Fotball - Premier League

kovensen

LEEDS UNITED!!

Denne tråden er viet Leeds United og ingen andre lag. Det kan se ut som om dette forumet hos Verdens Gang har datostempling. Ingen tråder får lov å bli mer enn ett år gamle, i hvert fall har jeg tre ganger prøvd å svare Juicy på hans innlegg nummer 1694 på den gamle LEEDS UNITED!-tråden, men fikk hver gang til svar at datoen for denne siden er utløpt. Dette er altså grunnen til at jeg nå lager en ny tråd med samme tema. Så, sorry, Forvarmer, det var egentlig ikke meningen å komme deg i forkjøpet!

Vi trenger en solid seier igjen i ligaen. En seier med tre-fire mål hadde gjort seg igjen. Så hvorfor ikke starte mot Everton på søndag?

Kovensen - som herved har den glede av å åpne en ny LEEDS UNITED!-tråd

1
5,9k svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Litt synd dette. Da ble det jeg som fikk den store ære å runde av den gode gamle tråden? Selv om Dacourt og Bridges vel aldri var innpå matta samtidig igår slik jeg skrev tidligere.

Ganske rart at en tråd kan gå ut på dato? Det har vel aldri skjedd før såvidt meg bekjent...

Juicy

1
juicy "tj skrev: Tråden var ganske enkelt for stor og tung..." Stor og tung, slutt å tøv!! Den tok jo bare fire minutter å laste... ;-)

Dersom noen kan få den gamle Leeds United-tråden opp og gå igjen, er det intet som er bedre! Jeg får det ikke til, innlegget mitt får bare feilmeldinger.

OK, vi får bare fortsette å kommentere begivenhetene i Leeds United, så har vi vel raskt en av de lengste trådene her inne igjen!

Kovensen - som synes det er spennende med 16-åringen James Milner

1

En ny en? Ja, fint å ha konkurrenter, men du ligger ca 2000 innlegg bak den gamle................

janesaj - Veien til EM-gull 2004 (litt drøyt kanskje, men likevel): Danmark (H) 2-2 Riise, Carew Romania (B) 1-0 Iversen Bosnia-H (H) 2-0 Lundekvam, Riise

1

Mitt Leeds-drømmelag er:

Robinson Mills-Woody(england beste stopper)-Radebe-Matteo Bowyer(Mr.Leeds)-Dacourt-McPhail(pL mest undervurderye)-Kewell Smithy(fy faen førr en HERLIG spiller)-Viduka(ja, han er stor og tung, men er samtidig kraftig undervurdert, og er faktisk en nøkkelspiller i Leeds )

1
ToreTang Mitt Leeds-drømmelag er: Robinson Mills-Woody(england beste stopper)-Radebe-Matteo Bowyer(Mr.Leeds)-Dacourt-McPhail(pL mest undervurderye)-Kewell Smithy(fy faen førr en HERLIG spil...

Jeg har ingen anelse om hvorfor den gamle Leeds United-tråden ble stengt, men det har visst skjedd nå. Derfor blir det å starte på nytt igjen.

Heldigvis fikk Leeds United bortekamp i det første av de to oppgjørene av UEFA-cupens tredje runde. Dermed kan et svakt resultat rettes på i avgjørende kamp på Elland Road i drivende desembervær den 12. desember.

Kovensen - som starter på ny frisk

1
eivindus Enig. La tråden leve!! Patetiske Vg. Herved kjøper jeg... nei forresten .. har visst bannlyst Dagbladet også... :) Eivindus som går over til Finnmark dagblad og Altaposten....

En eller annen som jobber med diskusjonssidene hos VG Nett bør vel ha anstendighet nok til å forklare Eddie Gray, Forvarmer eller meg hvorfor den gamle LEEDS UNITED!-tråden ble stengt? Eventuelt kan de legge ut en ny tråd som forklarer hva som ble for "tøft" med tråden. Jeg kommer ikke til å forsøke meg på noen krangel med novisene som er ansatt i redaksjonen, men det er sant at de har et stort forklaringsproblem i forhold til vanlige menneskers rettferdighetssans.

