Fotball - Premier League

Milburn

Steve Caldwell...

Selv om det bare er basert på denne ene kampen; fins det noen som helst grunn til at Steve Caldwell skal være langt bak i køen på stopperplass i Newcastle? Bak Nikos Dabizas?

Paradoksalt nok syns jeg gårsdagens backfirer var den mest solide Newcastle har stilt i år. Selv under kraftig press fra Boro gikk man ikke opp i liminga en eneste gang. For første gang på 5 år kunne jeg se Newcastle bli presset uten forventningen/frykten for at en stopper skulle drite seg lodrett ut og åpne veien til målet som en låvedør.

Aaron Hughes er nok, uten tvil, Newcastles beste midtstopper for tiden. Han er jo feilfri, og var det også mot Dynamo Kiev. Steve Caldwell var nervøs i starten, men vokste og ble stor utover kampen.

Fins det noen grunn til at vi skal gå over til Dabizas/O'Brien igjen, straks de er skafrie? NEI, NEI og NEI! Caldwell/Hughes bør fortsette frem til det eventuelt skulle gå galt, og med Bramble på benken. O'rien og Dabizas kan i mine øyne begynne å fylle eventuelle tomrom på reservelaget, for de holder ikke mål. Dabizas holder ihvertfall ikke mål, og har aldri gjort det.

En ting tør jeg garantere: O'Brien/Dabizas hadde ikke greid å håndtere Boro på samme måte som Hughes/Caldwell i går. Kjappe og tekniske spillere som Maccarone hadde danset seg forbi Dabizas i det en annen UMARKERT Boro-spiller er fri i feltet (O'Brien vet dessverre ikke hva man-marking er for noe). Jeg ser det for meg...

Milburn.

1
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En "tilfeldig" kamp av Andy Griffin mot Dynamo Kiev gjorde jo at han nå er fast på laget. Kanskje det er håp også for Steve Caldwell da... Det er jo absurd om Caldwell nå sendes ned til reservelaget igjen når andre blir skadefrie. Heldigvis er Dabizas suspendert også mot Arsenal og Soton.

Milburn.

1

> Fins det noen grunn til at vi skal gå over til Dabizas/O'Brien igjen, straks de er skafrie? NEI, NEI og NEI!

Helt enig med deg Milburn. Hvis vi ser bort fra Bernards horrible feilpasning til en Boro-spiller midt på egen banehalvdel så var det ikke så mye å utsette på innsatsen til den bakre fireren i går. Griffin er en spiller jeg virkelig begynner å få sansen for. Har alltid likt offensive backer som får til noe framover. Hughes er stor som du sier, og Caldwell spilte med mer og mer selvtillit etter hvert.

Jeg så forøvrig kampreferatet ditt fra i går, og er ikke helt enig hele veien her. Vel var Boro godt med og vel så det i banespillet hele veien, men de største sjansene var og forble Newcastle sine. At kommentatoren babler om flatterende resultat til pause etc. synes jeg var noe stort tøv. Newcastle skaper flest store sjanser og setter de. Det er det fotball handler om. Jeg driter i om vi ikke triller mest ball på midten. Ameobi er heller ikke på langt nær så ille synes jeg som du beskriver han. Han kan bli meget god med litt finpuss. Annulering av Shearers mål hvor Ameobi gjør et godt fysisk forarbeid f.eks. er jeg ikke enig i. På reprisen ser man at han bruker kroppen mest og ikke armene.

Alt i alt en grei seier i en tidvis fartsfylt og morsom kamp.

Det blir nok langt verre til helga...

Toon

1
Toon > Fins det noen grunn til at vi skal gå over til Dabizas/O'Brien igjen, straks de er skafrie? NEI, NEI og NEI! Helt enig med deg Milburn. Hvis vi ser bort fra Bernards horrible fei...

"Toon skrev:

"Jeg så forøvrig kampreferatet ditt fra i går, og er ikke helt enig hele veien her."

>> Nei, de færreste var visst enig med meg! ;)

"Vel var Boro godt med og vel så det i banespillet hele veien, men de største sjansene var og forble Newcastle sine."

>> Forsåvidt enig, men Newcastle hadde ikke mer enn 4, maks 5, sjanser i kampen. Det siste målet var i utgangspunktet ikke en sjanse engang, men en gratismulighet etter tabbe av keeper.

