Fotball - Premier League

vidar

Hallo Drillo!

Velkommen til Premier League!

Det nytter ikke med soneforsvar, breakdown, 4-5-1 og langpasninger når du møter det mestscorende laget i verdens beste liga. Jeg føler med deg, det er ikke mange managere som vil dra til Goodison med laget sitt om dagen. Du kan være glad at du har en klassekeeper i Sullivan, hvis ikke kunne det nok fort blitt tosifret.

HAHAHAHAHAhahahahahaha

Sympatisk hilsen fra Vidar

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En utrolig kveld.

Moro å se at Jeffers scorer, og ikke minst Campbell. Men først av alt fungerte hele laget idag.

I KVELD VAR DET MORO!!!

Frikveld...som trur Wimbledon og Drillo kommer til å hevde seg i år, men ikke mot, som du sier Vidar, det mestscorende laget i verdens hardeste liga

1

I går rundspilte Everton Wimbledon fullstendig i andre omgang og i følge rapportene kunne faktisk Everton ha vunnet med både 5-8 null. Eit utrulig godt resultat. Drillo`s men falt i slaget ved Goodison Park!!!!!!!!!. I fjor hadde vi 7 kampar med 0-0 på rad på Goodison Park, i år har vi scoret 9 allerede, kjempebra. Jeg gleder meg til forsettelsen. Håper nå at Everton får litt selvtillit og at de har litt kontiniutet i deres spill.

Norwegian Blue som er glad Drillo ikke trener Everton(syn. med pelm og mos fotball>spyfotball)

1

Av Vidars mange kvaliteter, er nok den evnen han har tel å glede seg over andres ulykke den absolutt mest sympatiske. Men fatt mot Vidar, det går snart rævva for Everton igjen! Detta var bare to små blaff forstår du!

mvh. guddulf

1

Lignende innlegg

Laster...