Fotball - Premier League

tj

Owen i dag (og ellers også)....

I dag fikk man god anledning til å studere løpene til Owen, og hvor flink han er til å unngå offside. Er det en spiller i verden som er bedre enn ham på dette området? Jeg mener bestemt nei, og at dette er et "bevis" for at han er en uhyre intelligent spiller.

I tillegg merker jeg meg at han har fått langt bedre balanse enn tidligere, og teknikken er forbedret til det ugjenkjennelige. Ikke Henry-klasse, selvsagt, men svært bra likevel. Legg til tøffheten (se f.eks hvordan han går til mot Repka), farten og roen i avslutningene, og du har en spiss av den ypperste verdensklasse.

Mange har kritisert ham, noen har sogar foreslått salg, men nå bør snart de fleste forstå at han er vår i særklasse beste spiss - og det var han også i den "tunge perioden" (som jeg egentlig vil beskrive som uheldig).

Pr dags dato er Henry den eneste spissen i verden jeg holder som bedre enn Owen!

1
35 svar

Owen som den nest beste? Henry beste? Yeah right.. owen er ikke på topp 10 en gang...

Glemt Ronaldo? flere klasser bedre enn owen. Owen Holder til pl spiss.. ikke så masse mer..

1

Hva er det Henry har, som Owen mangler ??

Kommer i grunnen ikke på noe annet enn høyden, og den spiller vel ikke så stor rolle

1
DeLutte Hva er det Henry har, som Owen mangler ?? Kommer i grunnen ikke på noe annet enn høyden, og den spiller vel ikke så stor rolle

"DeLutte skrev: Hva er det Henry har, som Owen mangler ?? "

Teknikk.

Blueboyblue som avslutter dette innlegget med en sang:

We're afraid of no-one 'cause we're better than them all, Arsenal, West Ham, Palace, Tottenham and Millwall, Take a trip to South West 6 and surely you'll agree We're called the Pride of London, 'cause the Chelsea are supreme.

1
tj "Glemt Ronaldo? flere klasser bedre enn owen. " Ok, har tydeligvis ikke fått med meg hans ENORME prestasjoner så langt denne sesongen.... Vennligst opplys meg!

"tj skrev: "Glemt Ronaldo? flere klasser bedre enn owen. "

Ok, har tydeligvis ikke fått med meg hans ENORME prestasjoner så langt denne sesongen.... Vennligst opplys meg!"

vanskeligere å score mål i pl enn verdens hardeste liga. Ronaldo har også såvidt spilt en kamp.. Ronaldos spill i VM sier sitt.. Ikke F om Owen kommer før han. men du kan jo tro det :-)

1
tj "DeLutte skrev: Hva er det Henry har, som Owen mangler ?? " Teknikken er bedre, farten er større og han er en god del sterkere.

"tj skrev:

Teknikken er bedre,.......... """ja kanskje""

farten er større,.......... """det er jeg neimen ikke så sikker på om den er"""

og han er en god del sterkere........... """ ja, det kan jeg være enig i""" ----------------------------------------

Synes i tillegg Owen leser spillet bedre og plasserer seg mer riktig.

1
hputd "tj skrev: "Glemt Ronaldo? flere klasser bedre enn owen. " Ok, har tydeligvis ikke fått med meg hans ENORME prestasjoner så langt denne sesongen.... Vennligst opplys meg!" vanskeli...

"vanskeligere å score mål i pl enn verdens hardeste liga. Ronaldo har også såvidt spilt en kamp.. Ronaldos spill i VM sier sitt.. Ikke F om Owen kommer før han. men du kan jo tro det :-)"

Nøyaktig hva med "pr dags dato" var det du ikke skjønte? Å trekke inn Ronaldo i den sammenheng er like smart som å trekke inn Van Basten.....

Som jeg har sagt før; Ronaldos talent står neppe særlig tilbake for Pele og Maradona. Desverre har hans storhet delvis blitt ødelagt av skader, men han kan fremdeles vise seg som en glitrende spiller igjen - bare ikke så god som han potensielt sett kunne blitt.

1

I dag fikk man god anledning til å studere løpene til Owen, og hvor flink han er til å unngå offside. Er det en spiller i verden som er bedre enn ham på dette området? Jeg mener bestemt nei, og at dette er et "bevis" for at han er en uhyre intelligent spiller.

> Men når han sliter med formen (og det gjør han jo i lengre perioder) så stemmer ikke løpene og bevegelsen rundt medspillere i det hele tatt. Da går Owen konstant i offside, blir liggende for lavt, trekker ikke ut mot sidene for å skaffe seg rom, og beveger seg ikke riktig i forhold til stusser/flikker fra Heskey.

I tillegg merker jeg meg at han har fått langt bedre balanse enn tidligere, og teknikken er forbedret til det ugjenkjennelige.

> Nå ja, men bare vent og se. Owen får helt sikkert flere formsvikter fremover, og da vil førstetouchen være elendig og han vil få problemer med å holde seg på bena.