"At kommentatoren babler om flatterende resultat til pause etc. synes jeg var noe stort tøv. Newcastle skaper flest store sjanser og setter de. Det er det fotball handler om. Jeg driter i om vi ikke triller mest ball på midten."

>> Middlebrough var oss i perioder overlegne i banespill, og det bekymrer når det er vi som hadde hjemmekamp. Boro hadde også direkte uflaks flere ganger. Feilaktig offsideavblåsning på Maccarone som var på vei mot blankt mål. Potensiell straffe da Hughes feller den samme Maccarone. Skudd i stolpen, avverging på strek... Det kunne raskt gått på trynet for Newcastle dette.

"Ameobi er heller ikke på langt nær så ille synes jeg som du beskriver han. Han kan bli meget god med litt finpuss."

>> Der kan jeg ikke, selv med anstrengelse, være enig. :) Se på Ameobis elendige distribusjon. i 8 av 10 tilfeller roter han ballen bort når han får ballen. i 1,5 av 10 tilfeller slår han en støttepasning. i 0,5 av 10 tilfeller er det fremdrift når han får ballen. Ballmottakene er jo også helt horrible, og manglende fart dekker han ikke opp med andre styrker. Dessuten har han en tendens til å rive og holde i en motspiller som løper fra ham. Bevegelsene foran mål er også elendige, og av og til står han bare som en brøytestokk i veikanten og ser på.

"Annulering av Shearers mål hvor Ameobi gjør et godt fysisk forarbeid f.eks. er jeg ikke enig i. På reprisen ser man at han bruker kroppen mest og ikke armene."

>> Enig. Dommeren blåste riktignok før Shearer scoret, men heller ikke jeg ser hva Barber annulerte for...

"Alt i alt en grei seier i en tidvis fartsfylt og morsom kamp."

>> Enig. Fartsfylt, morsom MEN sjansefattig kamp.

"Det blir nok langt verre til helga..."

>> Den er allerede bokført med tap, men jeg kjøper gjerne korrekturlakk. :)

Milburn.

1
Milburn "Toon skrev: "Jeg så forøvrig kampreferatet ditt fra i går, og er ikke helt enig hele veien her." >> Nei, de færreste var visst enig med meg! ;) "Vel var Boro godt med og vel så de...

Caldwell var jo aktuell for lån til Wednesday noen uker tilbake. Trolig synd for oss at han ikke kom! Hadde jo gått bra sammen med Bromby i den bakre fireren. Bromby som på mange måter minner om Southgate, blir fort veik uten en stor og sterk midtstopper ved siden av seg.

1

Milburn skrev: Selv om det bare er basert på denne ene kampen; fins det noen som helst grunn til at Steve Caldwell skal være langt bak i køen på stopperplass i Newcastle?

Caldwell er fullstendig ukjent for meg, så at han ikke hadde spilt for 1. laget på 2 år. Kan du gi meg noen elementære bakgrunnsopplysninger er du grei?

1
Borota Milburn skrev: Selv om det bare er basert på denne ene kampen; fins det noen som helst grunn til at Steve Caldwell skal være langt bak i køen på stopperplass i Newcastle? Caldwell...

"Borota skrev: Milburn skrev: Selv om det bare er basert på denne ene kampen; fins det noen som helst grunn til at Steve Caldwell skal være langt bak i køen på stopperplass i Newcastle?

Caldwell er fullstendig ukjent for meg, så at han ikke hadde spilt for 1. laget på 2 år. Kan du gi meg noen elementære bakgrunnsopplysninger er du grei?"

Landskamper for Skottland(Uten at det nødvendigvis er noe kvalitetsstempel, det er iallefall ikke ensbetydende med dårlig), stor og sterk. Ser dog litt overvektig ut. Neppe den helt store spilleren, men slik jeg forstår det; robust og solid.

Neida, ikke likegod som Huth-meg-her-og-der og bikkja til Tintin som det er slik ståhei med.

1
Borota Milburn skrev: Selv om det bare er basert på denne ene kampen; fins det noen som helst grunn til at Steve Caldwell skal være langt bak i køen på stopperplass i Newcastle? Caldwell...

