Fotball - Premier League

bukken

Og Super Kev fortsetter der han slapp

Tipper Super Kev lager 20 mål i år, og blir fast inventar på det engelske landslaget.

Eivind Sunderland

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Andre målet var en nytelse. Måtte det bare fortsette. Er nå spent på hvordan det går mot Arsenal. Foreløpig har jeg en anelse (mon tro hvorfor:-( )om at topplagene blir for vanskelige, spørsmålet er hvordan det går mot de antatte middelhavsfarerne.

Zevz som tipper 10-11. plass

1
zevz Andre målet var en nytelse. Måtte det bare fortsette. Er nå spent på hvordan det går mot Arsenal. Foreløpig har jeg en anelse (mon tro hvorfor:-( )om at topplagene blir for vanskel...

Det er ikke meningen å være så kjip, men Michael Bridges hadde pokker meg klart 20 mål han også. I steden dundrer han inn mål for Leeds. Er ikke dere som Sunderland-fans også utrolig frustrerte over Peter Reids manglende evne til å signe spillere? Utrolig at en ny spiss ikke er på plass, og ikke prøv å overbevis meg om at Daniele Dichio er god nok, for det går ikke. Og hva med John Oster? Skal han være en fullgod erstatning for Magic? Og hvorfor i h.... spiller ikke Thomas Helmer? Nei, Michael Bridges har alltid vært min favorittspiller og jeg tilgir aldri Reid for at han solgte ham (noen må man skylde på, selv om det kanskje var like greit). Da må han i alle fall kjøpe flere spillere, og gjerne noen spennende spillere. Laget nå klarer seg kanskje med nød og neppe, men det skal ikke mye til før pessimismen snur til optimisme. En kreativ midtbanespiller må vi i alle fall ha. Alex Rae er ikke god nok for første-elveren.

Jeg tipper Sunderland på 15. plass, men med tre-fire nye kvalitetsspillere kan jeg tro på en 8.9.- plass. Men det blir tungt mot Arsenal på lørdag. Ha'way the lads!

1

Lignende innlegg

Laster...