Fotball - Premier League

toonster

Til Vidar og Bean

Hadde det vært interessant med et program som kunne hjelpe dere med å automatisk regne ut resultatene fra Tippekonkuransen? Jeg kan skrive et slikt i Java for dere. Jeg har tidligere utviklet et program sammen med en kamerat for å lese html-filer på nettet og behandle innholdet av disse. Mesteparten av den viktigste funksjonaliteten har jeg derfor fra før.

Noen krav til innlevering av tips må stilles hvis dette skal fungere:

* alle må tippe de tre kampene i nøyaktig den rekkefølgen som dere setter opp (dette gjør vel de fleste i dag uansett) * ingen må forandre overskriften på hovedinnlegget (dette er vel også stort sett på plass i dag)` * vi må bli enige om en fast struktur på overskriften på hovedinnlegget som f.eks TIPPEKONKURANSEN RUNDE 3 (alså uten et punktum bak 3-tallet) * alle som tipper bør kopiere og lime ut kampoppsettet fra deres hovedinnlegg (dette er nødvendig, men vil lette arbeidet med programmet)

Gi melding om dette er interessant.

Toonster

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvorfor ikke? Nå har jo Vidar tatt seg av utregningen så langt, og med det tidspresset jeg har for tiden håper jeg det fortsettter sånn også (jeg må jo bruke all tid på å VINNE tippekonkurransen i stedet for å jobbe med den, så skjevt så jeg er kommet ut :-)).

Bean, som regner med at Vidar tar i mot all hjelp med takk....

1

Alt som kan gjøre arbeidet enklere er velkommen. Se hva du får til og gi beskjed om progresjonen.

Vidar euphoria@tr.telia.no

1

Lignende innlegg

Laster...