"Borota skrev:

Caldwell er fullstendig ukjent for meg, så at han ikke hadde spilt for 1. laget på 2 år. Kan du gi meg noen elementære bakgrunnsopplysninger er du grei?"

>> Debuterte på Newcastles-lag mot City høsten 2000. (Kampen Newcastle vant 1-0). Den sesongen spilte han 10 kamper for Newcastle. Av dem 4 som innbytter. Deretter har han ikke vært i nærheten av A-laget, og spilte ikke ene neste kamp i fjor.

En fysisk sterk, autoritær og relativt hodesterk spiller. God tackler, og i mine øyne meget god til å forstå spillet. Mangler kanskje litt på farten.

Debuterte for Skottlands U21-lag i år 2000, og debuterte på A-laget et drøyt å senere.

Milburn.

1
Milburn "Toon skrev: "Jeg så forøvrig kampreferatet ditt fra i går, og er ikke helt enig hele veien her." >> Nei, de færreste var visst enig med meg! ;) "Vel var Boro godt med og vel så de...

> Det siste målet var i utgangspunktet ikke en sjanse engang, men en gratismulighet etter tabbe av keeper.

Og slike er det fin-fiint og se at vi klarer å utnytte!

> Feilaktig offsideavblåsning på Maccarone som var på vei mot blankt mål.

Aldri i livet. Han var i offside. Følg sikk-sakk-stripene i gresset så ser du på TV-bildene at han er halvanne slik stripe i offside når ballen spilles. Nok en gang er jeg meget uenig med Haugen(?) som messet om dette resten av kampen.

> Potensiell straffe da Hughes feller den samme Maccarone. Skudd i stolpen, avverging på strek..

Ok da, et ørlite flatterende resultat. 2-1 hadde gitt et bedre bilde, men seieren var fortjent nok.

Ameobi blir vi nok uansett ikke enige om, så jeg lar detaljene her ligge :-)

Toon

1
Milburn "Borota skrev: Caldwell er fullstendig ukjent for meg, så at han ikke hadde spilt for 1. laget på 2 år. Kan du gi meg noen elementære bakgrunnsopplysninger er du grei?" >> Debutert...

For øvrig ender kontrakten til Caldwell i slutten av denne sesongen, og hans videre fremtid i klubben avgjøres nå. I en alder av 22 år er han verdt å satse videre på syns jeg. Det han beviste i går var mer overbevisende enn hva Dabizas har vist på 3 år.

Milburn.

1

Milburn skrev: Selv om det bare er basert på denne ene kampen; fins det noen som helst grunn til at Steve Caldwell skal være langt bak i køen på stopperplass i Newcastle? Bak Nikos Dabizas?

Paradoksalt nok syns jeg gårsdagens backfirer var den mest solide Newcastle har stilt i år. Selv under kraftig press fra Boro gikk man ikke opp i liminga en eneste gang. For første gang på 5 år kunne jeg se Newcastle bli presset uten forventningen/frykten for at en stopper skulle drite seg lodrett ut og åpne veien til målet som en låvedør.

Aaron Hughes er nok, uten tvil, Newcastles beste midtstopper for tiden. Han er jo feilfri, og var det også mot Dynamo Kiev. Steve Caldwell var nervøs i starten, men vokste og ble stor utover kampen.

Fins det noen grunn til at vi skal gå over til Dabizas/O'Brien igjen, straks de er skafrie? NEI, NEI og NEI! Caldwell/Hughes bør fortsette frem til det eventuelt skulle gå galt, og med Bramble på benken. O'rien og Dabizas kan i mine øyne begynne å fylle eventuelle tomrom på reservelaget, for de holder ikke mål. Dabizas holder ihvertfall ikke mål, og har aldri gjort det.

En ting tør jeg garantere: O'Brien/Dabizas hadde ikke greid å håndtere Boro på samme måte som Hughes/Caldwell i går. Kjappe og tekniske spillere som Maccarone hadde danset seg forbi Dabizas i det en annen UMARKERT Boro-spiller er fri i feltet (O'Brien vet dessverre ikke hva man-marking er for noe). Jeg ser det for meg...

Milburn.

