Fotball - Premier League

Milburn

Preview, Newcastle - Middlesbrough

Det er all grunn til å tro at Middlesbrough bare kan hente 3 poeng på SJP på mandag. Med Nikos Dabizas, Titus Bramble og Andy O'Brien uaktuelle, er samtlige av Newcastles A-lagsstoppere uaktuelle for denne kampen.

Det eneste som er sikkert er at Aaron Hughes blir flyttet inn som stopper, mens Oliver Bernard tar venstrebackplassen. Andy Griffin fortsetter selvsagt som høyreback. Robson har vel mer enn antydet at Marcelino spiller på mandag, men Robbie "rundingsbøye" Elliott kan i et så ekstremt tilfelle som nå heller ikke utelukkes.

I tillegg er det grunn til å frykte at Shola "inkompetent" Ameobi får fortsette på topp, sammen med Alan Shearer. Dette lite utfyllende spissparet, totalt blottet for fart og samspill, skal altså forsøke å bryte ned Boros Panzer-forsvar. Alternativt vil Kieron Dyer spille på topp med Shearer (han er jo skadefri, men å sette ut den imponerende formspilleren Jermaine Jenas er uaktuelt nå).

Hurtighet og kjappe overganger ble våpenet mot Boro i begge kampene i fjor, så jeg regner med at det blir Dyer som starter med Shearer på topp.

Trolig lagoppstilling:

----------------- Shearer -- Dyer ----------------

Robert ----- Speed ------- Jenas -- Solano

Bernard -- Marcelino -- Hughes --- Griffin

-------------------------- Given ---------------------

Mitt syn:

Kall meg gjerne patetisk og alt det der, men jeg følger meg helt sikker på at Newcastle ikke vinner denne kampen. Jeg tror rett og slett ikke Newcastles angrepsstryke verken innehar form eller kvalitet til å trenge gjennom et kompakt Boro-forsvar, som i mine øyne er en av ligaens _desidert_ beste forsvar. Uavgjort er vel det heteste tipset i en sjansefattig men spennende og fartsfylt kamp.

Jeg føler meg sikker: Newcastle - Middlesbrough 1-2.

Milburn.

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Regner du Newcastle - Boro som et lokaloppgjør?

Sitter med en ganske god oppfatning av at Newcastle supportere ser på kampene mot Boro på samme måte som Sunderland supportere. Nemlig at det ikke knyttes noe som helst ekstra prestisje i disse oppgjørene.

Boye ------------------------------------------------------------- Sunderland 1. Divisjon Champions 2003/04

1

Synes du overvurderer Middlesboro her. Greit at de har to helt greie stoppere, men noe panzer forsvar? Husk vi spiller hjemme, der spillet foregår på motstanderens halvdel når lag som Mboro kommer på besøk, og da blir det som regel ubetydelig hva slags folk som stiller i Newcastles forsvar, bare de kan spille ball.

1
boye Regner du Newcastle - Boro som et lokaloppgjør? Sitter med en ganske god oppfatning av at Newcastle supportere ser på kampene mot Boro på samme måte som Sunderland supportere. Neml...

"boye skrev: Regner du Newcastle - Boro som et lokaloppgjør?

Sitter med en ganske god oppfatning av at Newcastle supportere ser på kampene mot Boro på samme måte som Sunderland supportere. Nemlig at det ikke knyttes noe som helst ekstra prestisje i disse oppgjørene."

>> Enig i det. Det fins ikke det fnugg av av f. eks. samme pressedekning av denne kampen som av Newcastle - Sunderland. Heller ikke kampbildet og resultatene bærer preg av lokaloppgjør. Ofte ender kampene med tilnærmet enveiskjøring og storseier den ene veien; stikk i strid med hva folk flest forbinder med et lokaloppgjør (jevne, tøffe, målfattige og lite velspilte kamper ofte).

I størrelse når ikke Newcastle - Boro Tyne/Wear oppgjøret opp til anklene engang, og det fins ikke så mye følelser ute og går når disse to lagene møtes, selv om noen sikkert vil påstå det.

Milburn.

1
hawken Hei. Mer statistikk her: http://www.oddsen.nu/index.php?id=result2&kid=19&team1=Newcastle&team2=Middlesbr&league=eng0 Trender: 4 siste oppgjør endt med OVER 2.5 mål...

Titus Bramble is Newcastle's only major injury worry ahead of Monday's North-East derby with Middlesbrough, while Kieron Dyer should return. Former Ipswich defender Bramble limped out of Tuesday's Champions League win over Dynamo Kiev after pulling up with a hamstring strain. The burly stopper has been undergoing intensive treatment all week but is rated as doubtful for the Tyne-Tees derby at St James' Park on Monday. Nikos Dabizas should move into the heart of the defence alongside Andy O'Brien who, after withdrawing from the Kiev clash with a back spasm, should be passed fit. Sir Bobby Robson also faces the selection poser as to whether restore the fit-again England midfielder Dyer to the starting line-up, despite leaving him on the bench on Tuesday, and opting for a midfield duo of Gary Speed and Jermaine Jenas. Dyer is now back to full fitness and is expected to return, while Shola Ameobi should keep his place in attack alongside Alan Shearer, with Lomano LuaLua not back to 100%. Shay Given will also return in goal as Robson continues his rotation policy between the sticks with Steve Harper dropping to the bench after starring against Kiev.

1

I dagens Sunday Sun sier Robson at Michael Chopra får sin debut neste uke, og at han ikke ahr bekymringer ang. det.

Han sier også at det beste tilgjengelige laget blir stilt i morgen, mens andre får slippe til på onsdag.

Milburn.

