Fotball - Premier League

komiskeALI

Le Tallec vår nye Ronaldo!!

Chris Bascombe i Liverpool Echo. Han mener Anthony Le Tallec er like god som Manchester Uniteds nye over-hypede stjerneskudd Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo er uten tvil en talentfull ung spiller, men det slår meg at media ikke har viet Le Tallec den samme oppmerksomheten. Det slår meg at Gerrard Houlliers feilgrep er å kjøpe han tidlig, i stedet for å vente til alle andre ønsker hans tjenester, for så å kjøpe han for £12M," sier en noe ironisk Bascombe.

Han tror folk snart vil bli oppmerksomme på det faktum at Le Tallec og Ronaldo for ikke så lenge siden spilte i det samme ungdoms-VM, og at det da var Liverpools nye rekrutt som ble kåret til turneringens beste spiller.

"Bare tiden vil vise hvem av Houllier og Ferguson som har fått mest valuta for pengene, men jeg vet i alle fall hvem jeg setter mine penger på. For meg virker det som om Ferguson og Houllier har vært og spist på den samme resturanten, og begge har fått den samme hovedretten, men Houllier har bare betalt en fjerdedel av prisen Ferguson har betalt", skriver en humoristisk Bascombe i dag.

"Ironisk nok er det Ferguson som får mest skryt for sitt kjøp", legger han til.

"Le Tallec vil ikke få den samme oppmerksomheten her til lands som Rooney, Gerrard eller Michael Owen fordi han ikke er engelsk, men skal jeg dømme ut fra det jeg har sett av Le Tallec så langt, minner han meg mye om det første jeg så av Steven Gerrard. Så ung, men likevel en klassespiller. Helt klart klar til å spille på høyeste nivå, og begynne på læringskurven som vil ta han til topps i fotballen", spår Bascombe.

"Det virker som folk har oversett det faktum at Houllier allerede på søndag hadde plassert Le Tallec på benken. Synd han ikke kom på banen, men jeg vet Houllier er klare til å benytte han så snart omstendighetene er de rette. Han hadde sendt Le Tallec på banen om kampen hadde utviklet seg annerledes."

Komiske_ALI som ikke vet så mye om Ronaldo og Le Tallec....

1
112 svar

Feilgrepet til Houllier er vel ikke å kjøpe han tidlig, men det som kan bli feil (eller forskjellen da) er om Houllier ikke våger å gi Le Tallec tillitt...

I am the lizard-king, I can do anything!

-Steve Yzerman, levende legende i "hockey-town".

1

Håhåhåhåhåhå, le tallec når ikke engang knærne til C.R

1

"Og du når ikke de seriøse debbatantene her inne til knærene her inne."

Finnes det et navngitt område lavere enn ankelen? Isåfall tror jeg vi trygt kan bevege oss nedover mot dette, når det gjelder SilentHill.

®M

1

Og du når ikke de seriøse debbatantene her inne til knærene her inne.

-- Kreativt...og det heter "knærne"

Komiske_ALI som vet at Silenthill og Gilmauer12 må ha tillatelse av sin mor for å være på internett

-- Med slike uttalelser kan man lure virkelig på hvem som er barn her.....

1

Desverre glemmer Houiller en gylden regel.. for å la spilleren bli like "overhypa" som C. Ronaldo må man spille a-lagsfotball.

Saunders, gibt Ihnen eine Abbildung des Paul Holzes wenn Sie das Schtrüdel tun können.

1
ToreOnTheTracks

Ja, det er merkelig hvor mye oppmerksomhet pinlig overdrevne overstegsfinter har fått...

C.Ronaldo har brukbar teknikk, men noe mer enn en Zlatan light blir han nok aldri...

Selv har jeg mer sansen for Anthony LeTallec, av det lille jeg har sett av dem begge. Spilleforståelse og hovmesterblikk tiltaler meg mer enn 7 overstegsfinter på 50 kvadratcentimeter!

1

Han Le Tallec høres spennende ut, gleder meg til å se han. Håper ikke han blir ødelagt av Houllier's defensive tankegang, eller er han en defensiv spiller ?

Noen som kan si meg noe om denne guttens kvaliteter?

1

"Ironisk nok er det Ferguson som får mest skryt for sitt kjøp", legger han til. ' Det er jo fordi Fergie har flere bedre kjøp og innhentinger enn Houllier....

1

Komiske_ALI som vet at Silenthill og Gilmauer12 må ha tillatelse av sin mor for å være på internett

-ok. nå skal du få svare for deg. legg frem bevis for denne påstanden. regner med at dette går like enkelt som å stjele sukkertøy fra en femåring, mtp du skriver at du _vet_.

gilmour

1
saunders Desverre glemmer Houiller en gylden regel.. for å la spilleren bli like "overhypa" som C. Ronaldo må man spille a-lagsfotball. Saunders, gibt Ihnen eine Abbildung des Paul Holzes w...

saunders skrev: Desverre glemmer Houiller en gylden regel.. for å la spilleren bli like "overhypa" som C. Ronaldo må man spille a-lagsfotball.