Kan ikke si meg enig her Milburn. Jeg mener vi mangler den nødvendige hodestyrken som Dabizas og Bramble har med Caldwell og Huges som midtstoppere. Mener også at det er altfor tidlig å si om CAldwell holder mål i PL. Derfor så mener jeg at han bør få prøve seg imorgen igjen, så ikke Newcastle gjør noe dumt å gir bort denne spilleren til sommeren pga at kontrakten går ut og han har hellerikke fått noe tilbud fra klubben.

En ting er å gjøre en bra kamp hjemme mot Boro, noe annet er å gjøre en prikkfri kamp mot Del Piero og Di Vaio som unguttene O`brien og Bramble gjorde. Caldwell var god igår, men jeg må si at han ikke imponerte meg i reservelags kampen mot Villa, og i den kampen var Marcelino langt langt bedre. Det positive med CAldwell er at han er flink til å dirigere den bakre firer.

1
Toon > Fins det noen grunn til at vi skal gå over til Dabizas/O'Brien igjen, straks de er skafrie? NEI, NEI og NEI! Helt enig med deg Milburn. Hvis vi ser bort fra Bernards horrible fei...

"Toon skrev: Hvis vi ser bort fra Bernards horrible feilpasning til en Boro-spiller midt på egen banehalvdel så var det ikke så mye å utsette på innsatsen til den bakre fireren i går."

Forsaavidt ikke, men de laget to straffespark som dommeren utrolig nok oversaa, spesielt da Maccarone ble sparket i bakken med dommeren fem meter bak, et minutt eller to foer Ameobi sine utrolig tekniske ferdigheter ga Newcastle 1-0. Dommeren stod fem-seks mester bak hendelsen og hadde klar utsikt, hvordan han kunne la vaere aa doemme straffe til Middlesbrough er helt utrolig. Caldwell holdt ogsaa Ehiogu igjen helt i starten av kampen.

Men det var ingen feil med maalet Shearer scoret! Dommeren hadde en daarlig dag paa jobben, haaploest aa gi Quedrue gult kort paa den foerste hendelsen.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Toon > Det siste målet var i utgangspunktet ikke en sjanse engang, men en gratismulighet etter tabbe av keeper. Og slike er det fin-fiint og se at vi klarer å utnytte! > Feilaktig offsi...

"Toon skrev: > Det siste målet var i utgangspunktet ikke en sjanse engang, men en gratismulighet etter tabbe av keeper.

Og slike er det fin-fiint og se at vi klarer å utnytte!"

Schwarzer gjorde jo en kanonredning fra Dyer (Jenas?) som foerte til corneren som han tabbet seg ut paa... Saa selv om det var en stor tabbe, var det jo en kjempesjanser i det angrepet...

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Jihad "Toon skrev: Nok en gang er jeg meget uenig med Haugen(?)" Fredheim, faktisk. Og ja, offsiden var klar som en morgen i mai. --Friedrich Nietzsche Without music, life would be a mis...

"Jihad skrev: "Toon skrev: Nok en gang er jeg meget uenig med Haugen(?)"

Fredheim, faktisk. Og ja, offsiden var klar som en morgen i mai."

>> Det var da ikke helt Sir Bobbys kommentar etter kampen... han sa det var en heldig avgjørelse som gikk i favør hans lag, og påpekte også at Boro muligens skulle hatt straffespark i tillegg.

Etter å ha sett situasjonen i reprise er jeg ikke i tvil; Maccarone VAR onside i det ballen blir slått!

Milburn.

1
Milburn "Jihad skrev: "Toon skrev: Nok en gang er jeg meget uenig med Haugen(?)" Fredheim, faktisk. Og ja, offsiden var klar som en morgen i mai." >> Det var da ikke helt Sir Bobbys kommen...

"Milburn skrev: Etter å ha sett situasjonen i reprise er jeg ikke i tvil; Maccarone VAR onside i det ballen blir slått!"

Stalemate. Vi har begge sett situasjonen et fåtall ganger, og ut ifra det gitt vår konklusjon. Om vi hadde satt oss ned og sett x-antall repetisjoner på et høykvalitets opptakk hadde vi sannsynligvis blitt enige, men det er naturligvis ikke et alternativ. Vi får nøye oss med å si at vi nok en gang er uenige :-)

--Friedrich Nietzsche Without music, life would be a mistake.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...