Fotball - Premier League

areu

CL- gruppe C

Gruppe C: Borussia Dortmund - Feyenoord - Rosenborg - Boavista

Dortmund er trolig det svakeste blant de toppseedete lagene og som tysk 4.lag strevde de uventet mye med den tsjekkiske toeren Teplice, som visstnok hadde tre stangskudd før tyskerne fikk puttet på i går. Tyskland er eneste land med 4 representanter, men er ikke hva de engang var. Dortmund VANT jo CL for få år siden, men aldri i verden om de er i nærheten av sånt nå. Siden de er tyske, kan de dog ikke avskrives.

Feyenoord er mest kjent for å ha et lag av bustenelliker. Det var i tiden med deWolf, Henke Larsson, Taument, Blinker med flere. Har levd i skyggen av Ajax, men vant ligaen suverent i fjor. De har neppe så veldig mye å fare med utover første gruppespill.

Rosenborg er ikke like suverene som før i Norge. Har skrantet en god del i år, men blir ventelig som vanlig meget solide på høsten. Carew og Berg erstatter sommerens tap, og kan fort gjøre det enda bedre enn de som var der. RBK får aldri en bedre sjanse til å gå videre enn dette.

Boavista knep seg videre i aller siste liten. Toeren i Portugal vant borte mot Brøndby, men danskene spilte da nesten hele kampen med 10 mann. danskene vant i Portugal i går, men Boavista snudde kampen i ekstraomgangene. Er mer typisk portugisisk enn Porto, og trolig et av lagene har aller minst å gjøre i årets CL!!

TIPS: ROSENBORG og DORTMUND videre, Feyenoord til 3.runde i UEFA-cupen.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enig med Are...det er jeg for övrig ofte. Rosenborg får ALDRI en bedre sjanse til å gå videre! Dortmund er ikke noe storlag, og at Feyenoord vinner serien i Holland klart forteller VELDIG mye om hvor dårlig det står til med nederlandsk klubbfotball. Dette Feyenoord laget er jo i hovedtrekk det samme som ble rundspilt i 2 x 90 minutter av Man United for 2 år siden! Bortsett fra at de har mistet sin beste spiller siden den gang, van Bronkhorst.

´Boavista's eneste fame claim er at de gjorde van Hasselbaink berömt, og portugisisk klubbfotball er IKKE hva den en gang var!

1

Boavista blir gruppens kasteball, regner med at de får null poeng.

Pga sin rutine og fordi de er godt lag, tror jeg RBK vinner gruppen.

Tror det blir jevnt mellom Feyenord og Dortmund om 2 plassen.

Liverpool fan forever

1

Lignende innlegg

Laster...