1
Milburn I dagens Sunday Sun sier Robson at Michael Chopra får sin debut neste uke, og at han ikke ahr bekymringer ang. det. Han sier også at det beste tilgjengelige laget blir stilt i morg...

håper det blir slik:

Griffin---Marcelino---Hughes---Bernard

Solano---Jenas---Speed---Robert

----------Dyer

------------------------------Shearer

Funket skikkelig bra borte mot Juventus (Ja det ble tap, men Newcastle var helt på høyde spillemessig)

1
BobbyR håper det blir slik: Griffin---Marcelino---Hughes---Bernard Solano---Jenas---Speed---Robert ----------Dyer ------------------------------Shearer Funket skikkelig bra borte mot Juv...

"BobbyR skrev: håper det blir slik:

Griffin---Marcelino---Hughes---Bernard

Solano---Jenas---Speed---Robert

----------Dyer

------------------------------Shearer

Funket skikkelig bra borte mot Juventus (Ja det ble tap, men Newcastle var helt på høyde spillemessig)"

> Jeg er med på denne lagoppstillingen. Hvis O'Brien blir spilleklar blir det jo omrokkeringer, men det ser heller tvilsomt ut. La merke til at Dagbladet har Solano oppført på skadelista. Noen andre som vet noe om dette?

Gleder meg forøvrig til kampen, tror den kan bli meget underholdende. Synd at Bellamy er ute...:(

1

Jeg er helt uenig i det der.Føler meg ganske sikker på at Newcastle slår nabo rivalen i morra.Har et bra tak på middlesbrough og det skal forsterkes i morgen.Mangler en del i forsvaret men vinner like vel.De som kommer inn for de skadde vil gjerne vise seg fram og det kan vise seg å være det avgjørende.

Mitt tips: Newcastle - Middlesbrough 4-1

E@gle I Love Newcastle

1
ToreOnTheTracks

Ser at de tidligere så eplekjekke Newcastle-supporterne har blitt litt mer ydmyke og viser faktisk Boro litt respekt!

Men denne "Boro vinner helt sikkert!"-mentaliteten er jo bare for å kunne dekke over et eventuelt tap ved å si: "Hva var det jeg sa!"...

Barneskole-unnskyldninger...

På den annen side, hvis alle de potensielt skadde spillerne ikke spiller, altså Bellamy, Bramble, Dabizas og O'Brien ikke spiller, så bør vi kunne klare å hente hjem minst 1 poeng. Eneste som er noen trussel da, er Shearer...Kanskje Parnaby eller Stockdale også skal få slite litt med Robert. Tipper Newcastle scorer på dødball, mens Boro kontrer inn et par mål.

1-2 (Yeah right...)

1
ToreOnTheTracks Ser at de tidligere så eplekjekke Newcastle-supporterne har blitt litt mer ydmyke og viser faktisk Boro litt respekt! Men denne "Boro vinner helt sikkert!"-mentaliteten er jo bare...

"ToreOnTheTracks skrev: Ser at de tidligere så eplekjekke Newcastle-supporterne har blitt litt mer ydmyke og viser faktisk Boro litt respekt!"

>> Da må du begynne å definere ordet "eplekjekk". Han som i høst påstod at Boro var et bedre lag enn Newcastle, og skulle komme foran dem i år osv. osv... hører ikke han også med under kategorien "eplekjekk"?

For øvrig er det bare å beklage at jeg kom med mine meninger angående denne kampen. Når jeg foran en kamp tror motstanderen vinner, så sier det seg selv at vi snakker om "Barneskole-unskyldninger". Men HVIS jeg tror Newcastle vinenr, og ikke viser Boro "respekt", er jeg "eplekjekk". Ergo er ingenting godt nok...

Du innser selv hvor tåpelig skrevet det var?

Milburn.

1

Tipper dette blir grei skuring for et Newcastle-lag i form... Boro har brent kruttet for i år, og d "superforsvaret" som noen her snakker om, er vel ikke så fenomenalt bra... Det består av Franck Queudrue - Ugo Ehiogu - Gareth Southgate -Stuart Parnaby/Stockdale

Og dette er IKKE ett av ligaens desidert beste forsvar, langt ifra. Ta f.eks Arsenal i forhold da, med Cole, Cygan, Campbell og Lauren. DET er ligaens beste forsvar.

Er spent på forsvaret til Newcastle, regner med å få et gjensyn med Marcelino, noe som skal bli kjekt. Jeg tipper han imponerer, og ENDELIG viser sin kvalitet. Han var som kjent landslagsstopper for Spania da han kom til Newcastle, så ferdighetene skulle da være der...

Mitt tips er 2-0, mål av Shearer og Robert. Newcastle XI: Given; Griffin, Hughes, Marcelino, Bernard; Solano, Jenas, Speed, Robert; Shearer , LuaLua.

Om Robson velger disse 11 skulle Boro være en grei match...

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Er Milos Milojevic riktig trener for RBK?

Han beskrives som offensiv, autoritær og spennende, men de VG har snakket med er splittet i sitt syn på Milos Milojevic (39) og hvorvidt han passer som Åge Hareides arvtager i Rosenborg. – Det er en u...
Ja, han er rett person til jobben
50 %
Nei, de bør finne en annen
0 %
Usikker
50 %

2 stemmer • Stenger

2
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

RBK ny trener

Positivt at RBK får en ny trener som er offensiv. Bare han ikke er for mye østeuropeisk bøllete om ting går ham imot. Åpen for at han kan gjøre det godt med RBK.
1
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

Knutsen

Glimt kan saktens gi Knutsen masse penger, men klubbens problem er at laget ikke er bedre i år enn i fjor, og neppe blir bedre neste år enn i år. Osv, og Knutsen fortjener bedre. Klubben er for liten...
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...