Fotball - Premier League

everton

Roy Keane og utvisning

Når skal Manshitester U sin flaks ta slutt. I første kamp mot Everton så skulle Roy Keane hatt rødt kort p.g.a albue i en Everton-spiller men fikk det ikke,men ditto tilhørende 3 kampers karantene. Det vil si stå over gårsdagens kamp mot Arsenal, og Manshitester U hadde da trolig ikkje vunnet.

Dersom en går igjennom en hel sesong å sammenligner lagene, så er det merkelig å se at en hel del dommeravgjørelser går i favør av topplagene (80% av tilfellene), og det er ikke tilfeldig. En ting er sikkert hadde Manshitester U hadd så mange Gule/Røde kort som Everton så hadde De i hvertfall ikke vunnet PL.

Norwegian Blue som er forbannet på denne stadige forskjellsbehandlingen i PL, som utgjør 10-20 poeng hvert år.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ingen lag som pådrar seg så mange kort som Everton kan vinne P.L :) Men jeg tror egentlig det sier ganske mye hvis Everton fans skal begynne å si at alle kortene de pådrar seg er dommernes feil!

1

Dommerstanden har hatt en utrolig dårlig start denne sesongen. Hvordan Roy Keane har ungått røde kort er smått ufattelig. Keans' nedklipping av Vieria i 1.omgang var soleklart gult kort !! Deretter slipper han unna slosskampen i 2.omgang ... ufattelig !! Men vi så det ifjor, og vi ser det i år også, mu slipper billigere enn andre lag. Med grisespillere som Kean, Butt, Scholes og tildels også Beckham er dette vanskelig å forstå,( for en objektiv og nøytral obsevatør som meg selv :) ). (..jeg synes faktisk det er feil å ta med de andre topplagene: Arsenal og Chelsea, de fikk sin rikelige andel av røde og gule kort forrige sesong...) Etter fergusons' nye tittel i sommer har vel de konservative engelske dommere enda mer respekt for mannen og laget.

St@mford B.

... som synes Keane likegodt kan få kortet før han kommer på banen :)

1

Bli voksen! Det er greit at Everton trenger poeng, men skal dommeren begynne å GI dem til dere? United blir ikke forfordelt. Over en sesong så jevner det seg ut. Ellerays idiotiske behandling av Irwine bl.a.!!!! Hvorfor dra fram Keane hele tiden. JA, mannen spiller hardt, og noen ganger stygt , men hvert eneste steg han tar blir fulgt med Argusøyne av anti.United fans. Keane er en fighter, andre lag har også fightere som koker over. Keane blir ikke bedre behandlet enn andre lags hardhauser. Keane har en sjelden arbeidsmoral og vilje til ikke å gi opp. Han lar seg ikke pelle på nesen, og virker samlende for laget. En sjelden spiller. Verd sin vekt i gull!

Vismannen.

1
vismannen Bli voksen! Det er greit at Everton trenger poeng, men skal dommeren begynne å GI dem til dere? United blir ikke forfordelt. Over en sesong så jevner det seg ut. Ellerays idiotiske...

Jevner seg ut over en hel sesong? Si det til Wimbledon du! De har fått 120% flere dommeravgjørelser i sin disfavør sammenliknet med Uniited.

At du trekker frem Irwin's røde kort er svakt av deg. Å sparke bort ballen SKAL medføre gult kort, og Irwin hadde gult fra før. Gult+ gult blir, som du kanskje vet, rødt. Dette gjelder (noen ganger!) selv for United.

1
vismannen Bli voksen! Det er greit at Everton trenger poeng, men skal dommeren begynne å GI dem til dere? United blir ikke forfordelt. Over en sesong så jevner det seg ut. Ellerays idiotiske...

"Bli voksen! Det er greit at Everton trenger poeng, men skal dommeren begynne å GI dem til dere? "

Eneste måten Everton kan samle poeng på..... ;-D

"United blir ikke forfordelt. "

Ehh, slik jeg har oppfattet det ordet er det da Everton som blir FORFORDELT.

Are Ulz. som mener det er et for vanskelig ord til å brukes (men journalistene elsker det)

1
vismannen Bli voksen! Det er greit at Everton trenger poeng, men skal dommeren begynne å GI dem til dere? United blir ikke forfordelt. Over en sesong så jevner det seg ut. Ellerays idiotiske...

Du ser tydeligvis ikke di same kampene som meg + jmf. Intervju med Thomas Myhre i Goodison Roar(medlemsbladet til Everton) sier blant annet at Rune Pedersen er bedre enn alle dommerene på øya, og at standaren på dommere i England "lukter" lang vei.

Jevner seg ut på en hel sesong, pisspreik.

Norwegian Blue

1
stamfordb Dommerstanden har hatt en utrolig dårlig start denne sesongen. Hvordan Roy Keane har ungått røde kort er smått ufattelig. Keans' nedklipping av Vieria i 1.omgang var soleklart gult...

Dette er svakt av deg S.B...United er faktisk blant lagene som har fått mest gule kort til nå i sommer. Og alt dette snakket om alle de röde kortene til Keane er ennå mer latterlig. En eller annen nevnte en albue...den samme albuen som Camara kun fikk gult kort for i går ? Stygge tacklinger....sikkert ikke verre enn Keowns overfall av Van Der Gouw...eller Vieiras skalle av Keane...da kan vi jo vise ut dem i samme slengen, og det mener ikke jeg han burde. Enkelte tacklinger som Keowns er uheldige...de blir stygge...men det er et ärlig forsök på å nå ballen.

Jeg mener at Poll hadde full kontroll i kampen mellom United og Arsenal. Og jeg er enig med den personen som skrev at det var en av de beste dömte kamper jeg har sett på lang tid. At Keane slapp gult kort i den kampen var feil...det skulle han hatt, men å vise ut 3 personer i en kamp som var nesten helt fairspilt blir jo litt latterlig også da(Stam, Vieira og Keane)

1
stamfordb Dommerstanden har hatt en utrolig dårlig start denne sesongen. Hvordan Roy Keane har ungått røde kort er smått ufattelig. Keans' nedklipping av Vieria i 1.omgang var soleklart gult...

Jeg bryr meg kun om mitt eget lag, og driter egentlig i hvem som er best av Manure, Chelsea, etc. Allikevel vil jeg påpeke som en helt nøytral tilskuer at jeg litt for ofte ser Man U. slippe billigere unna, spesielt på eget gress. Ingen av MU-supporterne på denne siden er enige i det. Hva tror dere er årsaken til at alle personene på denne debattsiden påpeker dette, bortsett fra dere selv? Er det misunnelse? Vel, jeg hørte ingen klage over at Arsenal slapp for billig unna når de vant The Double.

Ikke vet jeg årsaken til at Man U. slipper billigere, men man kan sannelig begynne å lure.

Brad Everton

1
lysglimt Dette er svakt av deg S.B...United er faktisk blant lagene som har fått mest gule kort til nå i sommer. Og alt dette snakket om alle de röde kortene til Keane er ennå mer latterlig...

Albuen som Camara fikk gult kort for i går var for det første i brysthøyde, og for det andre var den et hendig uhell (som f.eks også Beckhams albue i ansiktet til Silvinho var).

Keowns overfall på Van der Gouw? Pussig at det bare er Unitedsupportere som mener dette. Er dere for blindet av suksess og korrupte dommere til at dere skal gjenkjenne fair dømming når dere ser det??

1

Hva er poenget med å dra opp en 12.5 år gammel tråd som har ingen relevans? Noen har tydeligvis lang juleferie fra skolen.....

1

Lignende innlegg

Laster...