Fotball - Premier League

odin

Flaks for ManU

Gullhår i rævva for ManU igjen. Dei kunne vel neppe fått ei lettare trekning enn dette: Manchester United, Marseilles, Kroatia Zagreb og Sturm Graz.

Verre var trekninga for Arsenal som skal møte Barcelona og Fiorentina. AIK frå Stockholm må vel bli litt lett i denne samanhengen, skjønt dei kan nok stelle i stand ein del krøll for favorittane på heimebane.

Chelsea kan vel heller ikkje vere heilt misnøgde med dagen; Milan, Galatasaray og Hertha Berlin. Det bør vel vere mogleg for Chelsea å kjempe om å gå vidare frå gruppespelet.

Gruppe A: Lazio Bayern Leverkusen Dinamo Kiev Maribor

Gruppe B: Barcelona Fiorentina Arsenal AIK

Gruppe C: Borussia Dortmund Feyenoord Rosenborg Boavista

Gruppe D: Manchester United Marseilles Kroatia Zagreb Sturm Graz

Gruppe E: Real Madrid Porto Olympiakos Molde

Gruppe F: Bayern Munchen PSV Eindhoven Valencia Rangers

Gruppe G: Spartak Moskva Bordeaux Sparta Praha Willem II

Gruppe H: Milan Chelsea Galatasaray Hertha Berlin

Odin

1
33 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg ventet på det ordet.....flaks! Joda vi var heldige...men jeg finner det jo litt morsomt at du skriver flaks IGJEN! Er det noe Man U ikke har värt så er det heldige med trekningen i Europacupene...Barcelona, Munchen og Bröndby, etterfulgt at Inter, Juventus og Bayern igjen var vel ikke akkurat plankekjöring!

Men men...du tar feil når det gjelder AIK....tro meg...er det noe det laget kan, så er det å forsvare seg. På Råsunda kommer ikke AIK til å slippe inn mange mål...men hvis det er noen Arsenal fans som skal til Stockholm og se kamper, kan vi kanskje treffes :) Jeg er jo i Stockholm rett som det er av naturlige årsaker!

1
lysglimt Jeg ventet på det ordet.....flaks! Joda vi var heldige...men jeg finner det jo litt morsomt at du skriver flaks IGJEN! Er det noe Man U ikke har värt så er det heldige med trekning...

Det er ikkje ulovleg å ha flaks. Framfor alt ikkje i loddtrekning. ManU kunne vel neppe hatt meir flaks enn dette, men det var ikkje tidlegare trekningar eg refererte til når eg skreiv flaks ;-) At dei ikkje har hatt flaks med trekninga tidlegare gjer det berre meir fortent.

Odin

1

"gullhår i rævva"...

Er du virkelig så imot ManU at du ikke håper engelske lag skal hevde seg ute i Europa?

Arsenal kom i en tøff pulje, men kommer videre spør du meg.

Frikveld, som håper ManU gjentar suksessen fra i fjor

Gleder meg mest til neste trekning i Champions League, med Everton og Lillestrøm i samme pulje.

1
frikveld "gullhår i rævva"... Er du virkelig så imot ManU at du ikke håper engelske lag skal hevde seg ute i Europa? Arsenal kom i en tøff pulje, men kommer videre spør du meg. Frikveld, so...

Er du ikkje vel mykje paranoid nå? Det er ikkje forbode å ha gullhår verken i rævva eller andre stadar. Du tolkar noko heilt inn i granskauen når du trur at eg har så mykje mot ManU at eg ikkje ynskjer at engelske lag vidar i E-cupen. Ein annan ting er at eg heller vil ha Arsenal og Chelsea vidare om eg må velje. Bryr meg lite om korleis ManU gjer det.

Lukke til.

Odin

1

Er dette en skikkelig trekning, eller er det bare gutta boys som har mekket sammen de puljene de ville? At Molde får nøyaktig samme motstandere som RBK fikk for 2 år siden, finner jeg mycket mistenkelig. At de i tillegg her står i samme rekkefølge som RBK spilte dem er vel bare naturlig det også.

