Fotball - Premier League

areu

CL- gruppe B

Gruppe B: Barcelona – Fiorentina – Arsenal - AIK

Barca vant igjen den spanske serien noenlunde lett, etter en sterk vårsesong, der Mallorca, som var suverene på høsten, sprakk. I CL får de det slett ikke til, blir det bedre i år?? Kluivert &co må da i hvert fall finne fram litt form FØR nyttår også!

Fiorentina er Italias tredje lag, og kvalifiserte seg imponerende sterkt med totalt 5-1 mot polske Widzew Lodz. Batistuta har i årevis vært en goalgetter av rang og får nå prøve seg mot to av Europas gjerrigste lag.

Arsenal satte en fantastisk rekord i fjor, der baklengs kom like sjelden som Halleys komet. Forsvaret (Seaman, Dixon, Adams, Bould/Keown, Winterburn) har stått der helt siden forrige årtusen (Bould er nå borte), men i gårsdagens 2-0 over Bradford var faktisk kun Keown på banen. Dette skyldes vel mest skader, men backup har de også. Er ikke all verden i Europa, trass i to CVC-bravader på 90-tallet (skyldtes i all hovedsak forsvarsspillet). Heldigvis slapp de Molde, da togforbindelsene dit er elendige ;)

AIK er svensk seriemester og gjør Arsenal rangen stridig i gjerrighet. I forfjor vant de serien med kun 25 scorede mål, minst av alle i Allsvenskan!! Virker meget sterke for tiden og slo først lett ut hviterussiske Dnjepr, og så den greske toeren AEK fra Athen. Grekerne er utrolig hjemmesterke, men greide ikke score mot AIK selvsagt, AIK spilte i går sin 12. kamp på rad uten baklengs!! Har vært på Nou Camp før, da var det Pagge som herjet med stjernene. Problemet er angrepsspillet. Dyrkjøpte Andreas Andersson skal rette på det, men var ingen suksess i Newcastle. Men hvem er vel det…..

Tips: FIORENTINA og AIK videre, Barcelona til UEFA-cup.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Fiorentina greit, AIK not likely!!

thelegend som tror Fiorentina og Arsenal går videre.

1

Are U! Her kan jeg ikke ta deg seriøst!

Du kan ikke mene, eller er det et håp for deg, at Arsenal blir nummer 4?

Husk at Arsenal og MU er jevngode lag.

Regner med Barca som gruppevinnere.

Arsenal og Fiorentina blir et "close-race" om 2 plassen.

AIK er sjanseløse i denne gruppen.

Liverpool fan forever

1
karlfro Are U! Her kan jeg ikke ta deg seriøst! Du kan ikke mene, eller er det et håp for deg, at Arsenal blir nummer 4? Husk at Arsenal og MU er jevngode lag. Regner med Barca som gruppev...

AIK skulle vært sjanseløse i Athen også, AEK er et rått hjemmlag. Men svenskene holder nullen overalt for tida (12 kamper på rad). Fortsetter de med det, kan de henge meget bra med her. Problemet kan bli at de har brukt opp toppformen litt tidlig.

Barca har skuffet for mange ganger i Cl, til at de får min fulle tillit.

Arsenal har ikke vist mye rart i Europa de siste årene. På papiret har de jo et bra lag, men... Tror dette blir en av de jevneste gruppene, her kan alle slå alle!

Are Ulz. som minner Karl om at det er forskjell på PL og CL

1

Lignende innlegg

Laster...