Fotball - Premier League

peewee

Engelsk fotball oppskrytt!!

Det skrytes jo stadig av premier leagues fortreffelighet på den gamle fotballsiden. Flere har vel dristet seg til å kalle den verdens beste liga. Statistikken sier derimot noe annet. Jeg ser bare på hvor mange ganger hver liga har hatt en europacupfinalist de siste åtte år. Det er som følger: England 5 Tyskland 8 Frankerike 7 Spania 7 Italia 20! Spør du meg er det klart hvilken liga som er den beste, og der ikke den engelske. Av de "fem store" er det faktisk England, som har færrest. Dette selv om klubbene har like god økonomi som den italienske, og dobbelt så god råd som den franske! Så dårlig kan man vel ikke bli, bare på å være utestengt i fem år. Det må også nevnes at fire! av englands finalister, har vært i cupvinnercupen. Helt klart at i Europa er de andre fire bedre enn England.

Så er det jo også snakk om forrige sesongs e-cup. Her hadde England to lag i kvartfinalene, det ene i cupvinnercupen. Sammenlignet hadde Italia 5, Spania 5, Tyskland og Frankerike 3. Altså alle de andre untatt Tyskland hadde fler kvartfinalelag enn England.

Så er det jo også TV-kampene på canal+. Jeg skal innrømme at Arsenal, Chelsea og Mancherster Utd. gjør en god figur, men resten av lagene er jo håpløse! Greit at hastigheten er høy. Problemet er bare at spillerne ikke mestrer det! Pasningene går i hytt og pine. Det er vel litt under halvparten som havner der de skal? Ikke gidder spillerne og løpe heller. Når en ving går i angrep kommer han gjerne alene. Noe som ender med innlegg i feltet på spillere som ikke er der! Målsjanser klarer de heller ikke å produsere! Det vanlige er to målsjanser og et mål per kamp. Nei folk liker engelsk fotball bare på grunn av tradisjonen.

PeeWee

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du er så toskete som det går an å være! Grunnen til at folk foretrekker engelsk fotball kontra tysk/italiensk/spansk etc er stemmningen og intensiteten. Se på italinesk fotball på tv3 på søndag det er bare helsikens kjedelig. Det hjelper ikke at de har bedre lag,når kampene er bånn i bøtta kjedelig! Jeg synes det kan være artig å se på spansk , nederlandsk eller fransk fotball, men gjør det ikke framfor engelsk fotball.

Liverpool fan forever, som håper de som ikke liker fotball uansett finner seg andre debattfora. Som håper de som liker fotball, men ikke engelsk, går til siden for internasjonal eller norsk fotball.

1
karlfro Du er så toskete som det går an å være! Grunnen til at folk foretrekker engelsk fotball kontra tysk/italiensk/spansk etc er stemmningen og intensiteten. Se på italinesk fotball på...

Ja i premier league skjer det jo mye! Masse headinger og feilpasninger langs midtbanestreken. I Italia treffer ihvertfall over halvparten av pasningene. Det er jo kjedelig at sannheten svir så sterkt. Stemningen er jo heller ikke noe bedre i England lenger. Man hørte jo faktisk VIF-klanen bedre enn englenderne under cup-kampen i var, hvilket sier veldig mye! Etter at de fikk ståtribuner er det ikke det samme lenger gitt.

PeeWee

1
peewee Ja i premier league skjer det jo mye! Masse headinger og feilpasninger langs midtbanestreken. I Italia treffer ihvertfall over halvparten av pasningene. Det er jo kjedelig at sannh...

Du beviser jo bare enda mer hvor dum og uvitende du er!!! Jeg gjentar meg selv: "Hvis du ikke liker engelsk fotball, så gå til andre debattfora kjøtthue!" Og hvis du tar den Chelseafansen som inntekt for hvor mye stemning det er, så beviser det bare uvitendes og dum du er! Hvis du følger så mye med i italiensk fotball, så fikk du vel me deg hva Del Pieor sa til Italiensk presse etter kampen mot MU? Han sa at han skulle ønske de kunne spille alle sine kamper på Old Trafford fordi der fant man en stemning man ikke finner på noen italienske arenaer. Og i forhold til mange andre engelske arenaer så er det laber stemning på OT. Du får bare innse følgnede ting kjøtthue:

1: Italiensk kulbbfotball kan være så god den vil iforhold til engelsk klubb- fotball, nordmenn flest vil alltid foretrekke den eneglske for det!

2: Du får bare leve med det at folk i norge intereesser seg mer for engelsk enn italiensk/internasjonal fotball, hvorfor tror det er flest folk som debatterer på denne siden?

3: Hvis du ikke liker engelsk fotball, greit nok det, men hold deg unna her! Ingen vil savne deg!

4: Jeg liker ikke å diskutere mat på VG's debattsider, jeg respekterer de som gjør det, og eg har ikke sånne personelige problemer at jeg må dit og fortelle dem at jeg ikke liker matdebat-ter! Du har tydeligvis sånne problemer, siden du ikke liker engelsk fotball, så hold deg unna, du trenger ikke komme hit og si det. Greit nok at du er vennløs og får lite oppmerksomhet fra dine omgivelser, vi på denne siden kan ikke løse dine problemer, oppsøk psykolog kjøtthue!

Liverpool fan forever, som vet at denne stakkarslige komplkeks- fyllte tullingen ikke forsvinner.

1
karlfro Du beviser jo bare enda mer hvor dum og uvitende du er!!! Jeg gjentar meg selv: "Hvis du ikke liker engelsk fotball, så gå til andre debattfora kjøtthue!" Og hvis du tar den Chelse...

