Fotball - Premier League

joergenhhboro

Hater alle Glory Hunters!! Boro 4ever!

Nei, nå er jeg dritt lei alle de utallige medgangssupporterne!! 75% av alle ManU, Arsenal , Chelsea +++ -supportere er medgangssupportere, de heier på laget bare fordi de vinner titler og ligger i toppen. Dere eier **** ikke skam i livet!!!! Dere er langt fra ekte supportere, dere er derimot noen elendige jævler som ikke er verdig tittelen "supportere"!!!!!!!!!!!!!!! All mediefokusering rettes mot ManU ++ , og da spesielt Solskjær, Beckham og Co. Slår et mer middelmådig lag (f.eks Boro, Derby , Leicester)et lag som ManU, fokuseres det kun på at ManU tapte (selvfølgelig pga. en eller annen skade,da...), og man glemmer helt kjempeprestasjonen til det mindre laget. Det er sykt og urettferdig!!

Det å være supporter handler ikke om å se laget sitt vinne kamp etter kamp (og at du derfor heier på laget) og å svikte laget når det går dårligere, men å støtte laget sitt i tykt og tynt og ikke glemme laget når det går nedoverbakke. Et råd til nye supportere: Velg ikke de "gode" lagene, da er dere jævli helvetes feige!! Støtt heller et lag som det går litt opp og ned med, det er mye morsommere! Stikk til ******* ***** medgangs"supportere"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jørgen H.-Hanssen Ps. Har noen lagt merke til sesongstarten til Middlesbrough FC?? Nei ,det har dere selvfølgelig ikke , dere bryr dere jo bare om de såkalt bra lagene, dere. Feiginger!!

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Ps. Har noen lagt merke til sesongstarten til Middlesbrough FC?? Nei ,det har dere selvfølgelig ikke , dere bryr dere jo bare om de såkalt bra lagene, dere. Feiginger!! "

Joda, vi har da fått med oss den.

Særlig sesongåpningen fascinerte meg...

Are Ulz. som ikke holder med verken stor eller liten

1

Til å være stødig supporter så velger du et pussig tidspunkt å skjelle ut andre på. Og et pussig tidspunkt å komme på sidde sidene. Gratulerer med seieren over L.pool!!! Du trenger imidlertid ikke bli høy på pæra bare fordi borough har gjort det bra etter 4 kamper. Det er noen igjen. personlig her jeg holdt med MANU siden 74 så slapp av. Det har ikke vært så mye medgang inntil 90-tallet. allikevel, Hyggelig at borough gjør det bra, og vinner ikke United så gjerne Borough. Bryan Robson erO.K. og det er hyggelig at lag gjør det uventet bra. PL trenger det. Men kutt ut MANU hetsen, fans av andre lag er mer selvsentrerte enn oss. Lykke til!

1

Hm...jeg kan ikke huske å ha lest SÅ mange innlegg fra deg för Boro tok seg en plass när toppen av tabellen ? Hvorfor det ? Men la oss se om jeg forstår basisen i innlegget ditt likevel ? Man United taper ikke på 6 mnd...så av den grunn skal jeg slutte å holde med dem, som jeg har holdt med i nesten 20 år ? Er det det du pröver å fortelle meg ?

1

Jaha.....hvor var du før M'boro havnet helt i toppen av PL? Hvor var du da M'boro tapte hjemmekampen mot Bradford? Da var det kanskje Bradford 4ever......;-)

Trapattoni, som tror pensjonistene på Riverside får pustevansker etterhvert...

1
trapattoni Jaha.....hvor var du før M'boro havnet helt i toppen av PL? Hvor var du da M'boro tapte hjemmekampen mot Bradford? Da var det kanskje Bradford 4ever......;-) Trapattoni, som tror p...
joergenhhboro

Kanskje litt seint å svare på innlegget ditt,men det får så være. 1. Før Boro var i toppen (ikke nå lenger riktignok) var jeg også Boro-supporter, det ble jeg før de rykket opp første gangen.. 2. Da Boro tapte mot Bradford var jeg hjemme. det var nok ikke Bradford 4ever, det har det da heller aldri vært :D Når det gjelder "pensjonistene" referer jeg til et annet innlegg til deg. JørgenH, som tror pustevanske-karene blir erstattet av unge bra spillere om noen år

1
lysglimt Hm...jeg kan ikke huske å ha lest SÅ mange innlegg fra deg för Boro tok seg en plass när toppen av tabellen ? Hvorfor det ? Men la oss se om jeg forstår basisen i innlegget ditt li...
joergenhhboro

Litt seint dette kanskje.. I hvert fall; 1. Jeg har ikke hatt Internett så lenge og har derfor ikke hatt muligheten til å skrive SÅ mange innlegg før Boro tok seg en plass nær toppen av tabellen. 2. Du mistolket nok innlegget mitt; jeg sikter overhodet ikke til dere trofaste manU tilhengere som har holdt med manU siden grunnloven ble lagd, men til de utrolig mange nye ManU supportererne som har dukket opp. Det verste er at mange av disse er overlegne og hovne fordi MnaU er bra og Boro ikke så bra. Så: Nei, det er ikke det jeg prøve å fortelle deg :D:D:D:D Ta det helt med ro! JørgenH som likte tenningen til Lysglimt men hadde argumentene klare :):):)

1

Lignende innlegg

Laster...