Fotball - Premier League

student75

CM3???

Kan noen gi meg tips om hva slags taktikker og spillestiler som er gode å bruke på cm3..har ikke hatt noen god erfaring med spillet enda..stort minus er hvor lang tid det tar.. hva er nødvendig å ha med morgen, ettermiddag og kveld..cm2 er bedre der..fordi det går fra dag til dag... spillet blir litt for detaljert for oss dødelige..er ikke noe drillo..men vet litt..

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vel. Jeg pleier for det første å se litt på spillerstallen. 4-4-2 pleier ofte å gå greit. Det fungerer bra med de fleste lag! Men hvis det er lag som har veldig mange gode defensive midtbanespillere (les:vingbacker) så hender det at jeg prøver en eller annen form for 5-3-2.

Ellers er jeg en kløpper til å spille mot lag som ligger høyere i divisjonssystemet. Jeg har Birmingham på et spill, og der slo jeg ut serieleder Liverpool. David Thompson(på lån fra Liverpool) avgjorde kampen. Det jeg pleier å gjøre er å ha Men Behind Ball og Counter Attack. Funker veldig bra!

LMG, i kamp om playoff plass!

1

Bruker selv 3-5-2 attacking, med de sentrale midtbanespillerne trukket ett hakk ned på bortebane. Dette er noenlunde instruksjonene jeg bruker.

Team Instructions: Hard tackling, Pressing, Short Passing NB! Krever spillere med solid styrke og utholdenhet.

Individuelle instruksjoner: DC: "man marking" DMC/MC: "zonal marking" og "hard tackling" ML/MR: "zonal marking" og "run with ball" AMC: "run with ball" og "pressing" FC: "pressing"

Ikke sikkert dette fungerer for alle, til syvende og sist er en jo avhengig av gode spillere. Men hittil har det gått brukbart:

Man Utd: 7 seriemesterskap på rad, 7 CL-finaler på rad

Leicester: 5 seriemesterskap på 6 år

Man City: Sesong 1 - Div Two Champions Sesong 2 - Div One Champions Sesong 3 - PL-runners-up, FA-cup-winners Sesong 4 - PL-champions, FA-cup-winners, League-cup-winners, C Shield-winners

Gizmo, som riktignok sleit litt for å finne frem til suksesstaktikken

1

Tja, vanskelig å si, men det er en merkelig formasjon som faktisk funker bra. jeg sleit de første 2-3 kampene, men kom deretter sterkt tilbake i de neste 5 sesongene.

Formasjonene er en skjev 3-3-1-3 formasjon hvor alle spillerne spiller sentralt. det merkelige med denne formasjonen er at de ene spilleren i mellom rommet mellom midtbane og spiss bør spille på høyre side. Jeg har prøvd mange forskjellige spillere i posisjonen, både på høyre og venstre side, og det beste foreløpig er faktisk Collymore på Høyre og berger på høyre

Fi - uten records!

1

CM3 er langt mindre taktikkbetont enn CM2. I CM3 kan du vinne med hvilket lag som helst og med hvilken taktikk som helst (nesten) bare du har de riktige spillerne.

Det er viktig å ha gode defensive midtbanespillere, Seth Johnson, Rich Wellens, Dean Keates f.eks. spesielt på bortebane. Spill 4-4-2 eller kall det mora mi, det spiller ingen rolle, men mot gode lag på bortebane kan det være lurt å bruke 5 bak. Kjøp også Woozley, Lee Collins og Carl Laurie som midtstoppere, Smith og Wright som backer, David Collins, Holligan, Flood som spisser, Street som kantspiller, samt Løvenkrands. Med disse spillerne vinner du som du vil. Keane fra Wolves og Dyer er også kjempegode.

1

Lignende innlegg

Laster...