-helt korrekt. det hjelper ikke med treningskamper, resvervefotball, junior vm, u 21 vm osv osv osv osv. slikt dildall er ikke godt nok. prester innenfor rammer som betyr noe før man begynner med de voldsomme besserwissertaktene.

gilmour

1
deaftones innhentinger enn Houllier.... Innhentinger=??

Ingen gidder bry seg når Houllier kjøper spillere. Enten de heter Diomede, Biscan, Cheyrou, Le Tallec, Vignal eller Sean Dundee, all den tid Houllier er en tragisk handelsmann.

Og tanken om at Le Tallecs nærvær på benken mot Chelsea skulle få pressen til å rope hurra, er jo helt absurd. Ronaldo kom inn på banen, storspilte og skapte 3 mål. Bit i dere misunnelsen.

Og jeg er Leedssupporter.

seppen, registrerer at Ronaldo fikk mer mediaoppmerksomhet enn Aaron Lennon som satt på benken for Leeds i den spede alder av 16 år og 6 dager, og synes det hele er mer logisk enn 2+2 = 4.

1
seppen Ingen gidder bry seg når Houllier kjøper spillere. Enten de heter Diomede, Biscan, Cheyrou, Le Tallec, Vignal eller Sean Dundee, all den tid Houllier er en tragisk handelsmann. Og...

seppen skrev: Ingen gidder bry seg når Houllier kjøper spillere. Enten de heter Diomede, Biscan, Cheyrou, Le Tallec, Vignal eller Sean Dundee, all den tid Houllier er en tragisk handelsmann.

Og tanken om at Le Tallecs nærvær på benken mot Chelsea skulle få pressen til å rope hurra, er jo helt absurd. Ronaldo kom inn på banen, storspilte og skapte 3 mål. Bit i dere misunnelsen.

Og jeg er Leedssupporter.

-hehehehe. genialt innelgg. innertier av de sjeldne her!

gilmour

1
gilmour12 seppen skrev: Ingen gidder bry seg når Houllier kjøper spillere. Enten de heter Diomede, Biscan, Cheyrou, Le Tallec, Vignal eller Sean Dundee, all den tid Houllier er en tragisk ha...

godt mulig at le tallec var en bedre spiller for et år siden, men jeg nekter å tro at han er det nå!!

ronaldo er tatt ut på a-landslaget til portugal!!! et landslag som ikke akkurat ligger langt bak kvaliteten til frankrikes landslag! men er tallec med der?..

og hvis le tallec er så god som dere sier, så skjønner jeg ikke hvorfor han ikke spilte mot chelsea, da faktisk begge førstevalgene til pool på sentral var ute! biscan og cheyrou ble faktisk foretrukket foran ham!..

nei, tror nok ikke tallec får spille så mye denne sesongen jeg, og hvis han er så god som dere skal ha det til, så vil nok reservelagsfotball bare bli barnemat for denne spilleren denne sesongen, dvs at han ikke vil utvikle seg like mye som han ville gjort dersom han spilte mot/med spillere som var på det samme nivået som ham..

mens ronaldo signer for united, og 3 dager senere tar han hele OT med storm!..

bare fortsettelse vil vise hvor dette vil bære hen.

1

"Ronaldo er uten tvil en talentfull ung spiller, men det slår meg at media ikke har viet Le Tallec den samme oppmerksomheten."

Hvis denne Chris Bascombe ikke skjønner at en spiller som spiller førstelagsfotball får mer oppmerksomhet enn en spiller som bare har kommet til benken, så spørs det om det er mye håp for han.

1
gilmour12 Komiske_ALI som vet at Silenthill og Gilmauer12 må ha tillatelse av sin mor for å være på internett -ok. nå skal du få svare for deg. legg frem bevis for denne påstanden. regner me...

gilmour12 skrev: ok. nå skal du få svare for deg. legg frem bevis for denne påstanden. regner med at dette går like enkelt som å stjele sukkertøy fra en femåring, mtp du skriver at du _vet_.

Ja med glede, forhold til visse andre som ikke svarer for seg så skal jeg gjøre det. Gjemmer meg ikke bak ryggen til mor mi! Bare å se på din oppførsel. er bevis nok. Men du har enda ikke svart på det med antall år manu har vært med i CL. Så igjen er du en PATETISK liten drittunge som bare sprer LØGN.

Komiske_ALI som regner med Gilmauer12 løper til mamma da han leser dette...

1
komiskeALI gilmour12 skrev: ok. nå skal du få svare for deg. legg frem bevis for denne påstanden. regner med at dette går like enkelt som å stjele sukkertøy fra en femåring, mtp du skriver at...

