Fotball - Premier League

Montella

MUHAHAHA!!! Hate to say I told you so...

Har hele tiden støttet Diego Forlan, mens folk har kritisert han. At han ikke har scoret noe særlig, betyr ikke at han har spilt dårlig, men det har jo vært en del som mener at en spiss MÅ score for å være god.

Greit, det er klart at en spiss må score mål.. det er jobben hans det. sier ingenting imot det.. men, når en såpass ung spiller som Forlan drar fra Independiente i Argentina til en storklubb som Manchester United så er det klart man trenger tid til å tilpasse seg.. Forlan kan enda ikke så vanvittig godt engelsk, tror jeg.. språkproblemer har faktisk en del å si..

det er jo også ikke det enkleste å tilpasse seg den.. tja, kanskje 3 beste serien i europa ( verden? ).. leve opp til presset fra den engelske presse er vel heller ikke det letteste..

Jeg har hele tiden ment at Forlan er en dyktig og meget lovende spiller.. har hele tiden ropt etter at han skulle fått sjansen fra start.. og om ikke det skjedde bedt Ferguson om å sette han innpå... noen som så målet hans mot Senegal i Vm? hvis dere ikke hadde skjønt det DER engang.. jaja.. da er det vel lite håp.

Forlan er en av mine favoritter på Manchester United.. sammen med Veron. To av de som har fått mest kritikk det siste året ( litt lenger for Veron's del ).. allikevel har de kjempet godt, og spesielt Forlan har vist et enormt pågangsmot, og vist at han ikke lar seg knekke av såkalte fotball-vitere..

vet jeg er litt krass her mot dem som kritiserte Forlan.. men det er vel ikke noe annerledes enn det dere var mot ham..

så nå tenker jeg at en del av kritikken stilner.. Forlan er på gang.. han har fått scoret et seiersmål.. fått litt selvtillit.. gjorde et meget godt innhopp ( dem har han gjort mange av, bare uten at det har blitt uttelling ).. nå vil han nok bare bli bedre og bedre.. gleder meg til fortsettelsen!!!

1
39 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Husker du Kåre Ingebrigtsen, uten sammenlikning forøvrig?

1
tj Da er du altså med sålangt.... Husker du hans karriere i Manchester City? Hvis ja, kan du beskrive den med noen få ord?

nei, husker ikke den karrieren... hehe.. er vel en grunn til det. anyways, skjønner ikke vitsen med å trekke inn Kåre.. lag en egen tråd om Kåre du.. her er det Forlan det går i.

En ung, lovende spiller, som allerede har scoret et nydelig mål i vm, og som er regelmessig med på et av de ledende lagene i den 2-3 beste serien i Europa..

1
tj Han scoret et hattrick en kamp, men var elendig både før og etter den kampen.... Forlan har ikke bevist noe som helst ennå!

Forsåvidt enig i at én eller to gode kamper ikke beviser noe som helst, men samtidig har jeg ikke forståelse for at han kalles en flopp. Muligens et dårlig kjøp(han har vel aldri vært en profilert målscorer?), men det får tiden vise. Jeg gidder ikke kritisere spillere fra langtvekkistan før de har fått ett år eller to på baken til å finne seg til rette med spillestil, landet, osv. Hittil er Forlan ManUs svar på Rebrov. Wrong player at the wrong time with the wrong skills and the wrong manager, ikke nok spilletid, osv. Misliker ManU, men Diego har det korrekte passet i baklommen :) Håper han lykkes, men kanskje i en litt mer teknikkbasert liga.

:----[ Lord Master JT :----[ NO, KITTY, THAT'S A BAD KITTY!

1

Skjønner ikke at Forlan blir omtalt som ung? Mannen er jo 26 år ifølge VG....

1

Forlan bedre enn Ole Gunnar ?

1

Sammenlign Milan Baros og Diego Forlan.

''\*:-.,\_,.-:\*''*:-.,_,.-:Michael Owen*''\*:-.,\_,.-:\*''*:-. .-:'*\*:-.,\_,.-The Greatest, Untalented Gnat\*''*:-.,_,

1

At han ikke har scoret noe særlig, betyr ikke at han har spilt dårlig, men det har jo vært en del som mener at en spiss MÅ score for å være god.

> Si det til alle som kritiserer Emile Heskey for manglende mål.

1
Chord Hvorfor trekker du inn denne tråden i sammenheng med den andre om Forlan er Gud eller no sånt?? Ettersom hvordan du skriver det på den tråden virker det som vi skal gå "hit" å se a...