Mange har kritisert ham, noen har sogar foreslått salg, men nå bør snart de fleste forstå at han er vår i særklasse beste spiss

> Han er helt klart vår beste spiss, selv om han i lengre tidsrom sliter med formsvikt.

og det var han også i den "tunge perioden" (som jeg egentlig vil beskrive som uheldig).

> Tidligere i sesongen syntes jeg at Baros var vår beste spiss (og jeg synes egentlig at den unge tsjekkeren har fått for få sjanser). Owen har hatt slike tunge perioder før og vil få det igjen. Jeg tror ikke det skyldes at han er uheldig.

billbob, som har innfunnet seg med at Owen er en enten eller spiss. Må bare den gode perioden vare lenge fremover.

1
billbob I dag fikk man god anledning til å studere løpene til Owen, og hvor flink han er til å unngå offside. Er det en spiller i verden som er bedre enn ham på dette området? Jeg mener be...

"Men når han sliter med formen (og det gjør han jo i lengre perioder) så stemmer ikke løpene og bevegelsen rundt medspillere i det hele tatt. Da går Owen konstant i offside <snip>"

Veldig uenig... Uansett form, så er Owen enorm på det å time løpene sine. De andre "feilene" du ramser opp skal jeg være enig i, men ikke denne!

"Nå ja, men bare vent og se. Owen får helt sikkert flere formsvikter fremover, og da vil førstetouchen være elendig og han vil få problemer med å holde seg på bena."

Her er det vel ikke så mye å diskutere.... Eneste man kan gjøre er å vente og se (og da teller jeg ikke med perioder rett etter en skade).

"Tidligere i sesongen syntes jeg at Baros var vår beste spiss (og jeg synes egentlig at den unge tsjekkeren har fått for få sjanser). Owen har hatt slike tunge perioder før og vil få det igjen. Jeg tror ikke det skyldes at han er uheldig. "

Med "uheldig" mener jeg det at han spilte bra, veldig bra, men at avslutningene bare ikke ville i mål. Han kommer selvsagt til å ha perioder hvor formen ikke er den beste, men hele denne sesongen har han vært i knallform. Baros har vært god i korte glimt, men har aldri sett på ham som noe mer enn en soleklar nummer to (også i "dagsform").

1

"I dag fikk man god anledning til å studere løpene til Owen, og hvor flink han er til å unngå offside. Er det en spiller i verden som er bedre enn ham på dette området? "

Har hatt gleden av å følge en spiller som Nigel Martyn i mange år, og er nokså sikker på at han sjelden eller aldri og iallefall mer enn Owen har unngått offside.

Bridges

1
tj "Men når han sliter med formen (og det gjør han jo i lengre perioder) så stemmer ikke løpene og bevegelsen rundt medspillere i det hele tatt. Da går Owen konstant i offside <snip>"...

Veldig uenig... Uansett form, så er Owen enorm på det å time løpene sine.

> Det er mulig, men det virker ikke alltid sånn. Men kvaliteten på spillet til medspillerene/støtten han får fra øvrige medspillere vil selvsagt også ha innvirkning her. I dag var Owen flinkere til å bruke kantene (og da ser det hele bedre ut). I andre kamper blir Liverpool baktunge og Owen ligger dypt, og da flyter ikke angrepsspillet like bra.

1
billbob Veldig uenig... Uansett form, så er Owen enorm på det å time løpene sine. > Det er mulig, men det virker ikke alltid sånn. Men kvaliteten på spillet til medspillerene/støtten han...

Owen mangler også en del på avslutninger....... langt fra en like god avslutter som for eksempel van nistelrooy...

her er 10 spisser som er bedre enn owen:

i tilfeldig rekkefølge:

tristan ronaldo rvn henry inzaghi vieri schevchenko kluivert crespo raul

det finnes sikkert flere også...

disse mener jeg er bedre spillere først og fremst fordi de er bedre målscorere, og også at de er flinkere til å gjøre de andre spillerne på laget gode, unntatt inzaghi som jeg mener ikke bidrar med annet enn å score mål man han scorer til gjengjeld sinnsykt mye da, noen enige, uenige....

1
tj "DeLutte skrev: Hva er det Henry har, som Owen mangler ?? " Teknikken er bedre, farten er større og han er en god del sterkere.

"tj skrev: "DeLutte skrev: Hva er det Henry har, som Owen mangler ?? "

Teknikken er bedre, farten er større og han er en god del sterkere. "

Selv om Henry er det så har han ikke samme tyngdepunkt fordi han er ikke så liten og kjappe spillere som har lavt tyngdepunkt fordi de er små av vekst er mer ekle å møte enn større spillere som Henry - så selv om Henry er litt raskere så er Owen mer ekkel å møte pga han er mindre(hvor mye?). Og hadde Owen hatt like bra teknikk som Henry så hadde Owen vært helt fenomenal!

Jeg håper Owen studerer teknikken til Cheyrou og Diouf på treningene:-)

1
kola Owen mangler også en del på avslutninger....... langt fra en like god avslutter som for eksempel van nistelrooy... her er 10 spisser som er bedre enn owen: i tilfeldig rekkefølge:...

