Skjønner at det er spesielt at Haaland gjør suksess i den store ligaen, skjønner all begeistringen. Jeg har sjøl begynt å abonnere på Strim for å kunne se endel av hans kamper, og nei, jeg holder ikke med City eller noen andre engelske lag for den saks skyld. Men i herrens navn, hvorfor må man alltid gjøre denne øvelsen når en karriere såvidt er begynt. La nå gutten få gjøre det han er god til, og la oss lene oss tilbake og nyte det som tegner til å bli en stor karriere. Men slutt nå å sammenlign, slutt å gå i fistel og konkluder. Av respekt for alle de store idrettsutøvere vi har hatt, og i respekt for alt de har lagt ned av arbeid og oppnådd, det blir nesten pinlig å lese det vi nå er vitne til. La han få fullføre så kan vi konkludere.

3

Hold for all del sammenligningen med tidligere og nåværende utøvere innenfor fotballen. Jakob Ingebrigtsen er verdens beste mellomdistanseløper, og han nærmer seg flere verdensrekorder med stormskritt. Har allerede satt europarekorder. Og dette i en av friidrettens aller største øvelser.

1

Erling de Bryne! Belgia har Kevin de Bruyne. Man C har begge!

1

Et par mål til nå så vil norsk presse si han er bedre enn både Pele og Maradona til sammen. "Typisk norsk å være god" er helt ut, typisk norsk er nå å være "historien aller aller aller beste uansett idrett" er det nå, og kanskje enda litt bedre :)

1

Lignende innlegg

Laster...