Fotball - Premier League

pcfrosth

Hvem er englands beste supportere?

United og liverpool må selvsagt være med, pga. historie og enorme stadioner. Newcastle har de mest fanatiske supporterne i England er det noen som mener. Se hva Paul Wilson fra Observer skrev i sin Sportsview Section:

"Amid all the hype and hysteria, it might have gone unnoticed that Sunderland are up too, but this will be put to right once Roker's red-and-white hordes begin their travels through the Premiership. Contrary to popular myth, the Geordies of Newcastle are not the most fanatically exuberant followers in British football; that honour belongs to their Sunderland rivals, the Mackems. Whether disdaining the option of sitting down for the entire duration of matches, standing bare-chested throughout the coldest January afternoon (I'm talking male fans here - Wearsiders are not that exuberant), or collectively ignoring the evidence of their eyes and acclaiming their team as the greatest the world has ever seen,Sunderland followers are in a class of their own."

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg har ikke "hørt" noen Sunderland-kamper denne sesongen verken på radio eller tv, men var mektig imponert over antallet tilskuere gjennom hele forrige sesong uansett om motstander var Grimsb, Wolves eller Port Vale.

Radebe som ser frem til canal+-kamp fra Stadium of Light

1
radebe Jeg har ikke "hørt" noen Sunderland-kamper denne sesongen verken på radio eller tv, men var mektig imponert over antallet tilskuere gjennom hele forrige sesong uansett om motstande...

Jeg sto sammen med Sunderland supporterne på Selhurst Park i en cupkamp for noen år siden, og det var mye bra sanger, men det irriterte meg at de fleste sangene handlet om Newcastle. Det virker som om hatet av motstanderne er mye sterkere enn følelsene over sin egen klubb. Selvsagt er det imponerende med et snitt på 35/36-tusen i gjennomsnitt i 1 divisjon, men forhåpentligvis har de blitt litt flinkere til å støtte sine egne siden jeg opplevde dem.

Jon Arild

1
jonarild Jeg sto sammen med Sunderland supporterne på Selhurst Park i en cupkamp for noen år siden, og det var mye bra sanger, men det irriterte meg at de fleste sangene handlet om Newcastl...

Skrev nettopp et innleg som bare forsvant ett eller annet sted, men men. Det jeg skulle si var at jeg var på Elland Road på lørdag og ble imponert over Sunderlandfansen. De fylte ikke opp tribunen sin helt, men laget endel liv selv om mye innsats gikk med på å rope skjellsord etter Bridges. De var litt paff etter at Leeds utlignet, men våknet til liv og gjorde sitt til at det ble en herlig stemning på stadion helt til slutt.

Lupus som regner med det var endel kuppelhuer i Sunderland og Molde idag

1

Hvorfor må United og Liverpool være med?? Pga historie og enorme stadioner...må dem ha bra supportere fordet?

Newcastle mener nå jeg

Frikveld, som gir f i engelske journalister eller hva han Paul Wilson er for noe

1

Manchester City må helt klart være med! Har ikke sett Sunderland "Live", men mener absolutt at City supporterne er fullt på høyde med Newcastle (og vel så det). Ta en tur på Maine Road og se hvordan stemningen skal være på en fotballkamp!

1
tj Manchester City må helt klart være med! Har ikke sett Sunderland "Live", men mener absolutt at City supporterne er fullt på høyde med Newcastle (og vel så det). Ta en tur på Maine...

Det er jo et spørsmål hva som skal være kriteriene for "beste supportere" da.

Hva angår Newcastle, så har vel disse en tendens til å svikte i motgang, jfr tilskuertall på enkelte kamper godt under 10,000 da de slet i 1.divisjon.

Manchester City, på den andre side, har jo tendenser til å øke tilskuertallene for hvert nedrykk. Det var satt litt på spissen, men dog :)

Espen tidligere sesongbillettinnehaver på Maine Road

1

Lignende innlegg

Laster...