Fotball - Premier League

karlfro

Eksempel på Dagbladets hysteriske Solskjær mani

Artikkelen nedenfor har ei toskete og uvitendes journalistspire prestert å forfatte:

Av LILY KALVØ Søndag 8. august 1999 19:03 Seieren glapp for Solskjær Manchester United sølte bort seieren mot Everton i sluttminuttene. Ole Gunnar Solskjær var på banen fra starten i serieåpningen. Spissen fikk spille hele 78 minutter. United stilte med både Solskjær, Andy Cole og Dwight Yorke på Goodison Park. Henning Berg var på banen hele kampen som midtstopper. Allerede etter sju minutter satte Yorke ballen i nettet. Ole Gunnar Solskjær hadde en sentral rolle i målet. Han sendte ballen til Cole, som spilte Yorke nydelig gjennom. Man. U. ledet kampen helt til to minutter før slutt, men mistet to poeng. I går lovet manager Alex Ferguson mer spilletid for spissjuvelen fra Kristiansund. Solskjær føler seg bedre forberedt til sesongen enn i fjor. Resultatet kan likevel ikke bli bedre, laget ble trippelmestere.

Liverpool fan forever, som venter liknende tøv fra drittavisen flere ganger. Som lurer på hva drittavisen skal gjøre hvis Sunnyshitboy går til Leeds?

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lurer på hva Karlfro(shit) sa da sunny banka inn the treble winning goal!

Vismannen

(Det finne nemlig bare EN!!!)

1
vismannen Lurer på hva Karlfro(shit) sa da sunny banka inn the treble winning goal! Vismannen (Det finne nemlig bare EN!!!)

Du har tydeligvis ikke skjønnt en dritt. Det jeg, som de fleste er så jævla møkkalei av, er den hysteriske og en- sidige fokuseringen de toskete norske sportsjournalistene har på nordmenn i MU, de som liksom skal dekke engelsk fotball. At MU tok trippel gjør ikke meg søvnløs, jeg holder ikke med et lag pga suksess, det gjør tydeligvis du. Jeg vet hvorfor jeg holder med LFC, hva er grunnen til at du holder med MU? Du er vel veldig stolt av å holde med et lag som i sin griske iver, hiver på båten verdens mest tradisjonsrike tur- nering, for å kunne delta i klubb-VM, med kun et for øye, erobre nye markeder og nye "supportere"? Det er jo ikke så nøye om supporterne vet noe om MU,eller liker MU, hovedsaken er at de er kunder og kjøper MU effekter. Du er vel stolt av at ditt lag går i bresjen for å kommersialisere fotbballen mer, for du er vel ikke fotballinteressert når det kommer til stykket? For deg er det vel en mote og "in i tiden" å reise til OT? Du er vel stolt av å ha en sånn manager som faller sin nærmeste medarbeider gjennom tiår, Brian Kidd, til de grader i ryggen og på en så sjofel og billig måte som det går an? Du er vel stolt av en så falsk og kynisk manager som allerede nå legger opp til et spill der hans nåværende sjef, M.Edvards, skal skvises ut for at han selv skal overta roret?

Liverpool fan forever, som virkelig lurer på hvor alle disse såkalte "supporterne" som "tilfeldigvis" begynner å holde med MU, egentlig komm- er fra?

1
karlfro Du har tydeligvis ikke skjønnt en dritt. Det jeg, som de fleste er så jævla møkkalei av, er den hysteriske og en- sidige fokuseringen de toskete norske sportsjournalistene har på n...

Kjære forsmådde karlfro! Jeg kan svare på spørsmålene dine, men først må du svare på mitt! Det har du ikke gjort! Dersom kortidsminnet ditt er så dårlig som det virker som,så stiller jeg spørsmålet en gang til: Hva sa du når vidunderlige Sunny satt inn seiersmålet som skaffet united THE TREBLE?

