Fotball - Premier League

aborres

Dårlige dommere!

Hvorfor tør ikke dommerene å flere kort til Man u og Arsenal! Idag skulle Keane, Stam og Viera vært utvist. De fikk jo ikke gult kort engang! Hadde det vært en Leeds, Liverpool eller en spiller fra et annet lag, så tror jeg dommeren er kjappere med kortene. Vanligvis har hjemmelaget en fordel med dommeren, men jeg synes man u spesielt har dommerene med seg både hjemme og borte.

Er det noen som vet hvor mange straffer man u fikk mot seg ifjor. Var det flere en den Arsenal bommet på i semifinalen? Som sagt de beste lagene får tvilene til gode uansett, det burde ha vært motsatt.

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er enig i det meste her, men det er helt uakseptabelt at du som fotballfan (det er du sikkert) sier at det burde vært motsatt!! (siste setning). Selvsagt skulle det ikke vært motsatt, det skulle vært likt!

Radebe som hadde likt det like dårlig om Southampton til stadighet hadde fått tvilen på sin side

1

Stam utvist ? For hva da....han står og stanger med Vieira...og hadde vel röket i klammeri med ham om ikke han hadde blitt stoppet av Beckham og et par andre...men det er ennå ikke ulovlig! At Keane og spesielt Vieira slapp kort er jo lite mirakel...Keane sparker jo etter Vieira som svarer med å forsöke å skalle tilbake. Og senere viser jo Vieira hvilken elendig sportsmann han er når han kaster ballen i fjeset på Phil Neville! Nå fikk jo United likevel 4 gule kort i en kamp som aldri var stygg....så å si at dommeren forsvarer de store lagene så veldig er nok urimelig!

Når det gjelder straffer så har vi hatt den diskusjonen för... og du kan godt spörre hvor mange straffer United fikk mot seg...men da må du også spörre hvor mange straffer United fikk med seg i ligaen i fjor....og da kom vi vel frem til at United får en max 4-5 straffer totalt pr.sesong....noe som faktisk er lite i P.L sammenheng!

Om United fikk flere straffer mot seg ? Du husker kanskje kampen mot Liverpool på Anfield ? :) Den var jo i beste fall tvilsom!... den var jo egentlig helt feil..men tvilsom hörest bedre ut! Så vi fikk 2 mot oss...og vi fikk vel 4 eller 5 rett vei! Så der ryker den teorien din også gitt!

1
lysglimt Stam utvist ? For hva da....han står og stanger med Vieira...og hadde vel röket i klammeri med ham om ikke han hadde blitt stoppet av Beckham og et par andre...men det er ennå ikke...

Lysglimt skriver:

"han står og stanger med Vieira...og hadde vel röket i klammeri med ham om ikke han hadde blitt stoppet av Beckham og et par andre"

"Keane sparker jo etter Vieira som svarer med å forsöke å skalle tilbake."

"Og senere viser jo Vieira hvilken elendig sportsmann han er når han kaster ballen i fjeset på Phil Neville"

.....og så klarer du å si at kampen aldri var stygg....;-)

Trapattoni, som prioriterte norsk Tippeliga i kveld.

1
trapattoni Lysglimt skriver: "han står og stanger med Vieira...og hadde vel röket i klammeri med ham om ikke han hadde blitt stoppet av Beckham og et par andre" "Keane sparker jo etter Vieira...

En episode med litt klammeri....i tillegg til 3-4 tacklinger som er litt i seneste laget...sånn som jeg ser det, skal det mer til for at en kamp skal bli stygg! Den episoden med Stam, Keane og Vieira var ikke akkurat pen...men den var mer nesten stygg enn stygg. Og incidenten med Vieira var ikke stygg, bare lettere usportslig!

Men jeg har sett UHYGGELIG mange styggere kamper enn dette...den var faktisk veldig gemytlig tatt i betraktning hvem som spilte :)

1
tj Stam springer over halve banen for å "stange" med Vieira. Når Arsenal spilleren ikke viker unna, legger Stam hendene rundt halsen på ham. Mener du at dette ikke bør kvalifisere for...

"Stam springer over halve banen for å "stange" med Vieira. Når Arsenal spilleren ikke viker unna, legger Stam hendene rundt halsen på ham. Mener du at dette ikke bør kvalifisere for rødt kort? "

Nei, jeg har hørt at enkelte får seksuell nytelse av kvelningsfornemmelser! Stam hadde fikk vite at Vieira var en sånn en, og derfor la han hendene rundt halsen på ham. Trolig gikk det for Vieira omtrent i samme øyeblikk!

Are Ulz. som har forklaringen på alt :-D

1
tj Stam springer over halve banen for å "stange" med Vieira. Når Arsenal spilleren ikke viker unna, legger Stam hendene rundt halsen på ham. Mener du at dette ikke bør kvalifisere for...

Ikke egentlig nei .... han legger armene rundt halsen på ham og dytter ham vekk...siden jeg måtte se kampen på video var det veldig enkelt å spole tilbake og se hele greia i reprise. Og faktum var at hele episoden var langt mindre stygg enn alle avisene vil ha det til! Keane ´halvsparker etter Vieira...og bommer....Vieira nipper lett med skallen etter Keane og bommer....Stam og Vieira går i lett clinch för Stam tar hendene rundt halsen på Vieira og dytter ham unna. Da tipper jeg at Vieira slenger med leppa...for da plutselig törner nesten Stam! Men det skjedde veldig lite fysisk, det var ingen slåsskamp som avisene vil ha det til!

1

Lignende innlegg

Laster...