Over til klubben i våre hjerter igjen: Danny Mills sin kone har visst opplevd problemer i graviditeten, og dermed dreier Mills sitt fravær seg om de samme problemene som Kjetil Rekdal opplevde (sannsynligvis) under VM 1994. Mark Viduka har nettopp blitt far, og han reiste derfor ikke til Italia i midtuka. Men Viduka blir nok å se på topp sammen med sin gode venn Alan Smith på søndag. Hvordan det går med hofta til Robbie Fowler, vet jeg ærlig talt ikke. Jeg vet ikke når Robbie kan returnere til A-lagsfotball, men det blir forhåpentligvis ikke om så veldig mange uker. Dominic Matteo er dessverre ute med ryggproblemer til februar 2003. Men bare Woody straks blir kvitt lyskestrekken sin, vil vi nok ikke lide spesielt mye under Matteos fravær.

Kovensen - som satser på hjemmeseier mot Bolton Wanderers på søndag

1
peacock "Dominic Matteo er dessverre ute med ryggproblemer " Merkelig type; med kneleddet i ryggen, mener jeg. Peacock.

Ironiens mester - Peacock - slår til igjen! Joda, jeg vet at Matteo er kneoperert og at det trenger tid til å leges, men hadde du fulgt littegrann med, ville du visst at Matteos hovedproblem er ryggen, en eller annen form for prolaps. Dessverre kan du ikke lese deg til alt i Fotball & Tippeavisen Tips, Peacock.

Kovensen - som driter i hva skaden til Matteo dreier seg om, bare han snart kommer frisk tilbake

1
kovensen Ironiens mester - Peacock - slår til igjen! Joda, jeg vet at Matteo er kneoperert og at det trenger tid til å leges, men hadde du fulgt littegrann med, ville du visst at Matteos ho...

"Dessverre kan du ikke lese deg til alt i Fotball & Tippeavisen Tips, Peacock."

? Er dette et forsøk på å være morsom? Leser ikke de nevnte organer. Får den informasjon jeg trenger på nettet og ved egne besøk i Leeds. Det kan godt være at det er elementer med Matteos skade jeg ikke har fått med meg, men informasjonen gitt fra klubben og andre steder sier at det er kneet som krangler. Dårlig rygg kan det godt være at han har, men dette er ikke årsak nå så vidt meg bekjent.

Peacock.

1

Uansett, en stor prestasjon av Alan Smith i går, og vi trenger tre nye poeng i morra!

magnusml som er mektig lei av MOD sin merkelige oppførsel i det siste...

1
peacock "Dessverre kan du ikke lese deg til alt i Fotball & Tippeavisen Tips, Peacock." ? Er dette et forsøk på å være morsom? Leser ikke de nevnte organer. Får den informasjon jeg trenger...

Peacock skrev: "Leser ikke de nevnte organer."

Det dreier seg bare om ett organ; Fotball & Tippeavisen Tips. Men på den annen side går du ikke glipp av så mye i denne blekka. Organet refererer for det meste sladder og rykter.

Kovensen - som satser på tre poeng på Elland Road på søndag

1
kovensen En eller annen som jobber med diskusjonssidene hos VG Nett bør vel ha anstendighet nok til å forklare Eddie Gray, Forvarmer eller meg hvorfor den gamle LEEDS UNITED!-tråden ble ste...

I følge teamtalk som har vanligvis god informasjon når det gjelder Leeds så kommer Woodie tilbake samtidig som Mills har "løst" problemene i hjemmet. Desverre så forsvant Radebe, forferdelig irriterende at så fort vi får spillere tilbake så blir andre nøkkelspillere skadet. Bakke er også tvilsom Dette høres kanskje litt søkt ut, men man bør kanskje vurdere hvor god jobb det medisinske støtteapparatet gjør. Det må dat finnes en eller annen løsning slik at vi kan begrense antall saker.

Håper på dette laget:

Robbo

Mills - Woodie - Lucic - Wilcox

Bowyer - Bakke - McPhail - Kewell

Smith - Viduka

Vi trenger Kewell langs venstre kanten samitidig som at El Tel har sagt at Wilcox kan bekle venstrebacken. harte er og blir ubrukelig.

Frykter at dette laget blir sent ut.

Robbo

Mills - Woddie - Lucic - Harte

Smith - Barmby - Bowyer - Wilcox

Viduka - Kewell

~~ Steezo resurrects as EddieGray ~~

1
EddieGray I følge teamtalk som har vanligvis god informasjon når det gjelder Leeds så kommer Woodie tilbake samtidig som Mills har "løst" problemene i hjemmet. Desverre så forsvant Radebe, f...

