Fotball - Premier League

bridges

Spillerlønninger

Er det noen som er interessert i en diskusjon om spillerlønnene i Premier league. Lønnsbudsjettene til enkelte klubber er jo like høye som hos et middels norskt sykehus.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Var ikke klar over at de tjente såpass bra på ett middels norskt sykehus :-)

Tronee....som egentlig skjønte hva Bridges mente...:-)

1
tronee Var ikke klar over at de tjente såpass bra på ett middels norskt sykehus :-) Tronee....som egentlig skjønte hva Bridges mente...:-)

Tja...hva er der å si om lönningene ? Diverse Chelsea spillere tjener mest....rundt 42 000 pund i fölge rapportene... Dette er likevel diddly sammenlignet med en viss Vieiri som skal tjene mellom 90-120 000 pund i uke... :)

Det er for mye...men kanskje kan Ferguson klare å få til et Europeisk lönnstak lignende det de har i USA i noen idretter. Jeg vet at han har kontaktet noen klubber i Europa angående tanken!

1
lysglimt Tja...hva er der å si om lönningene ? Diverse Chelsea spillere tjener mest....rundt 42 000 pund i fölge rapportene... Dette er likevel diddly sammenlignet med en viss Vieiri som sk...

Vieri er soleklart verdens best betalte fotballspiller, med beskjedne £123000 i uken. Ronaldo kommer på en fin-fin annenplass med nærmere £90000 i uken. I England tjener Desailly og Deschamps best med £40000 hver i uken. Deretter følger Shearer og Ferguson.

Brad Everton

1
zippi ... også kritisert sitt eget styre for IKKE å knuse lønnsstrukturen i forbindelse med Batigol og Keane-saken , så det spørs vel om han vil det da. drexl som ser at Fergie taler med...

Når det gjelder Keane så var jo lönnen hans(det Keane har bedt om) relativt liten sammenlignet med det enkelte andre klubber i England har på sine beste spillere. Avisene har jo operert med at Keane ville ha 40 000 pund i uken, men det har jo både Keane og United avkreftet, det offisielle skal i fölge partene ligge mellom 5-7 000 pund lavere.

Problemet er ikke i hovedtrekk England .. de fleste engelske toppklubbene kan betale spillerne sine 25-35 000 pund i uken, selv om dette er mye. Problemet er når spillere tjener 4 ganger så mye andre plasser(jf.Vieiri). Ferguson har jo et grusomt dilemma i denne saken...han vil ha de beste spillerne, men han vil ikke betale dem 60-70 000 pund i uken i lönn. En klubb som konsekvent nekter å betale topplönninger vil sakke akterut, dessverre!

Det var jo bakgrunn av dette at Ferguson ville ha lönnstak, men så lenge han ikke får andre klubber med seg på det, vil det jo väre selvmord å ha et lönnstak selv! Det er en form for reversert kommunisme, det kan kanskje fungere hvis alle stötter den, men det er utopisk at noe sånt skal skje!

1

Spillerlønningene er altfor store! Blackburn bruker faktisk alt de har i inntekter til å lønne sine spillere... mye av grunnen skyldes jo nedrykket da, men allikevel!! Østenstad skulle vel være fornøyd, 8 mill. i året er ikkje verst. Kanskje han er verdt pengene sine, vi får håpe han skyter Blackburn til topps igjen... hvor de hører hjemme.

1

lønningsnivået har jaggu steget voldsomt på bare et stort tiår

1

Lignende innlegg

Laster...