Fotball - Premier League

Historieguruen

Hva vil Wales oppnå ?

De har nå fått en drøss av klubber i England på nakken pga at de nekter en del av sine spillere å spille P.L kamp 3 dager før landskampen mot Azerbaijan!

Dette har de krav på etter UEFA's regler, men jeg tror ikke akkurat det er rette måten å gå frem på. Og denne kommentaren fra Birminghams styreformann David Sullivan er interessant(handler da om Robbie Savage)

'I am looking into this with my legal people. I feel the FA of Wales are resisting Robbie's right to work. I believe what goes around, comes around. "

Giggs vil vel også nektes å spille for Man United, er ikke helt sikker på om det også vil påvirke Speed og Bellamy i Newcastle.

Jeg tror faktisk denne 4 dagers regelen trolig VIL være et brudd på en retten til å arbeide som Sullivan refererer, om den tas videre. Uansett så håper jeg Wales og de klubbene det gjelder finner en løsning på dette.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Synes det er litt tåpelig å nekte spillere i å spille når det er 3 dager til landskamp... Er det bortekamp i Azerbadzjan??

Håper at Wales endelig skal komme til et sluttspill (EM)... Giggs & co fortjener det nå!!

Chord

1
Chord Synes det er litt tåpelig å nekte spillere i å spille når det er 3 dager til landskamp... Er det bortekamp i Azerbadzjan?? Håper at Wales endelig skal komme til et sluttspill (EM)....
Historieguruen

Jo og det forstår jeg jo...men å nekte dem å spille en viktig kamp for de ulike klubbene ? Så lenge klubbene betaler lønn etc så skal men etter min mening ikke kunne tvinge en spiller til å stå over en sånn kamp, ihvertfall ikke når det er fullt gjennomførbart å spille begge kampene!

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Er Milos Milojevic riktig trener for RBK?

Han beskrives som offensiv, autoritær og spennende, men de VG har snakket med er splittet i sitt syn på Milos Milojevic (39) og hvorvidt han passer som Åge Hareides arvtager i Rosenborg. – Det er en u...
Ja, han er rett person til jobben
50 %
Nei, de bør finne en annen
0 %
Usikker
50 %

2 stemmer • Stenger

2
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

RBK ny trener

Positivt at RBK får en ny trener som er offensiv. Bare han ikke er for mye østeuropeisk bøllete om ting går ham imot. Åpen for at han kan gjøre det godt med RBK.
1
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

Knutsen

Glimt kan saktens gi Knutsen masse penger, men klubbens problem er at laget ikke er bedre i år enn i fjor, og neppe blir bedre neste år enn i år. Osv, og Knutsen fortjener bedre. Klubben er for liten...
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...