Fotball - Premier League

stoneman

Leeds-LFC

Hei igjen folkens!

Jeg får ta sesongens første innlegg nå som jeg er så høyt oppe:)

Jeg ville igrunn bare si at jeg synes Camara ble brukt smart av Houllier i kveld (mulig LFC har brukt samme formasjon tidligere, men det har jeg ikke hatt mulighet til å se på TV). Ved å dra ham over på venstresiden klarte vi stadig å skape overtallssituasjoner, og Camaras rykk var imponerende!

Ellers spilte stort sett de fleste LFC-spillerne en bra kamp, med unntak av Fowler som var under pari. Men han var likevel den som presset Radebe til selvmål, så han fikk gjort sitt i kveld også:)

Arsenal har vi taket på, og med Heggem/Smicer/Owen med tilbake mot ManUtd ser jeg frem mot to seire til. Eller?

Stoney, som synes arbeidsinnsatsen var kveldens store lyspunkt

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Høyt oppe jeg også nå. Ledds var vel under pari, men man skal aldri glemme at når et lag er dårlig har det ofte med at motstanderen gjør dem dårlige. Med sentrale nøkkelspillere skadet er det uansett sterkt å slå Leeds på Elland Road.

Men det er neppe grunn til å ta av helt ennå. All fornuft tilsier at det vil ta tid for laget å bli stabilt gode. Vi får nok regne med noen skuffelser ala Watford denne høsten, og får glede oss de gangene spillet flyter. Først etter jul kan vi realistisk sett regne med at laget kan bli stabile vinnere.

Akkurat som det ikke var grunn til panikk etter to tap på rad er det ikke noen grunn til å ta av etter denne seieren. Men, kom igjen Arsenal og manu - vi skal gi dere en fight!

Mest gledelig sålangt i sesongen er at de nye spillerne Hyypia og Titi ser ut til å tilpasse seg engelsk fotball raskt. Smicer trenger nok litt tid til, og Westerweld er det ennå for tidlig å gi noen karakter synes jeg.

Tosh (som gleder seg til Hamann, Smicer og Owen er klare igjen)

1
toshboss Høyt oppe jeg også nå. Ledds var vel under pari, men man skal aldri glemme at når et lag er dårlig har det ofte med at motstanderen gjør dem dårlige. Med sentrale nøkkelspillere sk...

Dette er den dårligste kampen jeg har sett Leeds spille på flere år. Greit nok at Liverpool jobbet godt, men Leeds- spillerne må ta mesteparten av skylda selv for å ha skapt èn sjanse i løpet av 90 minutter. Bridges og Huckerby skal ikke ha noe skyld for en så tannløs oppvisning av Leeds. De løp flittig, men fikk minimal hjelp. David Batty prøvde med sin rutine å ta tak i kampen underveis, men var sjanseløs. Lucas Radebe prøvde også, men hva hjelper det at han stopper angrepene og holder ballen fint i spill når nestemann roter bort ballen??

Radebe som er lei seg for at norske seere fikk et så dårlig inntrykk av et ellers sprudlende lag, som mange nok hadde store forventinger til.

We'll rise again!

1
radebe Dette er den dårligste kampen jeg har sett Leeds spille på flere år. Greit nok at Liverpool jobbet godt, men Leeds- spillerne må ta mesteparten av skylda selv for å ha skapt èn sja...

You'll rise again.

Leeds har et veldig ungt mannskap. Det vil trolig ennå ta litt tid før Leeds blir 100% stabile.

Dere hadde en nedtur i går, men vil komme sterkt tilbake. Uhyre spennende lag Leeds har fått under O'Leary. Med tid og stunder, om ett år eller to, har jeg tro på at Leeds kan kjempe helt i toppen. Det forutsettes dog at dere klare å beholde talenter som unge Bowyer o.a.

Som en trøst etter gårsdagen: Dere ble slått av et kommende storlag !

Tosh (som innser at Liverpool nok også trenger minst ett år)

1

Lignende innlegg

Laster...