Fotball - Premier League

ackon

KARL FROGNER, PETTER, OG ANDY COLE SAMARBEIDER OM

Er der noen her som har hørt Andy Cole's nye rap outstanding??? dere trege, sære internettbrukere på denne siden(Aune, lysglimt, karl frogner, brad wolf osv osv osv osv) har vel ikke det men jeg spør allikevel. her kommer en artikkel jeg skrev på skolen om dion dublins første kamp på villa park::::::Ny yndling på villa park!!

BIRMINGHAM: Aston Villa 3-2 Tottenham. Etter Dwight Yorkes overgang til Man Utd har savnet av en skikkelig goalgetter vært stort. Men etter to mål i sin debutkamp i går mot Tottenham har Villa-fansen fått en ny yndling. Hans navn er Dion Dublin. - Når jeg fikk spørsmål fra serielederen om jeg ville komme å spille for dem, og lønna var god, så var det vel egentlig ikke noe spørsmål. Dette sa Dion Dublin rett etter han hadde skrevet under en treårskontrakt med serieleder Aston Villa tidligere denne uken. Villafansen var allikevel skeptiske. Hva kunne en 28- årig heade spiss tilføre laget som allerede lå på toppen av tabellen? Svaret var mål!!!

Presset forsvant. Etter 31 minutter av første omgang, kunne Dublin notere seg for sitt første Villa- mål. En corner fra Lee Hendrie ble headet fra bakerste stolpe og inn i klynga av Villa og Tottenham spillere. Der sto nevnte Dublin på to meter og klinte ballen i nettaket bak en forfjamset Baardsen i Tottenhamburet. Det første målet for villa var et faktum - Etter mitt første mål følte jeg at jeg kunne slippe meg mer løs. Jeg følte at presset som hvilte på skuldrene mine var borte, forklarte en Dublin i gledesrus etter kampen.

Dårlig forsvar. Forklar det andre målet slik du opplevde det. - Det var en misforståelse mellom Scales og Anderton som gjorde at ballen kom igjennom til meg, og jeg satte den forbi Tottenhamkeeperen. Dette var vel to av de enkleste målene du har skåret? – Mål er mål, sier Dublin før han småjogger inn garderoben. Det var ikke bare Dublin som skåret mål på Villa Park, også hans spisskollega Stan Collymore noterte seg i målprotokollen etter mer rufste forsvarsspill av Tottenham. Kanskje har villa det spissparet som skal til for å utfordre United og Arsenal i kampen om seriegullet. Det var ikke mye som stemte i de bakre rekker hos Tottenham, og hadde det ikke vært for noen feberredninger i verdensklasse av vår egen Espen Baardsen kunne det nok stått både fire og fem null før tottenham fikk hull på byllen. Vi så også en mer og mer betenkt George Graham uttover i kampen. Ryktene sier at han har sett på diverse forsvarsspillere, mitt råd er fort deg Graham før det ender med nedrykk.

Det måtte en sraffe til.

Det måtte en straffe til for å få fart på Tottenham. Da ugo Ehiogu la Ginola i bakken etter en drøy time, ble det liv i Tottenham. Anderton satte straffen sikkert i mål. Tottenham prøvde å legge press på Villa, men det ble liksom aldri noe. Selv etter at Ramon Vega satte inn 3-2 skåringen skjedde det ikke noe med dem. I og med at den godeste dion Dublin hadde et mål tvilsomt annulert for offside, så sier ikke resultatet noe særlig om kampen sett under ett. Aston Villa viste seg som et mye bedre lag enn Tottenham, både offansivt og defansivt. En småsyk steffen Iversen hadde en brukbar mulighet men det ble med det. Dette var Dion Dublins dag, uten tvil to mål i deduten kan vel karakteriseres som en drømmedebut.

Jeg skal bli jousnalist,,, forventer kritikk fra dere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du kan begynne i Dagbladet, de kan heller ikke skrive journalist rett! :)

1

Undertegnede vet at du er genial innen skrivning av alt mulig merkelig, for ikke å snakke om ugletegning !

WHITMORE, som definitivt skal kjøpe "outstanding", uavhengig av hvor tragisk dårlig den eventuelt måtte være.

AIRFORCE CREW & TORBJØRN EGNER UNITED

1

Lignende innlegg

Laster...