Fotball - Premier League

areu

CL- gruppe G

Gruppe G: Spartak Moskva - Bordeaux - Sparta Praha - Willem II

Spartak ble toppseedet etter kvalik. Litt heldige med det, men likevel fortjent. Er et meget sterkt lag (det beste undertegnede noen gang har sett live, på Lerkendal for noen år siden), og erstatter alltid utenlandsfarere. De beste nå er Tikhonov og Titov. Fikk en meget tøff motstander i Partizan Beograd i kvaliken, men hadde ingen problemer med dem.

Bordeaux tapte 3-2 for Rosenborg nylig, uten at noen av lagene hentet fram riktig alt. Avgjorde seriemesterskapet til sin fordel helt på tampen av siste kamp i fjor. Er, som franske lag flest, adskillig bedre hjemme enn borte.

Sparta Praha vet jeg overhodet ingenting om utover at de vant den tsjekkiske ligaen, som de pleier. Blir vel et nummer for små her, men tar sikkert en del poeng i Praha.

Willem II fra Tilburg har heller ikke mye å slo i bordet med i europeisk sammenheng, men med fjorårets 2.plass foran lag som Ajax og PSV får de nå sjansen i CL. Så vidt meg bekjent er det fortsatt amerikaneren Ernie Stewart som skal stå for målene. Er neppe istand til å gå videre, var direktekvalifisert og skal være glade for det!

TIPS: SPARTAK og BORDEAUX videre, Sparta til 3.runde i UEFA-cupen.

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vasnkelig gruppe å tippe.

Tror Bordeaux vinner, mens Spartak M, Sparta P og Willem II er jevne i kampen om 2 og 3 plass.

Liverpool fan forever

1

Lignende innlegg

Laster...