Fotball - Premier League

toshboss

Hvem har stjålet nicket mitt (tosh) ?

For første gang på den nye debattsiden skulle jeg svare på et innlegg. Ble bedt om å registrere meg, og hva skjer ? Jo, når jeg skal registrere tosh, som er MITT nick, får jeg beskjed om at nicket er opptatt. Jeg har måttet registrere meg med nytt brukernavn.

Det er ingen innlegg signert tosh på denne siden, så jeg regner med at en eller annen driver gjøn med meg. Vil den fanden-i- voldske personen vennligst melde seg ved å svare på dette innlegget.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

At du ikke finner noen innlegg i diskusjonsgruppene signert tosh betyr ikke nødvendigvis at det er noen som har stjålet nicket ditt for å være ekkel. Den samme basen med brukernavn og passord benyttes også i forbindelse med TV-guiden, og det er derfor aldri sikkert at vedkommende som har tatt brukernavnet tosh noensinne bruker nicket til noe annet enn å registrere sine favorittkanaler i tv-programmet.

Til de av dere som lurer på dette: Det var ikke mulig for oss å registrere hvilke nick som allerede var i bruk da dette nye systemet ble innført. Derfor opplever en del av dere at nickene er tatt av andre. Jeg håper at dere som har opplevd dette snart blir vant til de nye nickene deres, og at dette ikke legger noen demper på diskusjonslysten.

1
oter At du ikke finner noen innlegg i diskusjonsgruppene signert tosh betyr ikke nødvendigvis at det er noen som har stjålet nicket ditt for å være ekkel. Den samme basen med brukernavn...

Takk for ditt svar. Det er imidlertid mange her som har fått stjålet sine nicks fra den tidligere diskusjonssiden. Nickene er ganske spesielle og ofte knyttet til engelsk fotball, slik at det blir litt vanskelig å tro at det skyldes en tilfeldighet.

Trolig er det en kar som har hatt moro av å stjele ikke bare mitt men mange andres nick. Regner med at du kan sjekke dette og eventuelt frigjøre nickene våre hvis min mistanke er riktig. For å sette deg på sporet har bl.a. meg (tosh), toon, rocky, vismann og legenden alle mistet våre nicks.

Etter å ha vært med en stund vet vi etterhvert hva den enkelte står for, og kan hoppe over innlegg forfattet av folk vi vet er la oss kalle det "uinteressante". Med nye nicks blir vi nødt til å lære nickene å kjenne en gang til. Det hadde vært behagelig å slippe.

Håper på svar.

Hilsen the real Tosh

1
toshboss Takk for ditt svar. Det er imidlertid mange her som har fått stjålet sine nicks fra den tidligere diskusjonssiden. Nickene er ganske spesielle og ofte knyttet til engelsk fotball,...

Jeg kan dessverre ikke identifisere gamle nicks for dere; vi prøvde så godt vi kunne å overføre de gamle nickene inn i den nye brukerdatabasen, men det lot seg ikke gjøre. Derfor vil trolig en del av dere oppleve at gamle, innarbeide nicks blir tatt av andre.

1

Tenk at TS nå er 12 år eldre. Det er ganske lenge siden det.

1

Jeg og Roald hang her tilbake i 1996, da forumet fremdeles var rasisme- og mobbefritt. Dagens utgave begynte man med i 1999.

1

Datamaskiner, kom ikke det i sånn 2007?

1

Lignende innlegg

Laster...