Vismannen

1
vismannen Kjære forsmådde karlfro! Jeg kan svare på spørsmålene dine, men først må du svare på mitt! Det har du ikke gjort! Dersom kortidsminnet ditt er så dårlig som det virker som,så still...

Jeg så kampen på Scotten. Da Krølltoppen fra Møre satte inn målet var jeg på toalettet, jeg skjønnte på jubelbruset at noe hadde skjedd, så jeg sa: "Hva skjedde?" Det ble meg fortalt. Jeg kjøpte så seiersdrinker til de MU supporterne jeg kjenner som var der. Alle MU supporteren jeg traff den kvel- den, tok jeg i handa og gratulerte med en unik sesong som kan bli vanskelig, hvis ikke umulig å kopiere senere.

Liverpool fan forever, som ikke er fårsmådd på noen som helst måte.

1
karlfro Du har tydeligvis ikke skjønnt en dritt. Det jeg, som de fleste er så jævla møkkalei av, er den hysteriske og en- sidige fokuseringen de toskete norske sportsjournalistene har på n...

først: norsk presse dekker det som er interessant utifra kriterier som suksess, nærhet til Norge ( norske spillere) og bra fotball. United er på topp ialle kriteriene så slutt å sutre. (Lfc, Hvor har de vært?)

Kommersialisering av fotballen? Hva har Houllier brukt på spillerkjøp? Kjøpe seg til suksess er et godt ord for det han prøver på.'Hvor kommer pengene fra? Kutt ut hykleriet. Ja united er lengst framme m.h.t kommersialisering og det er elementer av det soms skjer jeg er tvilsom til ( diplomatisk sagt) men din bekymring for M. Edvards er rørende, han har jo vært eksponent for kommersialiseringen i n'te potens. Det virker som du bruker alt for å ramme Alex Ferguson skullle M. Edwards bli fjernet gråter ikke jeg. Hva angår Bryan Kidd virker dette ikke riktig, men jeg må lese hv A. Ferguson har skrevet før jeg uttaler meg. A.Ferguson er uansett en suveren manager.

Vismannen

1
karlfro Du har tydeligvis ikke skjønnt en dritt. Det jeg, som de fleste er så jævla møkkalei av, er den hysteriske og en- sidige fokuseringen de toskete norske sportsjournalistene har på n...

I dagens VG så presterer de å bruke 2 sider på 1 kamp med engelsk fotball, med kommentarer fra "fotball-geniet" Truls Dæhli. Den norske fotball-runden blir avspist med noen få spalter med det sedvanlige vissvasset om proff-overganger osv. til det hellige Mekka, England.

Hva er grunnen til at du har den vanvittige nesegruse beundringen for lag i et land som til de grader går inn for å ødelegge sitt eget landslag ved å kun bruke utlendinger på bekostning av engelske talenter? Hvorfor blir du så irritert på at de skriver om Manure og ikke Liverpool, hvorfor ikke stille spørsmålstegn ved dekningen av B/G-RBK?? Du er vel stolt av en så falsk og kynsik manager som henter over Kippe med lovnader om sjanser til å få spille seg inn på laget, men som konsekvent har han på B-laget slik at det norske U-21 laget mister verdifull match-trening på en av sine viktigste spillere.

Jeg ser selv på engelsk fotball, men liker å ha et visst perspektiv på debatten og den viktigste bør jo være hvordan man skal få mer fokus på den norske Eliteserien og ikke hvor mye oppmerksomhet Manure får på bekostning av ´pool.

Mvh Ronnie "The Runner" LSK for alltid

som like gjerne leser om Manure som ´pool men helst hadde sett stoff om norsk Eliteserie

1

Dagens mimring. To konklusjoner:

1. Klaging på norsk medias overfokusering på Solskjær er ikke noe nytt fenomen.

2. Folk var ikke triveligere og hyggeligere med hverandre på nett før :)

3

Lignende innlegg

Laster...