Fotball - Premier League

nwankwo

"Lucky Arsenal"

Jeg hadde litt blandede følelser før kampen mot Leicester. Satt liksom med mistanken om at Leicester er et typisk lag som kunne lage krøll for topplagene i starten. De pleier jo det, for så å bli mer forutsigbare utover i sesongen.

Kampen i dag minnet mye om Man U - Leicester i fjor. Leicester tok ledelsen, Tony Cottee scoret, og som i fjor slapp de inn et mål godt inn i overtid. Heldigvis, sier jeg da, betød det denne gangen, at Arsenal reddet ansikt i 12. time. Noe annet enn tre poeng i dag, ville vært dårlig, men ut i fra en helhetsvudering var det fortjent, etter hva jeg har lest.

For å trekke noe positivt ut av det hele, ved siden av seieren, må det være evnen Arsenal nå har fått til å avgjøre og vende kamper mot slutten. Den evnen har de ikke vist så mye før, og det er mitt inntrykk at det nettopp er den som har vært avgjørende for f.eks Manchester. I år ser det ut som Arsenal har blitt flinkere til dette enn før. De gjorde det i Charity Shield og de gjorde det igjen. Skal noen, vinne Premiership, MÅ de ha denne evnen, evnene til å avgjøre jevne kamper og vinne på dårlige dager.

Ellers må jeg si at Chelsea virker skremmende sterke, Liverpool gode (men vi husker alle hvordan de ledet etter 4 serierunder i fjor med 3-1-0 og 10p., og hvordan det gikk videre.) Hyggelig å se at de nederlagsdømte, som S'hampton og Bradford overrasker og at ENDELIG en dommer turte å stå opp og gi Shearer hans første røde kort. Han skulle fått det for lenge siden, spør dere meg, med de albuene hans..

Leeds KAN slite litt i år, mer enn mange tror. En fordel de IKKE får i år er overraskelsesmomentet. F.eks. hvor mange tok Alan Smith seriøst da han liten og tynn trippet inn på Anfield Road i debuten i fjor? Få. Han scoret med sitt første touch. I år blir det annerledes, men bevares, de er gode, og blir sikkert å finne blant de 6 beste i år òg.

Et langt innlegg dette..

Nwankwo, som må innrømme at han var dårlig til å tippe i dag..

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Håpar du kjem til å trivast her med oss.

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Lignende innlegg

Laster...