppmerksomhet.

Hva prøver du å oppnå med denne artikkelen, Anders? «Kritikk mot Haaland»? Jeg ser ingen kritikk av Haaland i teksten din, og hvertfall ikke «hard kritikk». Hvor henter du påstanden din fra, egentlig? Artikkelen din har ingen belegg, og innholdet i artikkelen er ikke i nærheten av å følge opp overskriften sin.

For all del, kjip situasjon dere beskriver. Historien til Matthew Hedges er ugrei - men fullstendig urelatert til Erling Braut Haaland. På vegne av VG’s lesere; Hold dere til fakta, og ikke prøv å drei dette til en historie om unge norske fotballspilleres verdigrunnlag.

Sljønner at media kommer unna med mye, altså, men dette blir for dumt. La Haaland få lov til å være god og vent med å publiser greiene deres til dere har en story som henger på greip.

Skjerpings.

4
Laster...