Fotball - Premier League

ean

ja..og de va mej

Nåja..Pussig å sjå at diskusjonsgruppa er så livlig enda. De va den då ej va med sist også, men de e ei lita stund sida. Tok en liten tur innom for å sjekke om der var skrive noke om Spurs, men nei de var lite, så derfor kan de vere greit at noken står opp for dei no som dei snart inntek tabelltoppen igjen (hrm..)..

Ej tok mej også den frihet å melde mej på tippekonkurransen dokka. Ej satsa på å gå til topps! Ej elska sjølvsagt slike konkurransa som f.eks. Mitt drømmelag, manager2000(meldte mej akkurat på og vart nummer 12 i forrige runde!!), og ikkje minst tabellkonkurransen på VG...

Var forøvrig kraftig imponert over Bean sitt innlegg om reportasjen i TotalFootball. Sjøl om du e Liverpoolsupporter ser du ut til å kunne dinne saker bra:) Ellers så håpe ej å kunne hisse opp ett par medgangsfans (dei skal vel kunne finnast her me) og muligens også noken som ikkje forstår dialekta mi. Lykke til me de forresten!

Her skal man igrunn ha en punchline tilslutt, de mangla ej sjølvsagt...og en ting til. Ej ska love å ikkje skrive så meiningslause innlegg fleire gonga:)!

-ean-

1
47 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

> Var forøvrig kraftig imponert over Bean sitt innlegg om reportasjen i TotalFootball. Sjøl om du e Liverpoolsupporter ser du ut til å kunne dinne saker bra:)

Nå har ikke jeg skrevet noe innlegg om den reportasjen, det var vel Gizmo såvidt jeg husker. At han har god hukommelse og klarer å gjengi den så bra er forsåvidt imponerende, men om det sier så mye om hvor godt man kan sine "saker" vet jeg ikke :)

Bean.

1

"manager2000(meldte mej akkurat på og vart nummer 12 i forrige runde!!)"

Javel, og mailer du Fi på lsknews@hotmail.com kan du få passord og melde deg inn i diskusjonssidas interne konkurranse i Manager2000-konkurransen.

Are Ulz. som er nordmøring og ikke helt skjønner hvorfor han hjelper en sunnmøring(?).... ;)

1

Finnes det noen der ute som gidder å svare på et innlegg fra en fyr på 24, høyde 190, vekt 75, tidligere fotomodell, matematisk og musikalsk geni, fantastisk sangstemme, fisk, pianospiller og genierklært komponist som synes norsk musikkbransje har gått fullstendig og grundig på trynet gjennom lengre tid og trenger minst ti år eller en revolusjon for å komme på fote igjen?

Elgen

1
mysoulem Det er vel mer en forkortelse, tror jeg; FISK-: -esnøre, -evann, -stang, -emat, -eslo, -er, -eboikott, -eressurs, whatever. Og så tror jeg det er et stjernebilde eller noe. Jeg er...

Den ser egentlig ganske lik ut som meg.... når jeg tenker meg om. Litt sånn små sjarmerende...hahahahahahahaha.

Stjerneteng og bilder holder jeg meg laaaaaaaaaaaangt unna!

rarild - I, I wish I could swim, like the dolphins, like dolphins can swim

1
rarild VEl...selv liker jeg mer det andre... rarild

Ja, jo, det er jo ikke verst det heller, men jeg synes det er et heller svakt argument. Man må jo ta hensyn til at dersom A er en vektor i planet X vil den skjære vektor B i parallellplanet Y i punktet (R,S,T) der R kan utledes av T gjennom formelen <roten av S minus X opphøyd i deriverte av PIXR delt på den delvis integrerte av Y derivert med hensyn på S>. Så nemlig, så!

1

Jeg må bare gå og ta mongo medisinen min først!!

rarild

1
rarild Han har jo helt rett! To paraleller vil jo aldri krysse hverandre...... har du tatt mongo medisinen din enda? rarild

Jøss, så irritabel de er,da? X og Y er parallelle plan. A og B er vektorer som skjærer planene, men de er IKKE parallelle. Ergo kan A og B krysse. Sa aldri noe om at X og Y planene krysser, for det ville være merkelig og umulig. Uansett fatter jeg ikke at noen tar sånn på vei; oppgaven er fullt løselig, men meningsløs; har hundreogørten forskjellige løsninger fordi ingen plan, vektorer eller krysningspunkter er definert på en skikkelig måte. Omtrent som å få beskjed om å tegne en trekant der A skal bortover, side B skal oppover og side C skal tilbake til utgangspunktet P. Dessuten: En spøk skal ikke tas alvorlig; liker IKKE å bli spurt omjeg har tatt mongomedisinen min...

Her får du en oppgave jeg greide å løse uten de store problemene (ja, akkurat nå har jeg LYST til å være litt klysete...):

0,1,1,3/4,1/2,?,3/16

Hvilket tall skal stå der spørsmålstegnet er?

Svar mottas med takk.

1

Lignende innlegg

Laster...