Fotball - Premier League

nwankwo

Hva gjør TV3??

Det skal bli interessant å se hva TV3 velger å sende fra Champions League ved siden av de norske lagene da, selvsagt. Og da tenker jeg spesielt på hva de gjør med Arsenal kontra Manchester United.

Jeg har bange anelser som det heter. Et eksempel: Tirsdag 14/9 sendes selvsagt RBK 1st, direkte. Det er helt OK. Spørsmålet blir da, hva sendes i opptak?

Manchester United - Croatia Zagreb, eller Fiorentina - Arsenal??

Jeg er redd det blir førstnevnte kamp, selv om den andre må være mye mer interessant rent sportslig, og det sier jeg IKKE bare fordi jeg er Arsenal-fan. Det jeg klamrer meg fast til er at de kanskje, kanskje sender Arsenal - AIK fremfor Sturm Graz - Manchester United, for å være litt solidariske og følge med 'broderfolket', hvordan de gjør det i CL.

Det blir spennende å se hva TV3 velger å gjøre, men jeg er redd svaret er på to ord og gir seg selv: Manchester United.

Nwankwo (Kan-u@believe.it) som ikke var fornøyd med trekningen, men som tror det kan bli noen spennende kamper, spesielt dersom de sendes på TV3..

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det ikke et visst samarbeid mellom norsk, svensk og dansk TV 3? I så fall er det vel godt håp om å få se Arsenal - AIK i stedet for Sturm Graz - manu. Jeg antar jo for min egen del at alle som IKKE holder med United heller vil se kampene fra Arsenals gruppe, som i det minste er litt spennende. Dermed er vi andre i flertall :-)

Bean.

1
bean Er det ikke et visst samarbeid mellom norsk, svensk og dansk TV 3? I så fall er det vel godt håp om å få se Arsenal - AIK i stedet for Sturm Graz - manu. Jeg antar jo for min egen...

TV3 er vel som alle andre media her i landet. United over alt. Regner med at vi får se United-Marseille, og Molde-kamp i opptak.....;)

Fra spøk til alvor: Greit at TV3 sender United når de møter gode lag, men det må jo gå an å sende kamper uten engelske lag, som f.eks. Fiorentina-Barcelona.....

1
guru TV3 er vel som alle andre media her i landet. United over alt. Regner med at vi får se United-Marseille, og Molde-kamp i opptak.....;) Fra spøk til alvor: Greit at TV3 sender Unite...

Moldes kamper går vel på tirsdagene og Rosenborg på onsdagene. Går Arsenal og ManUs kamper på samme dag også? (onsdag?) I så fall så blir det vel ManU igjen som vanlig. Dessuten tror jeg tv3 ville tape mange seere som ikke er helt fotballgærne på å vise Fiorentina-Barca, så de satser vel på det trygge.

Lupus som håper Molde kan gjøre det like bra som RBK

1
bean Er det ikke et visst samarbeid mellom norsk, svensk og dansk TV 3? I så fall er det vel godt håp om å få se Arsenal - AIK i stedet for Sturm Graz - manu. Jeg antar jo for min egen...

"Demed er vi andre i flertall"? Nå kødder'u fært Bean! Gjennomfører du en gallup etter de kriteriene der, vil garantert ManU-kampene bli vist. Og dessuten så er både Knut Theodore og Oggy ihuga ManU-fans, i tillegg tel at det visstnok fins noen norske spellere der. Så vil du på død og liv unngå ManU, må du nok finne deg en annen kanal?

mvh. guddulf, som er viss på at TV3 velger rekti og at Vålerenga banker Stabæk tel hælja!

1
guddulf "Demed er vi andre i flertall"? Nå kødder'u fært Bean! Gjennomfører du en gallup etter de kriteriene der, vil garantert ManU-kampene bli vist. Og dessuten så er både Knut Theodore...