Ja selvfølgelig var det stemning på Juventus-kampen, det var jo tross alt semifinale i CL! Men stemning på slike kamper blir det jo overalt. Det har faktisk tilogmed blitt stemning på Lerkandal et par ganger, og da er det bare snakk om gruppespill. Nei fortsett å kos det med europas femte beste liga du.

PeeWee

1

Ja, la oss se på forrige sesongs E-Cup: England hadde CL-vinneren samt en semifinalist i CC-Cupen.

Noen bedre?

LS

1
karlfro Du beviser jo bare enda mer hvor dum og uvitende du er!!! Jeg gjentar meg selv: "Hvis du ikke liker engelsk fotball, så gå til andre debattfora kjøtthue!" Og hvis du tar den Chelse...

PeeWee, nå må du lære deg at du ikke skal stille spørsmålstegn ved engelsk fotballs fortreffelighet, på en side overfylt med anglofile nordmenn som heller reiser til England for å se overbetalte italienere, franskmenn og nordmenn i stedet for å støtte opp om den norske fotballen.

Som du ser har flere av de allerede adopotert noe av den fantastiske engelske fotball-kulturen, nemlig aggresiviteten som engelske fotball-supportere? er kjent for. Ikke noe er som en real overhøvling av folk som holder med andre lag enn deg selv eller rett og slett litt skikkelig slossing.

PeeWee, bare fortsett å være kompleksfylt du, tydelig at det hisser opp anglofile puddinger til randen. Morsomt, spør du meg.

Mvh Ronnie "The Runner" LSK for alltid

som må få legge til at innlegget er satt noe på spissen

1
therunner PeeWee, nå må du lære deg at du ikke skal stille spørsmålstegn ved engelsk fotballs fortreffelighet, på en side overfylt med anglofile nordmenn som heller reiser til England for å...

Nå kan det jo spørres om det finnes noen engelsk fotballkultur igjen. Spillestilen virker som en dårlig parodi på italiensk fotball("dørvakter som ballettdansere?"). Men de har jo også tatt mye fra oss nordmenn! Tribunestemningen er nemlig sterkt basert på den i Trondheim, Norge. Nærmere bestemt den på Lerkendal.

PeeWee

1
karlfro Du beviser jo bare enda mer hvor dum og uvitende du er!!! Jeg gjentar meg selv: "Hvis du ikke liker engelsk fotball, så gå til andre debattfora kjøtthue!" Og hvis du tar den Chelse...

Greit nok at du synes at engelsk fortball er best, noe de fleste helt sikkert gjør, men det fornekter allikvel ikke at PeeWee har et poeng, nemlig at i internasjonal målestokk kan italienske lag vise til bedre resultater. At dette ikke skulle ha noe med engelsk fotball å gjøre har jeg vanskelig for å se, og hvis du i tillegg synes at bare de som elsker PL skal få lov til å ytre seg i denne gruppen er du ikke bare usedvanlig idiotisk, men du utaler deg også på vegne av meg, noe jeg ikke har gitt deg tillatelse til.

mvh Fagen, som har holdt med Villa siden 1972 og gjør det til min dødsdag

1
fagen Greit nok at du synes at engelsk fortball er best, noe de fleste helt sikkert gjør, men det fornekter allikvel ikke at PeeWee har et poeng, nemlig at i internasjonal målestokk kan...

At den italienske ligaen er den beste ligaen meiner eg er heva over ein kvar tvil. Det er i Italia og nokre spanske klubbar dei fleste av dei beste spelarane i verda spelar. Utestenginga av engelske klubbar og uproffe haldningar blant engelske spelarar har hatt verknader langt ut på 90-talet. Men, engelske lag er i framgang. Det viser ManU sin triumf i CL sist sesong, og alt tyder på at dei vil halde fram med frammarsjen også kommande sesongar. Nordmenn har alltid hatt eit spesielt forhold til England, og det har vore medverkande til at nordmenn har fått eit spesielt forhold til engelsk fotball. Det er emosjonelt og ikkje rasjonelt, men i fotball er det nå trass i alt kjenslene som veg mest. Det er mykje ved den engelske fotballen som er verd å elske, og derfor er det så mange som gjer det.

Odin

1

Enig Engelsk fotball er oppskrytt. Jeg har levd i England naa i tre aar har vaert paa endel kamper i Birmingham og London og makan til daarlig fotball skal man lete lenge etter, for £20-30 for aa se over betalte klovner.

1

Om du tar med semifinalister også, så vil nok England komme ganske bra ut.

1
peewee Ja i premier league skjer det jo mye! Masse headinger og feilpasninger langs midtbanestreken. I Italia treffer ihvertfall over halvparten av pasningene. Det er jo kjedelig at sannh...

ja....og så blir det kanskje et mål i Italia, så legger man seg bakpå....weeee, for en kjempe kamp....og peeeeweeee skal ikke tro på alt du leser i NOrske aviser heller vet du...

TheLad som råder urin og joine internasjonal fotball forumet

1

peewee skrev: Jeg ser bare på hvor mange ganger hver liga har hatt en europacupfinalist de siste åtte år....Italia 20!

Hvordan er dette mulig? Det er tre europacuper, er det ikke? I løpet av åtte år har altså halvparten av finalelagene vært italienske. Sier ikke at du skrøner, men dette hørtes veldig mye ut.

1
Abstract_Poet

Jeg pleier også å argumentere for at Bjørn Dæhli er en bedre langrennsløper i dag enn Teichmann fordi han har flere medaljer.

Uff. Jeg så ikke når tråden var startet.... ja, ja. Nå bæsjet jeg på leggen med å ta opp en 9 år gammel diskusjon

1

Lignende innlegg

Laster...