Fotball - Premier League

kaiser

Kvarme på trial

Houllier viser seg nok en gang å være helt genial på transfermarkedet. Han har klart å få sendt Kvarme på trial til St. Etienne(no sånt iallfall). Overgangssummen som eventuelt skulle bli aktuell var 750.000 pund. Jeg mener...8 millioner kroner for Kvarme. Tenkt litt på det og dere forstår at Houllier er en GENIAL mann.

Kaiser som svever høyt i sky hvis dette skulle gå bra

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg bøyer meg i støvet. Først klarer mannen å selge Dundee for samme pris som klubben selv betalte. Deretter klarer han å selge Leo for £3M, og nå kan han faktisk klare å få penger for Kvarme. Mannen er et geni!

TS You'll never walk alone

1
ts Jeg bøyer meg i støvet. Først klarer mannen å selge Dundee for samme pris som klubben selv betalte. Deretter klarer han å selge Leo for £3M, og nå kan han faktisk klare å få penger...

For noe tøv. At framskmenna er villige til å bla opp gryn for Kvarme må vel i så fall være hans egen fortjeneste (gjennom bra spill på trening osv). Om ikke det er grunnen så må salget i så fall være et resultat av franskmennenes idioti og slettes ikke Liverpool-managerens genialitet. Samme gjelder vel for de andre salgene som er nevnt.

Giggsy, som begynner å se det komiske i at L'pool-supporterne benytter selv den minste, ubetydelige detalj for å beskrive klubbens fortreffelighet.

1
giggsy For noe tøv. At framskmenna er villige til å bla opp gryn for Kvarme må vel i så fall være hans egen fortjeneste (gjennom bra spill på trening osv). Om ikke det er grunnen så må sa...

Dette er jo helt klart et ekstremt bra eksempel på franskmannens (Houlliers) genialitet. Det er jo klart det er hans fantastisk geniale nettverk av kontakter rundt om i hele verden som har gjort dette mulig. Når det gjelder Leo så ville mange ha bøyet av og godtatt budet på 2 mill som lenge så ut til å bli det siste. Enda et klassisk eksempel på Houlliers geniale hjerne.

Jeg ser det komiske i at Utd. supporteren i dette tilfelle allerede er så langt nede at han prøver å karre seg oppover ved å finne svakheter hos andre.

Kaiser, som minner de mindre oppvakte leserne på at ikke alt jeg skriver er ment som hemningløs skryt. Noe sier jeg fordi jeg er lettet (og kan dermed overdrive litt).

1

Lignende innlegg

Laster...