"kola skrev: Owen mangler også en del på avslutninger....... langt fra en like god avslutter som for eksempel van nistelrooy...

her er 10 spisser som er bedre enn owen:

i tilfeldig rekkefølge:

tristan ronaldo rvn henry inzaghi vieri schevchenko kluivert crespo raul

det finnes sikkert flere også...

disse mener jeg er bedre spillere først og fremst fordi de er bedre målscorere, og også at de er flinkere til å gjøre de andre spillerne på laget gode, unntatt inzaghi som jeg mener ikke bidrar med annet enn å score mål man han scorer til gjengjeld sinnsykt mye da, noen enige, uenige...."

RVN foran Owen?Det stemmer ikke - du må være Man U fan for å si noe slikt!Diego Tristan har ikke vært så god i år som ifjor og er heller ikke på Owens nivå. De andre er i samme sjiktet som Owen.

1
Diouf73 "kola skrev: Owen mangler også en del på avslutninger....... langt fra en like god avslutter som for eksempel van nistelrooy... her er 10 spisser som er bedre enn owen: i tilfeldig...

mener du ikke at ruud er en bedre spiss enn owen!!? hvis du ser antall minutter begge spillere har spilt i år, og deler på antall minutter, hvem er mest effektiv..? vet ikke men tror det er ruud... dessuten scoret ruud mer enn owen i fjor + at det bør tas med i betraktning at han har vært skadet i år.... ruud har bedre teknikk, bedre overblikk, bedre avslutteregenskaper... det owen er bedre på er hurtighet og muligens en mot en situationer... ruud er også selvfølgelig bedre på hodet..

1
kola mener du ikke at ruud er en bedre spiss enn owen!!? hvis du ser antall minutter begge spillere har spilt i år, og deler på antall minutter, hvem er mest effektiv..? vet ikke men tr...

"kola skrev: hvis du ser antall minutter begge spillere har spilt i år, og deler på antall minutter, hvem er mest effektiv..?"

Nå ja...Det skulle nok bli ganske likt etter mine auge. Antall minutt/Antall minutt trur eg skulle bli 1 på begge, eller er eg heilt på jordet her?

1

Enig det med offsidene tj! Owen blir avblåst for offside ganske ofte, men det er heller pga at linjedommerne tar feil. Det går jo så fort med Owen så jeg kan jo skjønne dommerne når de blåser:-)

Owen timer løpene sine perfekt og er flink til å unngå å gå i offside. Bare synd linjedommerne hele tiden blåser mot Owen.

Jeg syns Owen har blitt en bedre spiller i det siste. Han virker sterkere og jobber også bra defensivt. Som du sier så er også balansen og teknikke litt forbedret. Blir bare mer og mer imponert over denne gutten!

Er ikke helt enig med deg tj når du sier Henry er en bedre spiss. Syns disse er sånn ca jevngode. Henry har riktignok bedre teknikk men syns ikke TH er noe raskere enn det Owen er. Er like raske.

Vignal27 ------------------------------------------------------------------------------------------ "They killed the wrong Kennedy in '63"

- Bob Paisleys ord til Alan Kennedy etter spillerens horrible Liverpool-debut ------------------------------------------------------------------------------------------ www.mp3.com/ruben_borgersen

1

tj skrev: Pr dags dato er Henry den eneste spissen i verden jeg holder som bedre enn Owen!

Er enig i at Owen er god men det er mange som er like god eller bedre. Når det gjelder Henry så er hans scoringsprosent i forhold til antall sjanser for dårlig til at han kan regnes som like god eller bedre enn Owen.

Henry er sannsynlighvis ikke raskere heller, på de 40 første metrene så er Owens pers faktisk enn god tid hvis han hadde vært sprinter noe som sier litt. PS Owens mor er/var sprinter så han har jo genene i orden der. Henry har ting som Owen ikke har f.eks er han rå til å lage sjanser med sine raid på venstrekanten og er absolutt verdensklasse som ving, mens Owen er en mere rendyrka spiss/målscorer og er mer effektiv der. Jeg vet at Henry ble toppscorer i fjor men regner også med at det er siste gang det skjer, anser også Nistelroy som en bedre spiss enn Henry. Noe som hadde vært helt rått hadde vært et lag med Henry på venstre ving og Owen som sentral spiss, Henry hadde skapt målsjanser i søkk og kav og Owen hadde puttet og puttet og puttet. Mitt drømmespisspar uten tvil selv om jeg ser bedre enkeltspisser enn disse 2, men som par tror jeg de hadde vært best.

We are the best F... the rest.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Det skjeve spillet

"Sentrale Manchester United-spillere er flinke med ord om Ole Gunnar Solskjær. Han hadde hatt mer bruk for om de hadde blødd for ham på banen. Det virker å være tilnærmet full enighet om at det var ri...
Bilde

Det skjeve spillet

Sentrale Manchester United-spillere er flinke med ord om Ole Gunnar Solskjær. Han hadde hatt mer bruk for om de hadde blødd for ham på banen.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar
Laster...