Jeg er nokså sikker på at et flertall ville foretrekke ganske mange kamper foran United - Sturm Graz. Selv gidder jeg ikke å se manu uten at jeg har et realistisk håp om at de kan komme til å tape..:-)

Bean, som er rimelig sikker på at Barcelona - Bayern München ville vært mer populært i Norge enn Brøndby - Manch U i fjor.

1
guddulf "Demed er vi andre i flertall"? Nå kødder'u fært Bean! Gjennomfører du en gallup etter de kriteriene der, vil garantert ManU-kampene bli vist. Og dessuten så er både Knut Theodore...

Knut Th. er Liverpool-fan, men allikevel objektiv nok til å skryte av Uniteds prestasjoner. Han har allikevel den nesegruse beundringen for de norske spillerne på laget som jo er påkrevd i norsk media. Men først og fremst holder han med Liverpool.

dolphin, som innimellom er objektiv nok :)

1
dolphin Knut Th. er Liverpool-fan, men allikevel objektiv nok til å skryte av Uniteds prestasjoner. Han har allikevel den nesegruse beundringen for de norske spillerne på laget som jo er p...

>Knut Th. er Liverpool-fan, men allikevel objektiv nok til å skryte av Uniteds prestasjoner.

Ja, jeg husker jo Knut Th. var særdeles objektiv i vår under kampen Juventus - Manch U. "Å nei, så scorer Inzaghi igjen..."

Bean, som tror Knut Th. er en medgangs som har begynt å holde med United.

1

Jeg håper det blir Fiorentina - Arsenal, tenk hvilket fyrverkeri av en kamp det kan bli..

thelegend som får vann i munnen når han tenker Chiesa - Batistuta - Mijatovic & co mot Bergkamp - Overmars og Kanu & co.

1
bean Er det ikke et visst samarbeid mellom norsk, svensk og dansk TV 3? I så fall er det vel godt håp om å få se Arsenal - AIK i stedet for Sturm Graz - manu. Jeg antar jo for min egen...

TV3 har rettighetene til CL, og det er ingen automatikk i at samme kamp sendes på TV3 Norge som søsterkanalene i Sverige og Danmark. Tvert i mot.

I Norge blir selvsagt Rosenborgs kamper sendt direkte. I Sverige like selvsagt AIK's.

Med parabol kan man jo ta inn alle (N,S og DK), kabeltilknyttede må vel nøye seg med TV3 Norge.

Jeg vil anta at TV3 Norge sikkert vil prioritere Rosenborg med United stort sett som kamp 2. I Sverige er det vel håp om en del Arsenal-kamper som kamp 2, de er jo i samme gruppe som AIK.

Tosh (som har parabol og kan ta ALT)

1
lupus Moldes kamper går vel på tirsdagene og Rosenborg på onsdagene. Går Arsenal og ManUs kamper på samme dag også? (onsdag?) I så fall så blir det vel ManU igjen som vanlig. Dessuten tr...

Her er Arsenals kamp oppsett:

Tues Sep 12 AWAY Fiorentina Weds Sep 22 HOME AIK Weds Sep 29 AWAY Barcelona Tues Oct 19 HOME Barcelona Weds Oct 27 HOME Fiorentina Tues Nov 2 AWAY AIK

Goonr..som er ganske sikker paa at Onsdags kampene blir Man Utd..som vanlig.

1
bean Jeg er nokså sikker på at et flertall ville foretrekke ganske mange kamper foran United - Sturm Graz. Selv gidder jeg ikke å se manu uten at jeg har et realistisk håp om at de kan...

Brøndby-Manchester var jo en dritt kamp for alle andre utenom United-supporterne. Barcelona var ikke på sitt beste under fjorårets champs'league, mens tysk fotball suger. Så da vil jeg, som kanskje misliker United mer enn noen andre, anta at av disse to kampene ville nok Manchester kampen trukket flest seere???? Eller..., kamper i opptak er iallefall ikke min favoritt.

immoj, som allikevel gleder seg til champs-league start. Vet at det ikke blir noen LIVE matcher med Manchester... dem i opptak får vi bare godta.

1

Lignende innlegg

Laster...