Fotball - Premier League

lysglimt

Jeg forstår ikke holdningen til enkelte trenere

Til tross for at United ikke har tapt en europacupkamp på 1 1/2 år, til tross for at United gang etter gang viser at de er blant Europas 3-5 beste lag, så er det diverse trenere som VIL ha United som motstander heller enn lag som Barcelona etc i C.L ! Samme for meg, jeg forstår det bare ikke! (Dette gjelder også andre engelske lag....ikke bare United)

United har vel vist nok ganger at de er et klart bedre lag enn de fleste av lagene i seeding 1, likevel önsker mange trenere seg United! Hadde jeg värt Brakstad eller Eggen ville jeg önsket meg ALT annet enn United, fordi: 1.United undervurderer ingen, og er det noen som kjenner norsk fotball av managere i Europa så må det väre de engelske! 2.United gir aldri opp...engelske lag gir seg aldri(noen som så hvordan Mallorca var etter 1-1 målet til Lund ? De hadde allerede gitt opp) 3.United har bevist at de fungerer som et lag....i motsetning til Inter i fjor! Samme gjelder også her Chelsea og Arsenal!

Nei..greit nok for meg..jeg forstår bare ikke hva som må til for at trenere skal forstå at dyre spillere i Italia ikke alltid er de beste! Parma ble jo til tider rundspilt av Rangers i går! hehe

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er vel også kommersielle årsaker til at de ønsker United, vil jeg tro (skjønt når det gjelder publikum, blir det vel fullt uansett). Generelt tror jeg ikke det spiller så stor rolle hvem de møter, tøft blir det uansett, men langt fra umulig. Og når du bruker fjorårets kvartfinale mot Inter til å belegge klasseforskjellen, er du ute og sykler litt. Det var tross alt et jevnt oppgjør sett under ett, hvor ingen kunne påstå at det hadde vært ufortjent om Inter hadde vunnet.

Bean, som skal følge svartebørsmarkedet nøye hvis Rosenborg trekker United....

1

Nå er det vel omtrent flere italienere på Rangers enn på Parma, men det får nå være så sin sak....;-)

Tror slett ikke de engelske lagene er noen drømmemotstander for de norske lagene i CL. Det er en sånn mentalitet som endel av disse selvhøytidelige norske trenerne etterhvert har utviklet; engelske lag er middelmådige, Tippeliga er på høyde med Premier League, etc. Spanjoler og italienere har i manges øyne fortsatt dette litt "mystiske" rundt seg, akkurat som engelske spillere hadde det før medieoppmerksomheten rundt engelsk fotball tok helt av.

Når vant forresten et norsk lag sammenlagt i E-cup mot et engelsk lag? RBK vant 2-1 hjemme mot Blackburn, men fikk juling borte. Ellers snakker vi vel kun om tap...???

Trapattoni, som tror RBK og Molde blir sist i hver sin pulje, uansett hvem de trekker....

1
lysglimt Jeg vil vel hevde at United sett under ett var bedre enn Inter.. men det som nesten reddet Inter var at de har et par spillere som er ekstremt gode(les:Zanetti og Simeone) ikke at...

Enig i det. Men om det er et argument for at det er lettere å møte dem enn United (under forutsetning av at de er omtrent jevngode), er jeg ikke helt sikker på. Kanskje kan man si at norske lag gjennom soneorganisering er flinke til å usynliggjøre stjernespillere, slik at lagmaskinen til United blir vanskeligere å stå i mot. Ikke vet jeg. Rosenborg har jo hatt mer enn nok problemer med Juventus, jeg tror ikke det hadde gått stort dårligere mot United.

Bean.

1
bean Enig i det. Men om det er et argument for at det er lettere å møte dem enn United (under forutsetning av at de er omtrent jevngode), er jeg ikke helt sikker på. Kanskje kan man si...

Barcelona må jo være drømmen å møte. Vet ikke hvor de er seedet hen, men de er sikkert rangert mye høyere enn det reelle nivå de befinner seg på. Noe mer tarvelig enn det de har prestert i CL må man lete lenge etter.

Bratseth sa jo også i dag tidlig at de for all del ikke ville trekke Man Utd, men Barcelona ville være ønskelig.

Vidar

1

Lignende innlegg

Laster...