Det bare måååå være trekt dette her...jaaaaa

Vidar

1

Er det noen som har peiling på hvor mange som går videre fra CL-gruppene? Jeg mener det er litt døvt hvis de kjører Kvartfinaler istedenfor 8-dels finaler. Det hadde vært bedre med to lag videre fra hver gruppe istedenfor bare ett!

Til ManU-fans på denne siden har jeg noe å si!

Gruppen de har kommet i er faktisk ikke så lett. Jeg regner faktisk med at de ikke klarer å ta Marseille. Marseille er et veldig godt lag med veldig høye ambisjoner dette året. I fjor ble de slått av Parma i UEFA-Cup finalen. (Et helt annet Parma-lag en det vi så mot Rangers). De har profiler som Ravanelli, Ivan De La Peña, Christophe Duggary og verdens beste høyreving Robert Pires!

Til slutt vil jeg bare ønske West Ham lykke til i UEFA-cupen etter seieren borte mot Metz. (Vannvittig bra)

Real Madrid vinner CL!

Redondo

1
redondo Er det noen som har peiling på hvor mange som går videre fra CL-gruppene? Jeg mener det er litt døvt hvis de kjører Kvartfinaler istedenfor 8-dels finaler. Det hadde vært bedre med...

Marseille, Zagreb og Sturm Graz er ingen walk-over NEI, men jeg vil si at jeg foretrekker disse 3 framfor de 3 vi fikk i fjor! Sturm Graz var jo en katastrofe i fjor...Croatia Zagreb er bra.. ikke noe stort mer enn det. Marseille er et godt lag...så klart er de det, men United SKAL minst väre jevngode med Marseille og mange hakk bedre enn de 2 andre.

Den gruppa som faktisk på papiret virker mest morsom er gruppa til Chelsea. Chelsea-Milan på Stamford Bridge kan bli en utrolig bra kamp. Arsenals gruppe er også spennende....jeg funderer nesten å reise til Stockholm å se AIK-Arsenal....men da skal jeg ikke ta på meg Arsenal caps og stå blant AIK's black army, de er verre enn det verste du finner i England! :)

1
redondo Er det noen som har peiling på hvor mange som går videre fra CL-gruppene? Jeg mener det er litt døvt hvis de kjører Kvartfinaler istedenfor 8-dels finaler. Det hadde vært bedre med...

"Er det noen som har peiling på hvor mange som går videre fra CL-gruppene? Jeg mener det er litt døvt hvis de kjører Kvartfinaler istedenfor 8-dels finaler. Det hadde vært bedre med to lag videre fra hver gruppe istedenfor bare ett! "

2 lag fra hver gruppe går videre, det blir 16 lag. Disse spiller nytt gruppespill; 4 grupper à 4 lag. Der går også de to beste videre, altså 8 lag. DA blir det kvartfinaler.

Are Ulz. som informerer

1
frikveld "gullhår i rævva"... Er du virkelig så imot ManU at du ikke håper engelske lag skal hevde seg ute i Europa? Arsenal kom i en tøff pulje, men kommer videre spør du meg. Frikveld, so...

>frikveld skrev: >"gullhår i rævva"...

>Er du virkelig så imot ManU at du ikke håper engelske lag skal hevde seg ute i Europa?

Antar Odin kan svare bekreftende på det spørsmålet, og slutter meg selv til hans synspunkt.

Bean, som vet at topplagene går videre fra dette gruppespillet uansett, så det er ikke så farlig.

1
ean Hehehe, pluss finale sjølvsagt:) 17+1=18 -ean-

EAN: de seks første kampene er vi vist enige om (grunnspillet 3 i sept- 2 i okt-en den 2-3.nov). Likedan de neste seks. (24. nov, 8. des, 1. mars, 8. mars, 15. mars og 22. mars.)

Men så: Kvartfinaler: 5. + 19. april Semifinaler: 3. + 10. mai Finale: 24. mai

Dette skulle bli: 6+6+2+2+1= 17 kamper.

Kan du være så snill å si meg hva den 18. kampen skulle være????

1

Det har vel en viss betydning at ManU blir ratet på topp, noe ikke Arsenal ble....

United er et av de beste lagene, Arsenal er vel blant de 3dje beste (ratinggruppe), altså kan man ikke forvente noe annet!

Robson, som regner med at han ikke trenger å forklare mer...

1

Lignende innlegg

Laster...