Fotball - Premier League

danield

Newcastle - Middlesbrough

60. Newcastle -Middlesbrough 1,90 - 2,75 - 2,80 Premier League

Newcastle har vært litt opp og ned denne sesongen og har også slitt ute I Europa, men har I det siste vist at de fremdeles er ett av stor lagene I premier league. Sist ble det seier mot Charlton 2-1 I en kamp der Newcastle kontrollerte store deler av tiden. Jennas har vært god I det siste og kan bli en meget verdifull spiller for Newcastle I fremtiden. Newcastle har vært sterke hjemme så langt med 4-0-1 så langt, men har tapt terreng til de beste lagene med å avgi en del poeng på bortebane. Titus Bramble er usikker foran møtet med Boro.

Boro har skuffet litt i det siste og i forrige kamp hjemme mot Leeds var det helt andre ting enn fotball som stod i sentrum. Boateng kan bli utestengt I 12 kamper som følge av episoden etter kampen, der han skal ha gått til angrep på Leeds spillere og en av dommerene. Kampen endte 2-2, men Leeds var nærmest seier, men etter at Smith fikk rødt kort klarte Boro og redde det ene poenget. Det er spesielt på bortebane at Boro har slitt i år og for å holde seg balndt de 5-6 beste må de bli sterker på bortebane.

Newcastle har begynt å finne formen og Shearer har vist at han fortsatt kan score mål. Ungguttene Jennas og Ameobi har imponert i det siste og kan bli verdifulle for klubben fremover. Boro har vært gode så langt denne sesongen, men har vært litt ustabile i det siste og spissparet Nemeth og Maccarone sliter litt for tiden. Klubben sliter litt med hendingane rundt Boateng fra sist kamp og vi tror Newcastle haler i land seieren her.

Dette her er fra www.nettips.no Legg merke til denne setningen i siste avsnitt: "Jenas OG Ameobi har imponert i det siste og kan bli verdifulle for klubben fremover." Har Ameobi imponert i det siste? Jenas har vel vært konge i de siste kampene men Ameobi da? Etter å ha lest hva Milburn skrev etter Charlton-kampen var han alt annet enn fornøyd med Ameobi!

1
4 svar

Jet vil ikke være så kritisk til Ameobi som Milburn er, og jeg vil si at han gjør mye bra men også mye dårlig. Han var innblandet i to av de fire målene som ble scoret i de kampene han deltok i. Han kom også til to 100% sjanser på egenhand. Men han roter seg ofte bort med ballen istedenfor å gjøre det enkelt med en pasning. Men vi husker jo at Lua Lua også hadde det samme problemet (til dels ennå) bare 1 år tilbake og har forbedret seg mye på dette området. Jeg tror at Ameobi vil gjøre det samme.

1
danield Tror aldri Ameobi kommer til å slå igjennom! Han mangler den nødvendige farten til å kunne bli på nivået til LuaLua! Han eier jo nesten ikke teft for mål heller!

danield skrev: Tror aldri Ameobi kommer til å slå igjennom! Han mangler den nødvendige farten til å kunne bli på nivået til LuaLua! Han eier jo nesten ikke teft for mål heller!

Nå er det veldig mange spisser som ikke har stor fart men som likevel er i verdensklasse. Vi har en Alan Shearer i klubben bare så det er sagt. Om Ameobi blir en spiss som er god nok til å spille i PL i mange år framover gjenstår å se.

Kilcline som også har blitt frustrert over Ameobi flere ganger.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Det skjeve spillet

"Sentrale Manchester United-spillere er flinke med ord om Ole Gunnar Solskjær. Han hadde hatt mer bruk for om de hadde blødd for ham på banen. Det virker å være tilnærmet full enighet om at det var ri...
Bilde

Det skjeve spillet

Sentrale Manchester United-spillere er flinke med ord om Ole Gunnar Solskjær. Han hadde hatt mer bruk for om de hadde blødd for ham på banen.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar
Laster...