Ellers tror jeg Bolton kampen kan fort bli litt tøffere enn foventet. Det kommer til å bli en kamp med mye kjemping på midtbanen og siden dacourt og Johnson er skadet, batty er uønsket så vi er helt avhengig å ha Bakke til å rydde opp. Tror samtidig at vi vil trenge McPhail sin ballsikkerhet og gode pasninger til å åpne opp Bolton forsvaret. Kewell og Bowyer kan stå for det meste offensive fra kantene. Vil ikke ha Bowyer sentralt i denne kampen. Dette er for i alle fall ikke en kamp for Barmby. Hvis han i det hele tatt skal spille så bør han bare spille mot motstandere som Tottenham, Charlton, West Ham, Fulham, Man City og Aston Villa hvor det ikke er en midtbane krig og hvor det kan muligens være bruk for hans løp inn mot et midre godt forsvar. Smith i den formen han viste på torsdag skal spille spiss og Viduka var god mot West Ham og et litt "shaky" Bolton forsvar skal nok få kjørt seg litt.

I forsvaret er det bra at Woodie er tilbake, men vi må klare oss uten Radebe. Mills, Woodie og Lucic er bankers i forsvaret, spørsmålet er bare hvem av Mills og Lucic skal spille midtstopper, med andre ord hvem av Harte og Kelly skal spille. Hvis ikke El Tel vil bruke Wilcox på venstrebacken så ser jeg heller at Kelly spiller enn Harte. Mills blir dermed midtstopper og Lucic tar venstre backen. Nå har vel ikke Bolton sin styrke kantspillet så bacekene er kanskje ikke like viktige som i andre kamper så det kan muligens være en ide å ha harte med tanke på dødballer. Vi trenger Kewell inne foran keeperen så da har vi sørgelig få venstreben på banen.

Mitt tips for kampen er en 2-0 seier til Leeds. Kewell og Smith putter

1
EddieGray I følge teamtalk som har vanligvis god informasjon når det gjelder Leeds så kommer Woodie tilbake samtidig som Mills har "løst" problemene i hjemmet. Desverre så forsvant Radebe, f...

Nå viser det seg at Bowyer er suspendert samtidig som at Bakke er skadet (har meldt forfall til Norges kamp i midtuken så jeg regner med at han ikke spiller fra start i dag)

Regner dermed med at dette desverre blir Leedslaget

Robbo

Mills - Lucic - Woodie - Harte

Smith - McPhail - Barmby - Wilcox

Viduka - Smith

Håper dette blir laget

Robbo

Mills - Lucic - Woodie - Wilcox

Milner - Smith - McPhail - Kewell

Viduka - Bridges

~~ Steezo resurrects as EddieGray ~~

1
EddieGray Nå viser det seg at Bowyer er suspendert samtidig som at Bakke er skadet (har meldt forfall til Norges kamp i midtuken så jeg regner med at han ikke spiller fra start i dag) Regner...

Jeg kunne håpet på det samme som deg EddieGay, men den gang ei. Det ser nå ut som om Wilcox tar venstrebacken. Og Burns er tilbake igjen på laget, jeg hadde aldri trodd jeg skulle få se den mannen få startet en kamp igjen. Skal jeg være ærlig så synes jeg midtbanen vår ser forferdelig "pinglete" ut, jeg håper jeg tar feil. Og jeg håper laget fikk et løft etter torsdagskampen, så jeg tror vi vinner idag.

1
leedslover Jeg kunne håpet på det samme som deg EddieGay, men den gang ei. Det ser nå ut som om Wilcox tar venstrebacken. Og Burns er tilbake igjen på laget, jeg hadde aldri trodd jeg skulle...

Mot bolton stiller disse:

Robinson - Kelly, Woodgate, Lucic, Wilcox, Smith, Barmby, McPhail, Burns, Kewell, Viduka.

På benken: Martyn, Bridges, Duberry, Richardson, Milner.

Synes dette laget så svakt ut spesielt midtbanen som leedslover også påpeker. Og Smith fortsetter der han slapp på torsdag, i skrivende stund står det 1-1...

1
EddieGray "leedslover skrev: Jeg kunne håpet på det samme som deg EddieGay, Jeg håper for din skyld at det var en skrivefeil...

EddieGray skrev: "leedslover skrev: Jeg kunne håpet på det samme som deg EddieGay,

Jeg håper for din skyld at det var en skrivefeil...

det var nok det, unnskyld så meget:-)

Eller så ser det ikke så veldig lovende ut etter 1.omgang, en ganske jevnspilt omgang, eller kanskje et lite overtak til Bolton? vi får håpe at den såkalte "midtbanen" vår skal ta litt tak i kampen, og ro en seier i land...

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...