Fotball - Premier League

whitmore

Til LMG

Ferske forskningsrapporter viser at røyking KAN HEMME VOKSEPROSESSEN hos ungdom under 21 år. Er ikke dette et aldri så lite tankekors i ditt tilfelle ? HAHAHAHAH!!

Det bør vel være overflødig å nevne at røyking DESSUTEN er noe av det mest taperaktige ved dagens samfunn.(Især FESTRØYKING).DEn store majoriteten av røykere er depressive mennesker med rare ting under neglene, få venner, og (i gutters tilfelle) feminine aspekter ved sin personlighet.

Personlig vil jeg forøvrig anbefale kombinasjonen tequila/julebrus, selv om det er HELT irrelevant i denne sammenheng.(Offisiell Dahlske-drink)

WHITMORE, som er overtrøtt; og som ser frem til Søndagens storkamp.

AIRFORCE CERW & TORBJØRN EGNER UNITED

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva skal man vel svare på et slikt innlegg??? Det eneste jeg vil si at jeg egentlig ikke bryr meg om hva du mener!

LMG, som har konstatert Spurs-seier!

1
lmg Hva skal man vel svare på et slikt innlegg??? Det eneste jeg vil si at jeg egentlig ikke bryr meg om hva du mener! LMG, som har konstatert Spurs-seier!

GOdt at du egentlig ikke gjør det ;) For å besvare "spørsmålet" ditt... du kan jo for eksempel svar med å motargumentere, eller eventuelt argumentere FOR røyking. Og du får ingen til å tro at vokseproblemer IKKE bekymrer deg :)

WHITMORE, som tror Yorke og Beckham avgjør i dag

AIRFORCE CREW & TORBJØRN EGNER UNITED

1
whitmore GOdt at du egentlig ikke gjør det ;) For å besvare "spørsmålet" ditt... du kan jo for eksempel svar med å motargumentere, eller eventuelt argumentere FOR røyking. Og du får ingen t...

Jeg har ingen vokseprblemer og heller ingen komplekser fordi jeg ikke er like høy som alle andre. Lav er jeg vel heller ikke. Og det med røykingen, det er jo en uvane. Men, det er godt med sigg egentlig!

LMG, som ser at Spurs ar tabelltoppen inntil videre!

1

Lignende innlegg

Laster...