Så igjen er du en PATETISK liten drittunge som bare sprer LØGN ------------- Ikke tro på Komiske_Ali,slå på Cnn i steden:-))

“Last year, we gave the championship to Manchester United. We were the better team. Patrick Vieira, The Sun ---------------------------------------------------------------------------------------- Reporter: "What ambitions do you have away from football?" Sol Campbell: "To go into the media as an expert soccer analyser

1

Jeg synes det rett og slett blir for latterlig å krangle om hvem som er best av to spillere som knapt har satt sine føtter på en engelsk fotballbane enda, og dette gjelder både Liverpoolsupp. , manusupp. og alle andre.

Det eneste som er sikkert at dette er to av de største talentene innen sin aldersgruppa. Ett annet faktum er at begge har visst gode takter for sine respektive klubber, men det sier fortsatt ingenting om hva vi kan forvente av disse i fremtiden. I tillegg kan man legge til at begge er såpass unge at det fortsatt er en god stund til de evt. når sine forventede topper innen fotballkarrieren.

Derfor er mitt råd å ikke "hype" de opp så til de grader, det er veldig lett å bli skuffet.........

-bortevekk-

1
komiskeALI gilmour12 skrev: ok. nå skal du få svare for deg. legg frem bevis for denne påstanden. regner med at dette går like enkelt som å stjele sukkertøy fra en femåring, mtp du skriver at...

komiskeALI skrev: gilmour12 skrev: ok. nå skal du få svare for deg. legg frem bevis for denne påstanden. regner med at dette går like enkelt som å stjele sukkertøy fra en femåring, mtp du skriver at du _vet_.

Ja med glede, forhold til visse andre som ikke svarer for seg så skal jeg gjøre det. Gjemmer meg ikke bak ryggen til mor mi! Bare å se på din oppførsel. er bevis nok. Men du har enda ikke svart på det med antall år manu har vært med i CL. Så igjen er du en PATETISK liten drittunge som bare sprer LØGN.

Komiske_ALI som regner med Gilmauer12 løper til mamma da han leser dette...

-registrerer at du ikke maktet legge frem bevis for din påstand. altså ren løgnaktig påstand.

gilmour

1
1UNITED godt mulig at le tallec var en bedre spiller for et år siden, men jeg nekter å tro at han er det nå!! ronaldo er tatt ut på a-landslaget til portugal!!! et landslag som ikke akkura...

Det minner meg om ein langvarig diskusjon ein kamerat av meg hadde på jobben gjennom sesongen 96/97. Ein kamerat av meg hadde skrytt av eit ungt nytt spisstalent på Liverpool-akademiet nesten heile haussesongen. Vinteren 97 hadde Liverpool eit stort spissproblem, og kvar gong det blei diskutert fotball, Liverpool og Manchester United drog ManU-supporteren fram dette spisstalentet han berre hadde høyrt om.

"Viss han er så stort talent; bruk han då vel?" Strofa blei gjentatt og gjentatt i ulike variantar og med eit stadig større hånflir. Det tok si tid før det unge spisstalentet fekk prøve seg, men i siste kamp for sesongen; mot Wimbledon, fekk han sjansen. Resten av historia kjenner dei fleste. I alle fall dei som er gamle nok til å hugse at det blei spelt fotball i 1997. Og tidlegare.

Odin

1

Lignende innlegg

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

De heteste kandidatene dersom Solskjær får sparken

Etter 1-4-tapet mot Watford er Ole Gunnar Solskjærs fremtid på Old Trafford mer usikker enn noen gang. Dette er de heteste kandidatene: Zinedine Zidane Mauricio Pochettino Erik ten Hag Brendan Rodger...
Bilde

De heteste kandidatene dersom Solskjær får sparken

Etter 1-4-tapet mot Watford er Ole Gunnar Solskjærs fremtid på Old Trafford mer usikker enn noen gang.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Siste svar

Rykker Brann ned?

Etter 27 av 30 kamper spilt, så ligger Brann på siste plass med 22 poeng. På nest siste plass, finner du Mjøndalen med bedre målforskjell. Stabæk ligger 2 poeng over på nedrykkskvalifisering. Sist Bra...
Ja, Brann rykker ned
76,9 %
Nei, Brann beholder plassen i Eliteserien
23,1 %

13 stemmer • Stenger

3
1 svar

Carrick er optimistisk før kampen mot Villareal

Manchester United's caretaker manager Michael Carrick has reassured fans that the team will be ready for Tuesday's crunch Champions League match with Villarreal. [sitat…]
Bilde

Carrick: The boys will be ready for Villarreal

United's caretaker manager says the players are feeling positive ahead of the Villarreal game, despite a difficult few days.


Bilde www.manutd.com
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

8 stemmer • Stenger

2
0 svar
Laster...