Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Den ser jo helt grei ut, men Normann heter Runar til fornavn, og moderklubben heter Landsås, ikke Landås. Strengt tatt burde han vel ikke vært med i denne oversikten siden han ikke har spilt noen kamper enda men det kommer nok ganske snart.

Vidar

1
vidar Den ser jo helt grei ut, men Normann heter Runar til fornavn, og moderklubben heter Landsås, ikke Landås. Strengt tatt burde han vel ikke vært med i denne oversikten siden han ikke...

Takk for kommentar - det kan gå litt i surr innimellom. Jeg skal rette det opp. Normann har kommet til Coventry på permanent kontrakt, dermed kommer han inn under definisjonen jeg har laget (en på lån uten obl. A-kamper ville f.eks. ikke komme med, derav Morten Bakke i parantes).

Dag T. Hoelseth

1
lupus Ble bookmarket den der gitt :) Bra at noen tar seg tid til å mekke slike sider, bra initiativ! Må si det var en del navn jeg aldri hadde sett før. Lupus som hater popup-vinduene p...

Takk for respons. Det skjer noe hver dag nå, så jeg må nok oppdatere en del fremover... En god del linker som må utbedres før jeg er helt fornøyd. Men det viktigste er at siden er lagt ut. Siden jeg også driver med slekts- forskning, skal jeg da kunne klare å finne ut flere detaljer om spillere som Oscar Petter Serk (førstemann ut!9 med flere etter hvert.

Ja, jeg er enig i at popup-vinduene kan være litt irriterende, men så fort man har tatt den vekk, så funksjonerer jo siden normalt (hvis man da ikke hopper over til en annen side i systemet). Fordelen er at jeg kan oppdatere siden hvor som helst i verden. Når jeg får Internettilgang hjemme vil jeg kunne legge over noen av sidene mine på en annen adresse. Vi får se etter hvert.

Dag T. Hoelseth

1

Lignende innlegg

Laster...