Fotball - Premier League

gtholars

Spurs RuleZ!!!!!!!!!!!1

Tottenham er det beste laget i premier league og de har det stopperparet i premier league. Nemlig Sol Campbell og Chris Perry. Når det gjelder midtbanen så er den også ganske bra med Darren Anderton,Ginola, Sherwood, Freund, Leo. O.s.v. Spissene til Tottenham er kanskje det svakeste leddet, men de har ihvertfall Iversen som er mer en god nok. Ferdinand og armstrong kan på sitt beste holde godt mål. Mitt tips i helga er at Tottenham slår Leeds 2-1 Mål av : Iversen og anderton.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Greit nok at vi har bra forsvar i år. Vi kan velger mellom Campbell, Vega, Perry, Scales, Young og King i midten mens vi har Tarricco og Carr på backane. De e vel og bra. Midtbana er vel og brukbar på sine dager. Vi skulle ha brukbar støtte for dei fir som spela, dazza, Ginola, Leo(evnt Freund) og Sherwood. Her har vi m.a Korsten, Nielsen, Dominguez, Fox, Gower, Clemence, Saib (aldri meir aktuell for førstelaget frykta ej).

Det store spørsmålstegnet e derimot angrepet vårt. Vi har en bra speler i Iversen, men Ferdinand og Armo held ikkje mål i lengda. Det finnst mange grunner til kvifor de e slik. Alder, skader og manglande ferdigheter er blant disse.

For at Spurs kan halde sej i toppen må vi ha en ny spiss, helst to t.o.m, for å få litt konkurranse på topp. Neale Fenn var lovande, men er allereie 22 år no. Vi har og endel yngre spissa som kan bli gode, men dei må vente litt til.

Etterkvart så må man begynne å tenke på å styrke midtbana. Man må få inn en erstatning for Ginola som ikkje kan holde nivået noke særlig meir enn et par år til. Anderton haler ut på å skrive kontrakt og forsvinn han har vi store problem..

Den sentrale midtbana har bestått av Freund og Sherwood tradisjonelt. Dette blir nok litt for mykje tungt arbeid og litt lite teknikk og blikk. Dette til tross for at ej he veldig sans for Sherwood (gi han kapteinsbindet!). No har Graham prøvd Anderton på sentral midtbane og de ser ut til å fungere (han har aldri slått til der før..).

Spurs e veldig sårbare og me nokre få skader kan vi vere ute å kjøre. Dette kan vi spesielt sjå på midtbana der vi har cover, men kanskje ikkje godt nok...

Vi kan kanskje nå topp 6, men vi må ha nytt blod i angrepet før eller seinare!

-ean-

1
ean Greit nok at vi har bra forsvar i år. Vi kan velger mellom Campbell, Vega, Perry, Scales, Young og King i midten mens vi har Tarricco og Carr på backane. De e vel og bra. Midtbana...

Bra ikke alle Spurs-fans lever i sin egen lille boble- verden. Selv om Spurs har slått Everton, Newcastle og Sheffield W betyr det ikke at de er best i Premier League. En latterlig usaklig påstand

Radebe som tror Spurs under #¤%# Graham blir bedre og bedre for hver sesong, sakte men sikkert

1

Lignende innlegg

Laster...