Fotball - Premier League

boye

Når ikke Sunderland..

..blir sviktet av personlig feil og dårlig innsats, så følte nok dagens dommerteam at de måtte bryte inn å få "sving" på sakene.

*Klart offsidemål godkjent for Charlton. *Sunderland for åpent mål blir istedenfor tilkjent corner. Hadde Charlton hatt en tilsvarende situasjon kan en nok konkludere med at dommeren hadde dømt mål.

Boye ------------------------------------------------------------- Sunderland 1. Divisjon Champions 2003/04

1
10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

"boye skrev: ..blir sviktet av personlig feil og dårlig innsats, så følte nok dagens dommerteam at de måtte bryte inn å få "sving" på sakene.

*Klart offsidemål godkjent for Charlton. *Sunderland for åpent mål blir istedenfor tilkjent corner. Hadde Charlton hatt en tilsvarende situasjon kan en nok konkludere med at dommeren hadde dømt mål."

>> For ikke å glemme:

*Euell blir helt feilaktig avblåst for offside på blankt mål på stillingen 1-1.

Milburn.

1

Det var minst 11 Sunderland spillere som var dårligere enn dommeren så jeg synes ikke veldig synd på deg.

Truba

1
Milburn "boye skrev: ..blir sviktet av personlig feil og dårlig innsats, så følte nok dagens dommerteam at de måtte bryte inn å få "sving" på sakene. *Klart offsidemål godkjent for Charlto...

">> For ikke å glemme:

*Euell blir helt feilaktig avblåst for offside på blankt mål på stillingen 1-1.

Milburn."

>> Hehe, du får ikke meg til å tro at spilleren som stod to meter i offside midt i Sunderland straffefelt, ikke var en del av spillet. Klar offside!

Boye ------------------------------------------------------------- Sunderland 1. Divisjon Champions 2003/04

1
Truba Det var minst 11 Sunderland spillere som var dårligere enn dommeren så jeg synes ikke veldig synd på deg. Truba

"Truba skrev: Det var minst 11 Sunderland spillere som var dårligere enn dommeren så jeg synes ikke veldig synd på deg."

>> Vel da tar du feil. Dette var den beste kampen Sunderland har spilt denne sesongen, og de hadde vunnet den om det ikke hadde vært for et totalt udugelig dommerteam. Det holder med å se på situasjonen der Kilbane skyter i stolpen. Dommeren ser at dette fort kan føre til mål, og dømmer derfor corner til Sunderland. Ballen var ikke engang i nærheten av dødlinjen, den var flere meter fra å være over dødlinjen. Stod stolpen bak mållinjen?

Tillegger også at Sunderland fikk gult kort for alt mulig og så mange frispark imot at jeg totalt mistet tellingen. Dommeren var så partisk og så nøye partisk at jeg er fristet til å kalle ham korrupt!

Boye ------------------------------------------------------------- Sunderland 1. Divisjon Champions 2003/04

1
boye ">> For ikke å glemme: *Euell blir helt feilaktig avblåst for offside på blankt mål på stillingen 1-1. Milburn." >> Hehe, du får ikke meg til å tro at spilleren som stod to meter i...

"boye skrev: ">> For ikke å glemme:

*Euell blir helt feilaktig avblåst for offside på blankt mål på stillingen 1-1.

Milburn."

>> Hehe, du får ikke meg til å tro at spilleren som stod to meter i offside midt i Sunderland straffefelt, ikke var en del av spillet. Klar offside!"

>> Helt uenig. Dette kan f. eks. ikke sammenliknes med Shearers scoring mot Juventus der Kieron Dyer aktivt går inn for å vise at han er "med" i spillet. Dette var en ren enkeltmannsprestasjon av Euell; han andre står bare og ser på, og var på ingen måte med i spillet.

Milburn.

1

Helt ufattelig at ikke den inkompetente dommeren så dette. Synes det var gledelig og se killa kilbane tilbake i god form..Men med, reyna, sørense,bellion og arca ute med skade synes jeg ikke det var så aller verst. Synes lagets svakeste var phillips...

1
Milburn "boye skrev: ">> For ikke å glemme: *Euell blir helt feilaktig avblåst for offside på blankt mål på stillingen 1-1. Milburn." >> Hehe, du får ikke meg til å tro at spilleren som st...

">> Helt uenig. Dette kan f. eks. ikke sammenliknes med Shearers scoring mot Juventus der Kieron Dyer aktivt går inn for å vise at han er "med" i spillet. Dette var en ren enkeltmannsprestasjon av Euell; han andre står bare og ser på, og var på ingen måte med i spillet."

>> Det er vel fire Charlton spillere som står i en stor klomp midt inne i Sunderland feltet. Ingen av dem har noe der å gjøre dersom de ikke er med i spillet. For meg holder det lenge at en av disse står i offside for at det skal dømmes offside, og det er min tolkning av hvilke spillere som er med i spillet. Skal en ikke være en del av spillet, ja da får en markere det lenge før noen passning slås! Ikke etter at passningen er slått!

Dessuten så scorer ikke Euell, det hadde med stor sansynlighet blitt avblåst for angrep på keeper.

Boye ------------------------------------------------------------- Sunderland 1. Divisjon Champions 2003/04

1
boye ">> Helt uenig. Dette kan f. eks. ikke sammenliknes med Shearers scoring mot Juventus der Kieron Dyer aktivt går inn for å vise at han er "med" i spillet. Dette var en ren enkeltma...

"boye skrev:

>> Det er vel fire Charlton spillere som står i en stor klomp midt inne i Sunderland feltet. Ingen av dem har noe der å gjøre dersom de ikke er med i spillet. For meg holder det lenge at en av disse står i offside for at det skal dømmes offside, og det er min tolkning av hvilke spillere som er med i spillet. Skal en ikke være en del av spillet, ja da får en markere det lenge før noen passning slås! Ikke etter at passningen er slått!"

>> Selvsagt er det en subjektiv vurdering, og du finner garantert dommere som med største glede ville latt den passere.

"Dessuten så scorer ikke Euell, det hadde med stor sansynlighet blitt avblåst for angrep på keeper."

>> Hehe... Jason Euell skal klandres fordi en udugelig keeper mister hodet og ikke klarer å holde på ballen? Bra du har humoren i behold, om ikke annet!

Milburn.

1
Milburn "boye skrev: >> Det er vel fire Charlton spillere som står i en stor klomp midt inne i Sunderland feltet. Ingen av dem har noe der å gjøre dersom de ikke er med i spillet. For meg...

">> Hehe... Jason Euell skal klandres fordi en udugelig keeper mister hodet og ikke klarer å holde på ballen? Bra du har humoren i behold, om ikke annet!"

>> Det er da slikt det fungerer i dagens fotball. Hvor mange ganger ser en ikke det samme ved cornere? Ser ikke hvordan denne situasjonen er forskjellig fra en hvilken som helst duell mellom keeper og angriper, som ender med frispark til keeper.

Boye ------------------------------------------------------------- Sunderland 1. Divisjon Champions 2003/04

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...