"Chord skrev: Hvorfor trekker du inn denne tråden i sammenheng med den andre om Forlan er Gud eller no sånt?? Ettersom hvordan du skriver det på den tråden virker det som vi skal gå "hit" å se at du alltid har hatt rett... men i virkeligheten er også denne tråden bygget på fenomenet ETTERPÅKLOKSKAP!!!!!

Chord, som er enig med tj"

etterpåklokskaå??? skjønner ikke hva du snakker om.. dersom noen har sagt hele tiden at Forlan er drit dårlig og bare slengt drit om han, og deretter vender rundt, og sier at han er fantastisk nå som han ser ut til å finne formen.. ja, DET er etterpåklokskap..

men dersom, som i mitt tilfelle, jeg HELE tiden har sagt at han er en dyktig, lovende spiller.. da er det ikke etterpåklokskap.. da er det rett og slett fotballviten. kan tydeligvis mer enn dere andre.. hehe... neida.. men du skjønner poenget. noen folk er bare bedre til å se potensiale enn andre.. det er vel ofte de som blir speidere i fotballklubber.. eller? mens andre er veldig rask til å dømme spillere etter noen kamper ( og mange av dem som innbytter ), er det noen som ser LITT lengre enn antall mål scoret..

anyways, dette er vel kanskje første gangen ( i hvert fall på lenge ) jeg har startet en tråd på fotball - engelsk.. nå husker jeg hvorfor.

1
tj Han scoret et hattrick en kamp, men var elendig både før og etter den kampen.... Forlan har ikke bevist noe som helst ennå!

"tj skrev: Forlan har ikke bevist noe som helst ennå!"

Det er jeg slett ikke enig med deg i... Forlan har hele tiden vist at han kan bli en god spiss. Arbeidssom, god teknikk og rimelig kjapp. Er ganske enig med Montella. Det overrasker meg ikke om det naa kommer mange maal fra Forlan utover i sesongen... Han har definitivt lagt bedre soeknader for foerstelagsspill enn Solskjaer denne sesongen i de kampene jeg har sett i alle fall.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Montella "Chord skrev: Hvorfor trekker du inn denne tråden i sammenheng med den andre om Forlan er Gud eller no sånt?? Ettersom hvordan du skriver det på den tråden virker det som vi skal g...

Til Montella: Mulig etterpåklokskap er feil ord i denne situasjoen. MEN: du sier i den tråden "Forlan er Gud" at du alltid har sett potensiale i Forlan osv... Men når jeg går inn på denne tråden "MUHAHHAHA....." så står det ingenting som referer til at du alltid har sett han som en god spiller osv.. For den tråden er skrevet etter hans mål.. Det er poenget mitt!!

Chord

1
Chord Til Montella: Mulig etterpåklokskap er feil ord i denne situasjoen. MEN: du sier i den tråden "Forlan er Gud" at du alltid har sett potensiale i Forlan osv... Men når jeg går inn p...

"Chord skrev: Til Montella: Mulig etterpåklokskap er feil ord i denne situasjoen. MEN: du sier i den tråden "Forlan er Gud" at du alltid har sett potensiale i Forlan osv... Men når jeg går inn på denne tråden "MUHAHHAHA....." så står det ingenting som referer til at du alltid har sett han som en god spiller osv.. For den tråden er skrevet etter hans mål.. Det er poenget mitt!!

Chord"

hmm.. vel, jeg har i hvert fall alltid sett på han som en god spiller med mye potensiale, uansett om det kom frem eller ikke i starten på denne tråden, eller i den andre hvor jeg svarte.. for meg er det jo egentlig ikke så nøye om dere tror meg eller ikke.. men det var godt å få det ut..

de jeg kjenner personlig vet jo at det er sant, ettersom de har sett kamper med meg, og vet at jeg hele tiden har backet oppom Forlan...

1
scatman eldiouf skrev: "Skjønner ikke at Forlan blir omtalt som ung? Mannen er jo 26 år ifølge VG...." Det er en utbredt misforståelse at det bare er småbarn som ikke kan kle på seg selv.

"scatman skrev: eldiouf skrev: "Skjønner ikke at Forlan blir omtalt som ung? Mannen er jo 26 år ifølge VG...."

Det er en utbredt misforståelse at det bare er småbarn som ikke kan kle på seg selv."

Helt korrekt. Han er ikke et småbarn.

--- It took me a while, but I finally came up with a new and improved "Signatur" ---

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...